- 11 Mart 2015
- 654
- 334
- 103
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.141
Ayyy öyle mi kayannam da sürekli yükün geluuir usuyirsun battaniefen cikmiyorsun tuttu bizim ufakliklar diyor :)) inşallah Rabbim cuma hurmetine hepimize yatdim etsin güzel günler gostersinNereye gidicekler bacımmm :) tabiki ordalar içerde sıcacık büyümeye çalışıyorlar şimdi
rabbim ne verirse hayırlısını versin sen boşver gerisini
35 yaş üstüne 2 embriyo transfer ediliyor ama ozel durumlarda yaşa bakilmiyor sanirim, detay bilmiyorumİki tane embriyo koyma şartı var mı kızlar? Varsa nedir?
napayım tatlım geliolar arada işteaşk olsunmeryem ya acaba yakıştımı şimdi sana tabiki alıcaz ama bizlerin birazcık daha zamana ihtiyacımız var
Ayyy öyle mi kayannam da sürekli yükün geluuir usuyirsun battaniefen cikmiyorsun tuttu bizim ufakliklar diyor :)) inşallah Rabbim cuma hurmetine hepimize yatdim etsin güzel günler gostersin
napayım tatlım geliolar arada işte
Teşekkür ederim cevabin için cnm35 yaş üstüne 2 embriyo transfer ediliyor ama ozel durumlarda yaşa bakilmiyor sanirim, detay bilmiyorum
maşallahhhhKızlar 18 sağlıklı embriyo olmuş :)) Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin
..
Masallah subhanallah canmmaşallahhhh
Masallah subhanallah canim hadi bakalim hayirlisi olsun insallah :)Kızlar 18 sağlıklı embriyo olmuş :)) Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin
..
kötü yapmışsın bence sabretikitavsan aynen canim gun gectikte heyecan doruklarda korku zaten hakgetire gittim adete 6 gun kala bakilan testten aldimya iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiom ama simdi dahada cok heycanlandm ya
Daha yepmadim ayin 10una denk gelio ama offff nedense bugun kendimi kotu hissediyorjm ya psikolojik olarak çökmüş bi haldeyim sankikötü yapmışsın bence sabret
bencede kötü yapmışsın yapma test falan aldığınıda unut lütfenDaha yepmadim ayin 10una denk gelio ama offff nedense bugun kendimi kotu hissediyorjm ya psikolojik olarak çökmüş bi haldeyim sanki
Kızlar 18 sağlıklı embriyo olmuş :)) Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin
..
Daha yepmadim ayin 10una denk gelio ama offff nedense bugun kendimi kotu hissediyorjm ya psikolojik olarak çökmüş bi haldeyim sanki
Bol kuruyemiş ve incir birde bal yedimOyyy maşallah maşallah, inşallah sağlıkla tutunup, mis kokusuyla evinizi şenlendirir, bebişiniz ya da bebişleriniz :)
Arkadaşlar fazla yumurta oluşması için bildiğiniz yöntemler var mı (bitkisel vs.) benim ilk denemede 8 tane oluşmuştu 4 tanesi embriyo oldu, varsa bildiğiniz yöntemler paylaşır mısınız
Tmm yapmicam ama cok merak ediyorum acaba ordalarmi deillermi napiolar hastanede kalan uc tane embriyom vardi onlarda olusmayinca haliyle dondurmamislar iyice fena oldum yabencede kötü yapmışsi yapma test falan aldığınıda unut lütfen
hep bu hormonların yüzünden yahu hep hormanlarda bu dalgalanmalar
Tmm canm yapmicam sabretcem insallahSabretmeye çalışsan günü geldiğinde yapsan çok daha iyi olur arkadaşım, beklemek çok zor ama bazen o erken testlerde negatif olup kanda pozitif olabiliyor boş yere canını sıkmamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?