2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Hayırlı olsun cnm inş güzel sonuçlar alırsın
Sağol canım, daha yeni cevap yazabiliyorum. Transferden çıkınca dün 2 saat sonra eve geldik, yatıyorum hala, doktor iki gün yat dedi. Sıkıntıdan ve sırt ağrısından bayılmak üzereyim artık. Eşim tepemde zebani gibi, bereket anneme söylemedim bide o olacaktı. Yarın iğneye gidicem mecburen kalkıcam yürücem

Ooo ilginc bana bi folbiol bide progestan verildi ama kisiye ve nedenlere gore degisebiliyo demekki iyi haberler aliriz inşallah

Aynı durumdayiz cıldırcam aman yat aman sunu ye sunu yeme ooof

Aynı durumdayiz cıldırcam aman yat aman sunu ye sunu yeme ooof
Bereket bende yemek yasağı yok, herşey serbest :) azcık yiyiciyimde doktorda herşey serbest deyince kocaya eziyet oldum onu getir bunu götür diye. Sadece adaçayı başta olmak üzere tüm bitki çayları yasak.adaçayını ağzına sürersen anında düşerler dedi doktor burdanda belirtiyimde. Sadece yatmak çok sıkıcı ve ağrı verici.

Ayy cnm bende öyle olacam galiba eşimde öyle diyo ama işe gidecek mecburen biraz rahat olurum galiba.....
İnş güzel sonuçlar alırsın cnm...
Bana zaman geçmek bilmiyo sanki perşembe kontrolum varr... bakalım transfer diyecek mi önümüzdeki aya

Arı sütü bal poleni nasıl kullanıyorsun
sabahları aç karnı tahhta kaşıkla fındık büyüklüğünde dil altına koyuyorum biraz bekletip yiyorum yarın saat bir şey yemiyorum, akşamda işten gelince aç karna bir bardak suya yarım limon sıkıyorum ve içine 1 tatlı kaşığı polen, 1 çay kaşığı bal karıştırıp içyorum bunu 1,5 aydır falan yapıyorum canım.

mrb arkadaşlar:) 34 yaşındayım.7yıllık evliyim evliliğimin ilk ayında dış gebelikle başlayan kabusum 7yıldır neler yaşattıdış gebelik sonrası tüpümün birirni aldılar diğeri tıkalı.1.tüp bebek negatif2.si yumurta toplama işleminde enfeksyondan dolayı gebeliğe son verildi öldüm öldüm dirildim birdaha tövbe dedim depresyona girdim resmen rahim heryeri apse yapmıştı ameliyat oldum çok riskli şükürler olsun atlattım ve eşimin ve ailemin ısrarıyla 3.üyü denedik evet bu sefer oldu kesin çünkü birönceki enfesyon olmasa tutmuştu olabilirdi herşey tamamdı antibiyotik yüklemesiyle tabi azalan yumurtalarımda ayrı mesele ama doktor 4 yumurtamın olduğunu ve 3ünün döllendiğini tutarsa 3 bebeğimin olacağını ve bununda hayatım boyunca bana yeteceğini söyledi:) hemen transfer yapmadılar dondurdular 1 ay tedbir amaçlı bekledim ve transfer oldu evet dedim tuttu tam bir yıl önce yılbaşında 3çüzlerim var diye sonuç beklerken birtanesinin bile tutmadığını öğrendik ne oldu birşey olmadı ağla sızla depresyona gir kır yık etrafııı ve geçti bir yıl daha 1 ay önce otlarla tedaviye başladık kendi çapımızda bir bilen abiyle eşim çokk ısrar ettiği için ebe gümeci buharına duruyordum .iyi gelirse detayla yazıcam inşallah şuan sadece üstünden geçiyorum kestane balı glikozsuz özel bulduk içine gerçek çörek otu yağı karıştırıp her gün sabah akşam eşimde bende yiyoruz:) tek hissettiğim fayda bu karışımın bağışıklık sistemimi çokk güçlendirmesi hiç grip falan olmadım normalde çok hassasım ve ağır atlatırım hastalığı şükürler olsun ve pat diye hastaneye gidip bir rahimde ebe gümecinin iyi gelip gelmediğini kontrole gittim ve kendimi 4.tüp bebek tedavisinin içinde buldum ve tabiki yine yeniden bu sitede tüm topikleri okuyup araştırmada buldum:) şuan sizlerin heycanını korkularını umutlarını okudukca neler yaşadığını en iyi hisseden biri olarak tüm güzel dileklerin sizlerle:) hiç birinizin emeğini umudunu boşa çıkarmasın rabbim tüm içtenliğimle hayırlısıyla güzel sonuçlar ve sağlıklı evlatlar naspip etsin rabbim:) ben adetimi bekliyorum antibiyotik birde doktor tiroit sonucu normal ama gebelik öncesi iyi gelir tedbir amaçlı bir hap verdi onları kullanıyorum bu ayın sonunda adetimle başlıcaz inşallah:) ne hissettiğimi bilmiyorum sevinmek yok ama azcıkda olsa umut var ama ben korkuyorum yine negatif olursa veya başka sorun kaldırabilirmiyim bilmiyorum çok uzattım kusura bakmayınn yazmak istedim :)

canım hepimizin bir sınavı var işte kimininki biraz daha ağır rabbim sabrımızı bol versin içimizdeki o minicik umudu hiç söndürmesin ben de 2014 ağustostan beri topik topik geziyorum hangisinden bilmem seni hatırladım yollarımız daha önce de kesişmişti:) inşallah bu tedavinde yüzün güler kucağın dolar dualarım seninle...

Kızçeler takvimime göre adetimin yarın olması lazım yani perşembe olursa sorun yokda eğer cumaya sarkarsa doktordan randevu alamıcam üniverste hastanesi çünkü
e bana ilk 3 günde gel dedi cuma 1 cumartesi 2 pazar 3 pazartesi 4 napcam ben yahu şimdiden yarın için randevu alsammıki yoksa 1 ay daha bekletirse beni üzülürüm yaws

Ela hilal Rabbim sabırlar versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün kucağını doldursun İnşaAllah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin sizin gibi defalarca sabırla umutla yorulmadan bekleyen tedaviyi hiçbir zaman bırakmayan tekrar tekrar deneyen arkadaşları gördükçe bende daha fazla güç buluyorum kendimde korkularım tedirginliklerim azalıyor sanki hayırlısıyla hepimizin evladı olacak İnşaAllah sadece biraz zaman zamanı gelince bizler de annelik duygusunu tadacağız inanıyorum ki sınavlarımızı en güzel en hayırlı şekilde geçeceğiz.

Ben bugun ust komsuma gittim 2 aylik bebegi var onu sevdim dergi okuyorum tv izliyorum annem esim kardesim arayip yatip yatmadigimi soruyo uzaktan bile yetisiyolar bende agir uyku hali var yaa bide 5. Gun embriyo lari 10 gun sonra kanda cikiyomus bilginiz varmi arkadaşlar

aman bacım bir şey olmaz 4.günü git 3.günü de :) muayene edip anlıcaklar mı

canım benim 3. tedavimde iğnelere 5. gün başlamıştım ama daha önceden yumurtalıkların verdiği cevap bilindiği için olabilir. yine de 4. gün gitmende bir sakınca olmayacağını düşünüyorum stres yapma yaptıkça gecikiyor:)

Benim 9.gün kanda çıkmıştı, 5.gün erken çıkıyor ama dr.um tekrar edelim testi demişti gününde tekrar yaptırmıştık

Eminim hepimiz yaşadıklarımızı yazsak romanlar olur, mutlu sonla biten hikayelerimiz olsun inşallah, Rabbim olumlu sonuçlar göstersin, tedaviniz iyi geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…