- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
ay tatlım bende darıca da oturuyorum ilk raporu gata çıkarttım ikinciyi marmara da kaynarcada olan da ama orada aşılama oldum ve kız dışarda tüp bebek için rapor vermiyoruz demişti. bide zeynep kamile gitmiştim ama çok zor şeyler söyledi uğraşamadım. evde bi liste vardı, akşam foto çekip paylaşırım burda.
39 yaşındasın yazıyor nette hesaplayınca :)Teşekkür ederim
Sanırım yaş sınırını geçmişim, birikime devam :)
bilmiyorum ki, hiç denemedim. sanırım tüp bebek bölümü olan bi hastane olması gerekiyorDarıca Farabi Devlet hastanesi rapor vermiyor mu? Aradım ama ulaşamadım kadın doğum bölümüne
39 yaşındasın yazıyor nette hesaplayınca :)
Kimlikte 10 Eylül 1976 sgk'nın sitesinde 40 yaşından gün almamış olmalı diyor, ben şimdi 39'dan gün almış olmuyor muyum yanlış mı hesaplıyorum
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar, hayırlısı olsun artık.[/QUOTEmaalesef 40 tan gün almaya başlamış oluyorsun bitmiş hakkın ben 2 Kasım doğumluyum geçen ay sadece ilaçlarımı alabildim diğer kısımları ücretli yaptiricam
ya kızlar ben bugün dr gittim. myomun yeri kötü değil dedi, hormon testlerine göre bi aşılama daha yapalım mı dedi. eşim kabul etmedi. yılbaşından sonra dedi yine
ikna edemiyorum adamı bak bekledikçe daha çok sıkıntı çıkıyor diyorum olsun diyor bana, yılbaşından sonra tüp denerim artık.
amh içinde kan aldılar 10 gün sonra çıkcakmış, artık sonucu göstermeye gitcem sadece. bakalım sonuca göre daha net birşey söyleyecek belki o zaman eşimde ikna olur, yani yılbaşına kadar sizin haberlerinizi bekleyeceğim sadece
umarım herşey güzl olur hepimiz için.
Ilactada var yaş sınırı iste o dolmadan son dakika ilaclarimi alabildim kasım doğumlu olmam şans olduEki Görüntüle 1676284
Evet internette bir siteden hesaplattım 40tan gün alıyormuşum meğer, ilaçları nasıl aldınız, raporla mı, ilaç da yaş sınırı yok mu J jasmine7676
zor tatlım ama kısmetbelkide organik bebiş olurrr
umarım bu sefer kavuşursun bebğine sağlıcakla, bende septum vardı yani rahimde perde. ben onun için histereskopi olmuştum. senden niye istedi ki?Meraba arkadaslar bende bu yil sonu yada yeni yil baslarinda 2. Tup bebegi deneyecegim.. Oncesinde histereskopi yapalim dedi doktorum sonraki ayda tup bebek.. İcininzde histereskopi yaptran var mi zor bir islem mi basiriyi arttiyor mu bilginiz var mi.. Simdiden tesekkurler
Hos geldin cnm gecmis olsun basin sagolsun ne diyim bilemedim ama imsallah bu defa son kez olur ve bebisine saglikla kavusursun servikal yetmezligi icin serklaj yapilmadimi hic kalkmamak lazim birde bu durumda umarim bunu goze almissindir daha temkinli davranmak lazimKızlar topik hayırlı uğurlu bol hamişli olur inşallah.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.hikayemden bahsedeyim biraz yaklaşık 2 yıl içinde 1 aşılama 4 tüp,bunların sonucunda da 1 kimyasal,1 iki aylık ikiz kaybı(kalp atışları 8. Haftada durdu)1 de yine ikiz 5 aylık servikal yetmezlik neticesinde erken doğum nedeniyle kayıplarım var.doğum yapalı nerdeyse 2 ay oluyor ve doktoruMunm tedaviye başlayabiliriz demesini Bekliyorum. Inşallah da bu ay veya en geç Aralık'ta hayırlısıyla başlarız tedaviye.Allah umarım hiçbirinize benim yaşamak zorunda Olduğum tecbüreleri yaşatmaz.her konuda da tecrübelerimi paylaşmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim
Evettt yahu kac aylardir hamisimiz yokkızlar iyi akşamlar, tlfnumun neti bitmiş o yuzden giremiycem 3 gün maalesef ayın yedisinde yenileniyor. akşamları eşimin tlfnundan kaçak girişler yaparım belki, bugün çok güzel şeyler oldu onu paylaşmak istedim, bilenler bilir ben anasınıfı öğretmeniyim sabah çocuklar benden önce gelmiş dolabın arkasına saklanmış sınıfa girdim ve bir çıktılar ordan doğruca boynuma yanaklarıma saldırdılar. çok güzeldi seni özledik deyip minicik ellerle boynuma sarılmaları anlatılmaz ve ben dünki tüm skıntılarımı gece tutan migrenimin huzursuzluğunu herşeyi unuttum. sanki bu iş bana teselli niyetiyle verilmiş gibi, anne olamasam bile (inşallah hepimiz oluruz) bu sevgiyle yaşlanabilirim dedim içimden. sizleride çok seviyorum iyi ki varsınız.birileri hamile haberleri verse de sevinsek
Canim bana iki tane kaliteli 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti hersey guzel gidyrdu doktorum cok umitliydi yasim 28 ideal kilodayim rahim kalinligi guzel yani olmamasi icin bi neden gormemisti.. Kimyasal gebelik olustu bu yuzden tutunmada sıkıntı oldugunu dusunyor. Bu yuzden 2. Ye baslamadan rahmi gormek istiyor. Senin septum oldugu nasl anlasildi ultrasonda belli oluyor mu bu durum?umarım bu sefer kavuşursun bebğine sağlıcakla, bende septum vardı yani rahimde perde. ben onun için histereskopi olmuştum. senden niye istedi ki?
Kızlar topik hayırlı uğurlu bol hamişli olur inşallah.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.hikayemden bahsedeyim biraz yaklaşık 2 yıl içinde 1 aşılama 4 tüp,bunların sonucunda da 1 kimyasal,1 iki aylık ikiz kaybı(kalp atışları 8. Haftada durdu)1 de yine ikiz 5 aylık servikal yetmezlik neticesinde erken doğum nedeniyle kayıplarım var.doğum yapalı nerdeyse 2 ay oluyor ve doktoruMunm tedaviye başlayabiliriz demesini Bekliyorum. Inşallah da bu ay veya en geç Aralık'ta hayırlısıyla başlarız tedaviye.Allah umarım hiçbirinize benim yaşamak zorunda Olduğum tecbüreleri yaşatmaz.her konuda da tecrübelerimi paylaşmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim
Evettt yahu kac aylardir hamisimiz yok
Senin adina cok sevindim tatlim ne guzel sıcacık bebislerin var seni seven senin yerinde baska biri olsa bu durumda yaptigi isten nefret edebilirdi ama ne mutlu sana güzelim isinin aşığısın gercekten bir daha soyluyorum rapor icin istedigin zaman ben geliyorum demen yeterli sayende 8 yildir kullanmadigim yillik iznimi kullanirim bende :)
başın sağolsun canım, Allah skıntılarının karşılığını versin tez zamanda ve seni bir melekle mükafatlandırsın.Kızlar topik hayırlı uğurlu bol hamişli olur inşallah.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.hikayemden bahsedeyim biraz yaklaşık 2 yıl içinde 1 aşılama 4 tüp,bunların sonucunda da 1 kimyasal,1 iki aylık ikiz kaybı(kalp atışları 8. Haftada durdu)1 de yine ikiz 5 aylık servikal yetmezlik neticesinde erken doğum nedeniyle kayıplarım var.doğum yapalı nerdeyse 2 ay oluyor ve doktoruMunm tedaviye başlayabiliriz demesini Bekliyorum. Inşallah da bu ay veya en geç Aralık'ta hayırlısıyla başlarız tedaviye.Allah umarım hiçbirinize benim yaşamak zorunda Olduğum tecbüreleri yaşatmaz.her konuda da tecrübelerimi paylaşmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim
Canim bana iki tane kaliteli 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti hersey guzel gidyrdu doktorum cok umitliydi yasim 28 ideal kilodayim rahim kalinligi guzel yani olmamasi icin bi neden gormemisti.. Kimyasal gebelik olustu bu yuzden tutunmada sıkıntı oldugunu dusunyor. Bu yuzden 2. Ye baslamadan rahmi gormek istiyor. Senin septum oldugu nasl anlasildi ultrasonda belli oluyor mu bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?