- 4 Kasım 2015
- 200
- 266
- 18
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.201
Canim hayirlisi olsun insallah ilaclar kisiden kisiye degisiyor ama benim ilaclarim sigorta raporuyla 650 tl tutmustu bebeğimMerhaba hepinize ben bütün imzaları topladım anesteziye de göründüm sali günü çağırdılar heralde iğneleri alıcam o gün yada muayene olup adet günümü beklicem tek sorunum inşallah ilaçlar çok pahalı değildir devlet hastanesinde tedavi oluyorum ben Zeytinburnu Semiha Şakir hastanesinde.. Bide bi sorunum var daha doktora görünmediğim için soramadım ben son aşılamamı haziranda olmuştum ve o günden beri iki haftada bir adet oldum hiç şaşmadı üstelik bir hafta sürdü şu anda iki hafta geçti ve o günden beri ilk defa uzadı adet olamdım üçüncü hafta bitti sanırım stres bilmiyorum tedavi yaklaştıkça kendimi rahatlatıyorum belkide neyse hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle hepinize iyigeceler diliyorum
Canım iki tane koydurcas. Kayafı patlattık epey bu konuyo eşimle. Çıkamadık işin içinden. En sonunda tazı tura attık. Karar verebildin mi canım tek mi çift mi transfer ettireceksin?
Hadi bakalim hayirlisi olsun topigimizde bebisler ikizler saglikli hamilelikler cogalsin insallahCanım iki tane koydurcas. Kayafı patlattık epey bu konuyo eşimle. Çıkamadık işin içinden. En sonunda tazı tura attık. 2 çıktı. bende bişi demedim artık çünkü yaşımı düşündüm bidaha doğuramam. Olcekse ikisi birden olsun. Bi daha kardeş derdine düşmeyelim, bende bir daha bu tüp bebek meselesini yaşamiyim
Canım bence doktora göründüğünde ilk soracağın soru bu olsun. 2 haftada bir olmak çok normal birşey değil, umarım herşey yolundadır. Keşke bunu yaşar yaşamaz gözükseydin bi doktora 5 ay olmuş nerdeyse. Boşuna yumurtaların tükeniyor. İşallah bişey yoktur. Belkide normale dönüyordur artıkMerhaba hepinize ben bütün imzaları topladım anesteziye de göründüm salı günü çağırdılar heralde iğneleri alıcam o gün yada muayene olup adet günümü beklicem tek sorunum inşallah ilaçlar çok pahalı değildir devlet hastanesinde tedavi oluyorum ben Zeytinburnu Semiha Şakir hastanesinde.. Bide bi sorunum var daha doktora görünmediğim için soramadım ben son aşılamamı haziranda olmuştum ve o günden beri iki haftada bir adet oldum hiç şaşmadı üstelik bir hafta sürdü şu anda iki hafta geçti ve o günden beri ilk defa uzadı adet olamdım üçüncü hafta bitti sanırım stres bilmiyorum tedavi yaklaştıkça kendimi rahatlatıyorum belkide neyse hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle hepinize iyigeceler diliyorum
Umuyorum valla. Ben artık sabır konusunda son demlerimi yaşıyorum çünkü. Bu hormonlar beni çıldırttı. Bide ilaç içmek sürekli. Sabah unutma aç karnına iç, akşam unutma aç karnına iç , bantlar için gün say, fitil için saat say...beynim döndü. Karı koca cinsellik desen, adam artık anatomi atlasına bakar gibi bakıyo bana. Evlimiyiz kankamıyız belli değil. Çocuk derken kocadan olucas. Hayırlısıysa olur yok değilse yapacak bir şey yok. 8-10 kere deneyen arkadaşlar okuyorum forumda. Ben öyle bir şey hayatta yapamam sanırım. Çocuk konusunda illa benim çocuğum olsun diye bir egom yok. Zaten doğal olmayan birşey yapıyoruz, biraz Allah'ın işine karışıyomuşuz gibi geliyor bana. 10 kere deneyip 100 bin lira para harcıyacağıma bir çocuk evlat edinir büyütürüz diye düşünüyoruz eşimle. Hayırlısı işte bakalım. Kafalar hala karışıkHadi bakalim hayirlisi olsun topigimizde bebisler ikizler saglikli hamilelikler cogalsin insallah
Lütfen arkadaslar bana tüp bebek sürecini anlatır mısınız benim yuurtlamayla alakali sorunum yok ilaç klomene cevap veriyor yumurtalarim nasıl bir süreç olur acaba beni aydınlatır misinizCanım bence doktora göründüğünde ilk soracağın soru bu olsun. 2 haftada bir olmak çok normal birşey değil, umarım herşey yolundadır. Keşke bunu yaşar yaşamaz gözükseydin bi doktora 5 ay olmuş nerdeyse. Boşuna yumurtaların tükeniyor. İşallah bişey yoktur. Belkide normale dönüyordur artık
Benimki biraz uzun solukluydu. 30 temmuzda başladı herşey. 2 ay boyunca vitamin ve arada hormon ilaçları kullandım. Bu arada sık sık muayene vardı. Doktor yumurtaların gelişimine rahmin seyrine bakıyor ve duruma göre iğneler başlıyor reglinin ikinci günü. Yumurtaların topluca büyümesi sağlanıyor. Sonrasında yumurta toplama. Bundan sonra kimi merkez donduruyor kimi embriyoyu 3. Gün direk transfer ediyor. Herkese göre değişiyor süreç . Benimkiler donduruldu geçen ay. Pazartesi transfer var. Bu arada onlarca ilaç vs kullanıyorsun. Erkek içünde testler yapılıyor.Lütfen arkadaslar bana tüp bebek sürecini anlatır mısınız benim yuurtlamayla alakali sorunum yok ilaç klomene cevap veriyor yumurtalarim nasıl bir süreç olur acaba beni aydınlatır misiniz
Bu arada telefondan yazdığım için çok uzun tutamadım. Kusura bakma canım. Bu süreç 3-5 cümleye sığabilecek birşey değil ne yazıkki. En güzel anlatımı doktorun yapar genellikle ilk muayenede tüm süreci anlatıyorlar. Bu birazda eşinle senin durumuna, nedenlere bağlı.Lütfen arkadaslar bana tüp bebek sürecini anlatır mısınız benim yuurtlamayla alakali sorunum yok ilaç klomene cevap veriyor yumurtalarim nasıl bir süreç olur acaba beni aydınlatır misiniz
Haklısın... son aşılamada tek yumurtam oldu onu büyütmek için iğneleri iki iki vurdum yani öyle istedi doktor ona bağladım bende inşallah bi sorun çıkmaz Teşekkürler cevabın içinCanım bence doktora göründüğünde ilk soracağın soru bu olsun. 2 haftada bir olmak çok normal birşey değil, umarım herşey yolundadır. Keşke bunu yaşar yaşamaz gözükseydin bi doktora 5 ay olmuş nerdeyse. Boşuna yumurtaların tükeniyor. İşallah bişey yoktur. Belkide normale dönüyordur artık
Bence de iyi bir seçim olmuş canımCanım iki tane koydurcas. Kayafı patlattık epey bu konuyo eşimle. Çıkamadık işin içinden. En sonunda tazı tura attık. 2 çıktı. bende bişi demedim artık çünkü yaşımı düşündüm bidaha doğuramam. Olcekse ikisi birden olsun. Bi daha kardeş derdine düşmeyelim, bende bir daha bu tüp bebek meselesini yaşamiyim
Canm benimde ilkinde kanamisti ama morarmadi muhtemelen kendini cok kasmissindir devaminida kendim yaptim hep hic bi sikinti olmamisti ama sen istersen yarin hemsireye bi sor genede icin rahatlasin canmKızlar yaa pazar olduğu için ignemi kendim olayim dedim. Biraz kanada etrafı şişti şimdi de biraz morarmış. Önemli bişey değildir değil mi? Hemsireye ulasamiyorum size sormak istedim
Kızlar yaa pazar olduğu için ignemi kendim olayim dedim. Biraz kanada etrafı şişti şimdi de biraz morarmış. Önemli bişey değildir değil mi? Hemsireye ulasamiyorum size sormak istedim
Arkadaslar benim ben gece yatarken progesteron fitil yapiom sabaha kadar hepsi camasirima cikio sabah 7gibi crinone jel var onuda yapiom oda camasirima cikio anlamadim insallah yeteri kadar kaliodur icerd
Valla ben jeli sonuna kadar sokuyom ama yok gene gelio tovbe tovbe bide gulesim gelio kendime Allah sonumuzu hayor etsin insallahaynen ben de ikisini kullanmıştım bir aralar.. ikisi de çıkıyordu, özellikle fitil hiç durmuyordu (sanırım onu tam itemiyordum) inşallah etkisi oluyordur yine.. yapacak bir şey yok ki..
Sağol cnm cevabin için dediğin gibi kastım kendimi. Bir de acele ettim ilacı deriye birakirken ondan olmuştur ararim yarınCanm benimde ilkinde kanamisti ama morarmadi muhtemelen kendini cok kasmissindir devaminida kendim yaptim hep hic bi sikinti olmamisti ama sen istersen yarin hemsireye bi sor genede icin rahatlasin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?