2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

acile gidip gösterebilirsin, maalesef ben iğneleri kendim vurulamıyorum yaa ( hep bir yerlere gidiyordum.. siz iyi cesaret ediyorsunuz..
İşte çıkamıyorum maalesef. Ailemin haberi yok bizdeler bahane bulup cikamiyorum cnm. Evet cesurumdur ama işimi şansa birakmam genelde onun için dışarda yaptiriyordum bugün cikamadigim için öyle oldu

Arkadaslar benim ben gece yatarken progesteron fitil yapiom sabaha kadar hepsi camasirima cikio sabah 7gibi crinone jel var onuda yapiom oda camasirima cikio anlamadim insallah yeteri kadar kaliodur icerd
Aynen bende de fitil öyle okuyor hemsireme sordum vücut zaten alacagi kadar aliuirdur dedi

Aynen bende de fitil öyle okuyor hemsireme sordum vücut zaten alacagi kadar aliuirdur dedi
Şu tüp bebek meselesinde fitil kadar tiksinç gelen bişi daha olmadı. Sürekli bir rahatsızlık veriyor. Belkide psikolojiktir. Benimki öyle çok dışarı çıkamıyor, eşim yerleştiriyor fitili, onların parmakları uzun derine yerleştirebiliyorlar vede yatarak yapıldığında daha ileri gidiyor. kendi kendime yerleştirince çok derine gitmiyordu daha çok çıkıyordu. Eşinizden isteseniz belkş daha rahat olur.

Ya ben esime yapirdim ilk soledin gibi elleri uzun oldugu icin bayagi derine gitti korktum bende bisey olur die kendim yapiorm o yuzden canm

Ya ben esime yapirdim ilk soledin gibi elleri uzun oldugu icin bayagi derine gitti korktum bende bisey olur die kendim yapiorm o yuzden canm
Valla yapsın istedim ben, ogörev edindi çalar saat gibi. Vakyi geldimi eldivenini giyip geliyo :) kendim yapınca kızdı bana, sanırım bende sorumluluk alıyorum bak ayağına yatıyo. Sen çekiyon ben seni anlıyorum gibilerinden. E zaten kanka gibiyiz 2 aydır. Bahaneyle görüyo adamcağız

Kızlar acayip heycan bastı beni. Transfer öncesi son hazırlıkları yapıyom. Giderken şunuda götürmeyi unutma diyeceğiniz bir şey varmı? Bu idrara sıkışık olma durumu beni geriyo sadece. Çok tutabilen biri değilim. Heycan yapınca daha kötü oluyo. Tavsiyesi olanları merak ediyorum

Transferin şimdiden hayırlı olsun cnm.ben giderken hasta bezi Ve Islak mendil alıyorum.çünkü transferden sonra 1 saat klinikte kalınıyor ve ilk 15/20 dakika tuvaletini tutman gerekiyor sonrasında da sürgüye veya hasta bezine yapabiliyoruz.ben 2. Sinde rahat ettim azar azar yapıyorum.dayanamaycak kadar sıkışık olma sadece mesafenin dolu olması da yetiyor bunun içinde suyu birden değil yavaş yavaş içmelisin

Şimdiden hayırlı olsun canım. Çok fazla su içip de gitme. Orda beklerken heyecandan da geliyor. Ağrı yapıyor çok sikinca da. Ben bir bardak bosaltmiatim transfere girmeden ama gene bile zorlanmistim. Transfer sonrası 40 dakika zor dayanabilmistim.

Hayırlısı olsun canım benim arkadaşların dediği gibi çok su içme heyecandan geliyor zaten :) ya kızlar buarada ben odaya çıkınca aşırı sıkıştığım için hemen sürgüye yaptım ne doktorum ne de hemşire bişey demedi şu kadar bekle diye. Size doktorlarınız mı söyledi acaba?

Hasta bezi almadım, bakalım belki orda verirler. Su içmiyim o zaman çok ben. Zaten 1 saat öncede çağırdılar orda içerim duruma göre. Dediğiniz gibi heycanlanınca bile geliyor. Ben normal muayeneden önce wc giderim, doktor hazırlan diyince gene gelir sanli 3 dakika önce işeyen ben değilim.
Geçen burlarda okudum bir arkadaşa mesanesi aşırı dolu diye sonda takmışlar transfer esnasında. İşte çok okumamak lazım demekki.

Evet bana da sonda mıydı bilmiyorum ama kalkmadan idrarımı kateter yardımıyla yaptırdı doktorum.

Evet cnm hemşire hemen yapma bi 15 dk geçsin dedi ve sonra tuta tuta yap birden yapma dedi.ama bunların transferi etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü biri mesane biri rahim yani sıkıntı yapma.sadece bir tedbir.ben ilk denemem de utandığımdan yapamamıştım çok sancılandım çok sıkıştığım için transfer sonrası Kalktım tuvalete gidip yapmıştım bebeğim de tutmuştu.senin bugün kaçıncı günün bu arada

Canm bende tutamiyordum zorla durdum heyecanda basinca iyice fena olmustum bide sonda taktiriolarmis buda bi alternatif tabiki:)

aynı senin gibiyim idrar konusında pek verimliyimdir ne zaman yap deseler şarıl şarıl yapabilirim, idrar testi vereceğim zamanlarda hiç beklemem olmadı huyumu bildiğim içün merkeze 5 dk küçük şişeyşe su içtim sonra girince sekretere idrar durumumu anlattım eğer bekleyeceksem gidip yapayım dedim kız sakın dedi ve başladılar hazırlığa ona rağmen 15 dk ancak çağordılar ve ben zaten o sıralarda yeni skışmıştım tam denk geldi

Benim ilk tüp bebek denemem malesef kimyasalla sonuçlandı bu ay canım...Bugün de hastalandım bir ay dinlenmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz sağlıkla doğal yolla olur. Olmazsa yeni dr arayışına giricem

Canm bende tutamiyordum zorla durdum heyecanda basinca iyice fena olmustum bide sonda taktiriolarmis buda bi alternatif tabiki:)
Bi o kaldı zaten takıp çıkarmadıkları en kötü öyle olur. Şimdi bile heyecandan 10 dakkada bir wc deyim. Yarın napıcam bilmiyorum. Ben zamanı ayarlasamda ne kadar bekletecekleri belli değil o sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…