- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.381
Demii ya benim asilamadada 4. Gun baslamistik tedaviye durdukyere insani geriyolar yahuaman bacım bir şey olmaz 4.günü git 3.günü de :) muayene edip anlıcaklar mı
Kizlar beta hcg 24.48 çikti bugun 9. Gunum dooktoru aradim hemsiresi kullandigin ignelerinde etkisi olabilur pazartesi tekrar yaptirin falan dedi ya kafam cok karıştı kizlar
Tesekkur ederim inşallah bende 9 gun sonra iyi haberler paylasirimBenim 9.gün kanda çıkmıştı, 5.gün erken çıkıyor ama dr.um tekrar edelim testi demişti gününde tekrar yaptırmıştık
ahhh canım bu ceket üstüme 2senedir gelemedi biliyorsun.Anammmm bacim sen yürüyen yumurtaymısın meğer yani sen üstüne ceket Atilsa hamile kalacak kadinlardNsinsende pko var mı
Ben sorarken sen yazmissin kalp kalbe karsiymisArkadaşlar transferimin 2. Gunu bugün iyideniyiye sol tarafımda batmalar başladı goguslerde hassasiyet belde tutulma zaten vardı ilaclardan olsa gerek ama bu iğne batması gibi batmalarim ilk defa oluyor.hee birde aşağıya doğru baskı hissediyorumEkstradan kabızlıgim başladı .inşallah bu defa yuzumuz güler Rabbim hepimizin yardımcısıolsun
Ben sorarken sen yazmissin kalp kalbe karsiymis
Polikistik over yumurtalıkların da küçük birçok kist olması hormon kilo sorunları yaratan bir hastalık onlarda genelde yüksek amh sonuclari oluyorahhh canım bu ceket üstüme 2senedir gelemedi biliyorsun.
ben pko yu tam olarak çözemedim desem?
9.gün çıkmıştı kanda benimki. Doktorum 9.gün yaptirmami istemistiBen bugun ust komsuma gittim 2 aylik bebegi var onu sevdim dergi okuyorum tv izliyorum annem esim kardesim arayip yatip yatmadigimi soruyo uzaktan bile yetisiyolar bende agir uyku hali var yaa bide 5. Gun embriyo lari 10 gun sonra kanda cikiyomus bilginiz varmi arkadaşlar
İnşallah tutunur benim sol yumurtada agri ve baski var birazda atesim cikti ne biliyim benim ilk deneyimim yuzumuz guler umarımAyy hakkaten canim nasıl denk geldik
canim ne bileyim bu sefer hersey farklı daha oncekilerde hic olmayan şeyler oluyor inşallahyavrum ttuyunuyodur bana sen nasılsın canım
Umuyorum olumlu sonuc almissindir bende 10. Gun yaptiricam sanirim tesekkurler cevabin icin9.gün çıkmıştı kanda benimki. Doktorum 9.gün yaptirmami istemisti
Cnm cuma olursa doktorlar ilk günü saymıyor.yani Cumartesi 1 pazar 2 Pzrtesi 3. Gün diye hesaplanıyorKızçeler takvimime göre adetimin yarın olması lazım yani perşembe olursa sorun yokda eğer cumaya sarkarsa doktordan randevu alamıcam üniverste hastanesi çünkü
e bana ilk 3 günde gel dedi cuma 1 cumartesi 2 pazar 3 pazartesi 4 napcam ben yahu şimdiden yarın için randevu alsammıki yoksa 1 ay daha bekletirse beni üzülürüm yaws
Ama pko lu olsan bu kadar kontrolden geçitin teşhis konurduahhh canım bu ceket üstüme 2senedir gelemedi biliyorsun.
ben pko yu tam olarak çözemedim desem?
İnşallah tutunur benim sol yumurtada agri ve baski var birazda atesim cikti ne biliyim benim ilk deneyimim yuzumuz guler umarım
İnşallah tutunur benim sol yumurtada agri ve baski var birazda atesim cikti ne biliyim benim ilk deneyimim yuzumuz guler umarım
Iyi akşamlar arkadaşlar tam yeterli embriyomuz oldu derken şimdi de ohss oldum resmen 9 aylık gibi şiştim ... 2 gün hastahanede yattım yinede geçmiyor bu konuda bilgisi tavsiyesi olan var mı ? Bu sefer ki tüp bebek çok zor geldi bana rabbim çektiğimiz sıkıntılarin karşılığında sağlıklı bebisler verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?