- 4 Kasım 2015
- 200
- 266
- 18
- 36
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.181
bugün ben sana yardıma gelem yarın sen bana gel olmasmıGünaydın herkeseeeeee... temizlik günü ... eşittir yorgunluk günü
35 saat once bebegimarkadaşlar bişey sorcan, yumurta toplamasından kaç saat önce yaptınız çatlatma iğnesini acaba?
Cnm o Ağrı aslında yumurta toplama işleminden kaynaklanıyor.o Yüzden geçmiş olması normal.strese girip bebek Yada bebeklerini etkilemeKizlar beinimde transferin dort gunude hergun uyandigimda kasik agrim oluodu bugun hic agrim falan yoktu ne olmus olabilir acaba agrilara okadar alismisimki bigun olmayinca kendimi tuhaf hissettim
Progestan kullaniyorum fitilProgesteron mu kullanıyorsun
Sagol canm benim Allah razi olsun :) icim rahatlattin bebegmCnm o Ağrı aslında yumurta toplama işleminden kaynaklanıyor.o Yüzden geçmiş olması normal.strese girip bebek Yada bebeklerini etkileme
ay
Progesteron mu kullanıyorsun
şimdilik grubumuzun hamiş listesi
1 @legendary217 2 embriyo
2 @Ysnn 2 embriyo
Ayyy MaşaAllah darısı da bizlere olsun İnşaAllah.
bekliyoruzzzzzzz
Ben pazartesi olacağım özgüven tavan yaptıhamiş olan yokmu yaaaaaaaaaa(((
Hadi bakalim canm hayirlisi olsun insallah :)Ben pazartesi olacağım özgüven tavan yaptıpazartesi transferim varda kırdım sanırım kafayı
O yapıyor sanırım bende de 2 aşılamada da oldu ya Hamilelikten ya progesteron dan :)Progestan kullaniyorum fitil
2 asilama da olumsuz mu olduO yapıyor sanırım bende de 2 aşılamada da oldu ya Hamilelikten ya progesteron dan :)
Biri kimyasal gebelik öbürü 9 haftalik kalbi durdu2 asilama da olumsuz mu oldu
Allah şimdiki tedavinizde YARDIMCINIZ olsun üzüldüm inşallah sagasalim.kucaginiza alirsinizBiri kimyasal gebelik öbürü 9 haftalik kalbi durdu
İnşallah hepimiz işte ikisinde de benim su gibi akintim çok olmuştu backlarimdan suzuldugu olduAllah şimdiki tedavinizde YARDIMCINIZ olsun üzüldüm inşallah sagasalim.kucaginiza alirsiniz
Karar verebildin mi canım tek mi çift mi transfer ettireceksin?Ben pazartesi olacağım özgüven tavan yaptıpazartesi transferim varda kırdım sanırım kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?