- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.301
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Sen nerde yaptın ? Kaçıncı denemendi ?Mrb. Benimde dondurulmuşlarım 27 Ekimde transfer edildi. 7 kasımda pozitif haberini aldım. Bugünde kan testi tekrarlandı. Beta Hcg değerim artmış. İnşallah bu zorlu süreçte kimsenin emekleri boşa çıkmaz ve hayırlı güzel haberleri paylaşırız buradan.
D.bakirda nerde yaptiniz cnm ? Ben hakan beyin yaninda oluyorum tedavi. Iyi gibi sevdim ilgili ama tam içime sinmedI gibi nedenini bilmiyorum çok fazla bilgi vermiyor biz sormadikca bişey anlatmiyor. Onun için soruyorum nerde yaptırdığını :)Ben 7. Gunde gormustum o silik cizgiyi.10. Ve 11. Gunde aynen silik cikmisti.Ama kan tahlilinde hamilesin dedi dr.um.Sakın bozma moralini.Insallah hamilesindir:)
Hakkında hayırlısı olsun canimDicle memorial de ilk tedavi
Ruyalar da iyice sitye yonelik oldu ben de girmeden kendimi rahat hissetmiyorum esim de kiziyir yeter diye :))@ozgursakine2011 rüyamda senin hamilelik haberini okuyordum burdan Allah Hayır a cikarsin herkese gunaydin
nerde yaptıracaksın canım tüp bebeği?
Ben transferden yeni çıktım tek embriyo yerlestirildi yasim 33 oldugu icin, hic bisey hissetmiyorum arkadaslar bu arada eurofertil tup bebek merkezinde de Alev hnm ilgilendi benimle
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallahBen transferden yeni çıktım tek embriyo yerlestirildi yasim 33 oldugu icin, hic bisey hissetmiyorum arkadaslar bu arada eurofertil tup bebek merkezinde de Alev hnm ilgilendi benimle
İnşallah bu sefer güzel haberi alırsın canım hayırlısı olsuncumartesi kontrolum var bende donmuşlarla 2ci denememi olacağım inş bu defa olur, korkuyorum aynı sonuncu görmekten..
Ayyy inşallah canım 21 inde ve 22 sinde guzel haberler paylasiriz umarimHayırlısı olsun Can'ım beraber gun sayıcaz bende dün transfer oldum
İnşallah hayirli haberler paylasirsin canim sendecumartesi kontrolum var bende donmuşlarla 2ci denememi olacağım inş bu defa olur, korkuyorum aynı sonuncu görmekten..
Umut tüp bebek merkezinde yaptiracağız canim insallahnerde yaptıracaksın canım tüp bebeği?ruhsan
Ayyy inşallah canım 21 inde ve 22 sinde guzel haberler paylasiriz umarim
teşekkür ederim,inş. yaİnşallah bu sefer güzel haberi alırsın canım hayırlısı olsun
inş cnm teşekkür ederim..İnşallah hayirli haberler paylasirsin canim sende
Etmezmiyim canımm tabi ki ederim Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmasın inşallah tüm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah...Benim de amh 0,8 di 2 yıl önce şimdi daha da düşmüştür.2 yılda 1 aşılama 4 tüp yaptık.kendiliğinden hamile kalamadım hiç.3 kez hamile kaldım bu tedaviler sonucunda fakat Allah nasip etmedi Devamını.inşlh yeni tedavimde başarıya ulaşırım.senin duan daha makbul artık nolur dualarında beni de an olur mu
5.gun embriyosu kondu canim 22 sinde test yapmam gerektigini soyledilerKacincı gun embrıyosu kondu Can'ım ben o kadar beklemem 6.gun embrıyosu benim bebiş 17si 18 gibi kan veriririm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?