- 16 Nisan 2015
- 19
- 56
- 3
- 35
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.101
20 gün sonra bakacaklar ultrasonda şimdi kan testi yapıldı sadece pozitif 156 küsür çıktı değerler doktor gözünüz aydın dedi zatrn sevinç delisi olduk Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah cumartesi tekrar gidecem tekrar test yapacaklarCanım keseyi görebildinizmi, saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin
Hayırlısı canım banada keseyi görmeden ikiz diyemem dedi sonuçlarım yüksek ama,tekde olsa ikizde olsa saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin20 gün sonra bakacaklar ultrasonda şimdi kan testi yapıldı sadece pozitif 156 küsür çıktı değerler doktor gözünüz aydın dedi zatrn sevinç delisi olduk Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah cumartesi tekrar gidecem tekrar test yapacaklar
Benim değerlerim de 156 küsür
Benimde ikiz koyuldu ama dediğin gibi keseyi görecek öle şuanda rahim kalınlaşması gibi bişey Allah ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah isteyen herkese nasip etsin seninde mi bugün belli oldu cnmHayırlısı canım banada keseyi görmeden ikiz diyemem dedi sonuçlarım yüksek ama,tekde olsa ikizde olsa saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin
Evet canım bugün ögrendimBenimde ikiz koyuldu ama dediğin gibi keseyi görecek öle şuanda rahim kalınlaşması gibi bişey Allah ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah isteyen herkese nasip etsin seninde mi bugün belli oldu cnm
İnşallahhhhhh Allah razı olsun Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah hep dualarımdasınızNe güzel ne güzelll maşallah, pozitifleri görmeye başladık, hayırlı uğurlu olsun :)
Seninde hayırlı olsun cnm Allah ım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah kucağınıza da alacağınız günü böle bekletsinEvet canım bugün ögrendim
Canım hiç ümidim yoktu transferden eve geldigim gün elektirik yoktu 6. Katı yürüyerek çıktım, inş degerlerim artar cumartesi tekrar verecem kan
Aminnn canım inşSenin adına çok sevindim, inşallah devamı gelir, kucağına da alırsın.
Hiç ümidini kesme benide 3 gün ağlattılar sıkıntılı günler geçirdim bende diodum durmamıştır bu çocuklar die üzülmüştüm hep ama sonucu görünce Allah ım ın büyüklüğünü bi kez daha gördük dua et bol bol Allah ım gönlünüzde olan herşeyi nasip etsin inşaallahAminnn canım inş
Insalla oyle olucak ard ardina haberler alicaz musmutlu hemdeDenizlilisrsy canım bebisler çok yakında gelecek.. herkes ya tedavi aşamasında ya beklemede.. 10 gün sonra hamisimmmm haberleri alacağız ve bize de umut ışığı olacaklar..
Aminnnn canımAyyy masallah bebis haberleri aldikca dahada umutlaniyor insan Allah kucaklariniza almayi nasip etsiin insallah
Umutsuz olma canım. Dua et bol bol. Allah dualarimizi kabul etsin inşallah. Bizim de sorunumuz büyük eşimde sperm neredeyse yok. Olanlar da kalitesiz ama doktorumuz umutlu konuştu biz de ümidimizi kesmedikInşallah sağlıklı 2 tane embriyo bile olsa yeter hiç olmaz diye korkuyorum canım
Aminnn canım isteyen herkeze nasip etsinPozitifi gören arkadaşlar canlar gözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Darısı da biz bekleyenlerin başına: )
Allah razı olsun canlarım Allah ım herkese nasip etsin hayırlısıyla inşaallah gönlünüzün muradını versinPozitifi gören arkadaşlar canlar gözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Darısı da biz bekleyenlerin başına: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?