2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Bol bol su iç protein ağırlıklı Beslen canim

Umuyorum olumlu sonuc almissindir bende 10. Gun yaptiricam sanirim tesekkurler cevabin icin
Olumlu almıştım ama iki ay önce kurtaj oldum. 8.haftada bebeğimin kalbi durdu. Dondurulmuşlar için vücudumu ve kendimi dinlendiriyorum canım. İnsallah olumlu bir sonuc alırsın

Arkadaşım kabızlık için önlem al kayısı hoşafı, kayısı kurusu falan ye, biliyorsun kabız olmamak lazım, bir de bana tüp bebek koordinatörüm göbüşü hafif hafif saat yönü tersine dairesel hareketlerle ovuştur demişti, sen yine de dr.una sor öyle uygula, inşallah güzel haberlerinizi alırız

Polikistik over yumurtalıkların da küçük birçok kist olması hormon kilo sorunları yaratan bir hastalık onlarda genelde yüksek amh sonuclari oluyor
canım benim vardı zaten ama ameliyat olurken hepsini aldılar, ama öle adet problemi yaratan birşeym olmadı hiç o yüzden pko muyum değil miyim çözemedim ama dr hiç öle birşey söylemedi. şimdi adette giderim belki. yada gitmem aşılama yapalım dedi dr eşimde kabul etmedi

Canim bende pko hastasıyım kist hastalığın adında geçer ama bizde kist yok çok fazla yumurtluyoruz bu nedenle sağlıklı bir tane büyutemeyıp çatlama aşamasına geçemiyoruz ve ne yyazık ki arkasından unovulasyon oluyor ve kısır bi döngüye giriyoruz
Sende çikolata kist olmasın

Eger imkanin varsa asılama yerine tup bebek denemeni tavsiye ederim ben 3 kez denedim ve basarili olmadi keske o kadar masraf yapip bi ton igne ilac kullanacagima bu ay yaptigim gibi tup bebek deneseymisim bu arada benim prolaktin seviyem yuksekti

Canim coook gecmis olsunn...bende 2 sefer ohss gecirdim..malesef hicbisi yapamiyoruz o durumda...booll boool su ic...gerci hastanedeymissin seru.da veriyorlardirr...ohss yuzunden 2 ay ertelendi transferim...gececek insallah..az daha sabir..

çikolata kistiydi canım büyük ihtimalle yani o kadar test kontrol ameliyat pko olsaydı söylerdi herhalde dr um.
yani AMH iyi çıktı ama yinede bi sonuç yok işte.

WAW Hayirlisi olsun canm gece yatarken iki tane progestan 200 mglik fitil crono jel sabahlari iki tanede vitaminim var canm
Sonunda fitil kullanan birisi daha çıktı, acaba ben tek miyim diyordum artık:) kaç gün oldu kullanalı? Benim bugün 5. Günüm aşırı kaşıntım var ilaç sürmek de istemedim. Aynı sorun var mı sizde de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…