- 11 Temmuz 2011
- 1.134
- 460
- 123
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.401
Iyi akşamlar arkadaşlar tam yeterli embriyomuz oldu derken şimdi de ohss oldum resmen 9 aylık gibi şiştim ... 2 gün hastahanede yattım yinede geçmiyor bu konuda bilgisi tavsiyesi olan var mı ? Bu sefer ki tüp bebek çok zor geldi bana rabbim çektiğimiz sıkıntılarin karşılığında sağlıklı bebisler verir inşallah.
Olumlu almıştım ama iki ay önce kurtaj oldum. 8.haftada bebeğimin kalbi durdu. Dondurulmuşlar için vücudumu ve kendimi dinlendiriyorum canım. İnsallah olumlu bir sonuc alırsınUmuyorum olumlu sonuc almissindir bende 10. Gun yaptiricam sanirim tesekkurler cevabin icin
Arkadaşlar transferimin 2. Gunu bugün iyideniyiye sol tarafımda batmalar başladı goguslerde hassasiyet belde tutulma zaten vardı ilaclardan olsa gerek ama bu iğne batması gibi batmalarim ilk defa oluyor.hee birde aşağıya doğru baskı hissediyorumEkstradan kabızlıgim başladı .inşallah bu defa yuzumuz güler Rabbim hepimizin yardımcısıolsun
canım benim vardı zaten ama ameliyat olurken hepsini aldılar, ama öle adet problemi yaratan birşeym olmadı hiç o yüzden pko muyum değil miyim çözemedim ama dr hiç öle birşey söylemedi. şimdi adette giderim belki. yada gitmem aşılama yapalım dedi dr eşimde kabul etmediPolikistik over yumurtalıkların da küçük birçok kist olması hormon kilo sorunları yaratan bir hastalık onlarda genelde yüksek amh sonuclari oluyor
Olumlu almıştım ama iki ay önce kurtaj oldum. 8.haftada bebeğimin kalbi durdu. Dondurulmuşlar için vücudumu ve kendimi dinlendiriyorum canım. İnsallah olumlu bir sonuc alırsın
canım benim vardı zaten ama ameliyat olurken hepsini aldılar, ama öle adet problemi yaratan birşeym olmadı hiç o yüzden pko muyum değil miyim çözemedim ama dr hiç öle birşey söylemedi. şimdi adette giderim belki. yada gitmem aşılama yapalım dedi dr eşimde kabul etmedi
Aaa umutlandim valla benim yumurtlamam soldan ben 3 kere asilama yaptirdim solda hep daha fazla oluyo hadi hayirlisi olsun...[/QUOTE
Ümitlenelim tabi Can'ım ama olmazsada kendimizi çok üzmeyelim olurmu
Rabbim bizim için mutlaka en hayırlısını hazırladı ve onu yaşayacağız
Bizim burdaki doktorlar sayiyor yahu :/ ama fark etmez artik 4 5 gidicemCnm cuma olursa doktorlar ilk günü saymıyor.yani Cumartesi 1 pazar 2 Pzrtesi 3. Gün diye hesaplanıyor
Bizim burdaki doktorlar sayiyor yahu :/ ama fark etmez artik 4 5 gidicem
Canim coook gecmis olsunn...bende 2 sefer ohss gecirdim..malesef hicbisi yapamiyoruz o durumda...booll boool su ic...gerci hastanedeymissin seru.da veriyorlardirr...ohss yuzunden 2 ay ertelendi transferim...gececek insallah..az daha sabir..Iyi akşamlar arkadaşlar tam yeterli embriyomuz oldu derken şimdi de ohss oldum resmen 9 aylık gibi şiştim ... 2 gün hastahanede yattım yinede geçmiyor bu konuda bilgisi tavsiyesi olan var mı ? Bu sefer ki tüp bebek çok zor geldi bana rabbim çektiğimiz sıkıntılarin karşılığında sağlıklı bebisler verir inşallah.
çikolata kistiydi canım büyük ihtimalle yani o kadar test kontrol ameliyat pko olsaydı söylerdi herhalde dr um.Canim bende pko hastasıyım kist hastalığın adında geçer ama bizde kist yok çok fazla yumurtluyoruz bu nedenle sağlıklı bir tane büyutemeyıp çatlama aşamasına geçemiyoruz ve ne yyazık ki arkasından unovulasyon oluyor ve kısır bi döngüye giriyoruz
Sende çikolata kist olmasın
Hayır canım kullanmamıştım. Pıhtılaşma testlerini ve genetik testini istiyor hastanem. Geçen hafta yaptırdım . bakalım gorecegiz sonucuCanim peki o demede kan sulandirici kullanmismiydin
Sonunda fitil kullanan birisi daha çıktı, acaba ben tek miyim diyordum artık:) kaç gün oldu kullanalı? Benim bugün 5. Günüm aşırı kaşıntım var ilaç sürmek de istemedim. Aynı sorun var mı sizde de?WAW Hayirlisi olsun canm gece yatarken iki tane progestan 200 mglik fitil crono jel sabahlari iki tanede vitaminim var canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?