2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kizlar beta hcg 24.48 çikti bugun 9. Gunum dooktoru aradim hemsiresi kullandigin ignelerinde etkisi olabilur pazartesi tekrar yaptirin falan dedi ya kafam cok karıştı kizlar

Bence ilac etkisi falan degildir o vardir bebisin uzme bosu bosuna guzel canini bebisini pozitif olki hersey daha iyiye gitsin

Arkadaşlar transferimin 2. Gunu bugün iyideniyiye sol tarafımda batmalar başladı goguslerde hassasiyet belde tutulma zaten vardı ilaclardan olsa gerek ama bu iğne batması gibi batmalarim ilk defa oluyor.hee birde aşağıya doğru baskı hissediyorumEkstradan kabızlıgim başladı .inşallah bu defa yuzumuz güler Rabbim hepimizin yardımcısıolsun

Ben sorarken sen yazmissin kalp kalbe karsiymis

9.gün çıkmıştı kanda benimki. Doktorum 9.gün yaptirmami istemisti

Ayy hakkaten canim nasıl denk geldik
canim ne bileyim bu sefer hersey farklı daha oncekilerde hic olmayan şeyler oluyor inşallahyavrum ttuyunuyodur bana sen nasılsın canım
İnşallah tutunur benim sol yumurtada agri ve baski var birazda atesim cikti ne biliyim benim ilk deneyimim yuzumuz guler umarım

Cnm cuma olursa doktorlar ilk günü saymıyor.yani Cumartesi 1 pazar 2 Pzrtesi 3. Gün diye hesaplanıyor

Iyi akşamlar arkadaşlar tam yeterli embriyomuz oldu derken şimdi de ohss oldum resmen 9 aylık gibi şiştim ... 2 gün hastahanede yattım yinede geçmiyor bu konuda bilgisi tavsiyesi olan var mı ? Bu sefer ki tüp bebek çok zor geldi bana rabbim çektiğimiz sıkıntılarin karşılığında sağlıklı bebisler verir inşallah.

İnşallah tutunur benim sol yumurtada agri ve baski var birazda atesim cikti ne biliyim benim ilk deneyimim yuzumuz guler umarım

Inşallah canım egleniyorum ben bu sureci mi beklerken her defasında kendimi kısıtlayan kısıtlaya bekledim ya olmazsa korkusuyla
ne yapsak nafile Rabbim ol dediyse olacak zaten rahat olmak lazım olmazsada nasip deyip hayatımıza devam edicez

Aynen canim solda batmalar ateş basması çok var
ben bu soldaki batmalarimizdan umutluyum önceki 4 tup bebek denemem in hiç birinde batma olmadı hayırlısı insalah

Canim çoook geçmiş olsun bende bir kez orta birkez de hafif düzeyde ohss yaşadım pko hastasıyım
canim zamanla gecicek transfer yapılmadı demi ama hee sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…