- 4 Kasım 2015
- 352
- 846
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.501
Hadi inşallah
bu grupta yazılanları okumak inanın çok iyi geliyor. Kızlar bişey sorsam adet olacakmış gibi ağrılarınız var mı? Sürekli oldum diye korkuyorum, tuvalete gidiyorum şu an için bişey yok gerçi zaten yumurtamız yokki neyin kansmadı olcak? Yoksa ben mi yanlış biliyorumoyyy kuzum doğru diyorsun, inşallah başta sen boncuk gibi sırayla hepimiz geliriz ardımdan.
Yumurta toplama islemi gorduysen normal agrilar bende yasadimbu grupta yazılanları okumak inanın çok iyi geliyor. Kızlar bişey sorsam adet olacakmış gibi ağrılarınız var mı? Sürekli oldum diye korkuyorum, tuvalete gidiyorum şu an için bişey yok gerçi zaten yumurtamız yokki neyin kansmadı olcak? Yoksa ben mi yanlış biliyorum
Canım oncelikle hayirli olsun 12 gun sonra hayirli haber al inşallah ayrica benide esim arabayla getirdi ama istanbulun yollari malum bizde sarsildik baya ama korkma iyi dusun iyi olsunArladaslar bugun benim transferim yapildi fakat moralim cok bozuk cunku 15-20 dakikalik mesafeyi rahat olsun diye taksiyle geldim yavas surmesinide soyledim sofora ama zink zink diye araba aradabir kucuk yol puruzlerinden bile etkileniyordu dolmusla gelseydim ondan iyiydi nasipten oteye gecilmez odabir gercek siz ne diyorsunuz bu duruma
Canım ben de o kadsr çok şeyi kafama taktım ki acaba yataktan hızlı mı kalktım, eşim arabada kasisten hızlı mı geçti, acaba iğne mi vurulsaydım yok şöyle yok böyle derken her şeyi taktığımı fark ettim ve o durum beni inanılmaz huzursuz etti. ama şu an sanki biraz daha rahatım. Duamı ediyorum, ilaçlarıma dikkat ediyorum fazla hareket etmemeye çalışıyorum. Ben trdbiriöi aldım, takdir Allahtan.Allahım nasip etmiş olsun o nasılsa gelir. İnsanlar hamile kaldığını anlamayıp dünyanın yükünü taşıyorlar olacağı varsa oluyor. Evet bizimkiler zor bebekler ama yapacak bişey yok Allaha bırakmaktan başka.Arladaslar bugun benim transferim yapildi fakat moralim cok bozuk cunku 15-20 dakikalik mesafeyi rahat olsun diye taksiyle geldim yavas surmesinide soyledim sofora ama zink zink diye araba aradabir kucuk yol puruzlerinden bile etkileniyordu dolmusla gelseydim ondan iyiydi nasipten oteye gecilmez odabir gercek siz ne diyorsunuz bu duruma
Toclase cok tesekkur ederim bu durum beni bayabi sıktı, elimizden geldigince tedbirimizi aldik gerisi Rabbime ait. Rabbim nasib etsin inşaAllah.Canım ben de o kadsr çok şeyi kafama taktım ki acaba yataktan hızlı mı kalktım, eşim arabada kasisten hızlı mı geçti, acaba iğne mi vurulsaydım yok şöyle yok böyle derken her şeyi taktığımı fark ettim ve o durum beni inanılmaz huzursuz etti. ama şu an sanki biraz daha rahatım. Duamı ediyorum, ilaçlarıma dikkat ediyorum fazla hareket etmemeye çalışıyorum. Ben trdbiriöi aldım, takdir Allahtan.Allahım nasip etmiş olsun o nasılsa gelir. İnsanlar hamile
kaldığını anlamayıp dünyanın yükünü taşıyorlar
olacağı varsa oluyor. Evet bizimkiler zor bebekle
r ama yapacak bişey yok Allaha bırakmaktan
başka.
Amin hepimize. İnan seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçiyoruz çünkü. Gün içinde benim de bazen oluyor. Bilerek hızlı hareket ediyorum, nasılsa tutmadı diyerek ama sonra geçiyor, daha sonra da pişman oluyorum.Bol bol dua et, hatta hepimiz birbirimiz için edelim öylesi daha makbûldür belki.Toclase cok tesekkur ederim bu durum beni bayabi sıktı, elimizden geldigince tedbirimizi aldik gerisi Rabbime ait. Rabbim nasib etsin inşaAllah.
Aynen cnm Allah ol der ve olur inşallahTesekkurederim mavili33. Herkes oyle yada boyle arabayla evine gidiyor degilmi? Sarsilmadan sikintisiz gitmek bitaz zor galiba. Birde araba sikintisini eklemeyelim tevekkeltu Allah diyelim.
Kızlar takmayın böyle şeyleri.4 tüp bebekde hastaneyle ev arası yarım saat ve yol yapım çalışması vardı.bi keresinde elektrik yoktu 4 kat merdiven çıktım hastane çıkışı.transferin ertesi günü kalktım işe gittim.işle ev arası arabayla 45 dk.ve 3 ünde de hamile kaldım fakat farklı nedenlerle kaybettim.diyeceğim o ki ağır kaldırmadıktan,yukarı uzanmadıktan sonra günlük hayatınıza dönün.bir de ben transferden sonra Ananas,kabak çekirdeği ve hurma yedim hep.inşlh Pzrtesi randevum var doktorum başlayalım der tedaviye. Daha 2 ay oldu 5 aylık erken doğum Yaptım.dua edin lütfenToclase cok tesekkur ederim bu durum beni bayabi sıktı, elimizden geldigince tedbirimizi aldik gerisi Rabbime ait. Rabbim nasib etsin inşaAllah.
İnşallah canım ta hakkında hayırlısı olsun insan gerçekten bazı şeyleri yaşadım ı bazı şeylere Takma mayı öğreniyorKızlar takmayın böyle şeyleri.4 tüp bebekde hastaneyle ev arası yarım saat ve yol yapım çalışması vardı.bi keresinde elektrik yoktu 4 kat merdiven çıktım hastane çıkışı.transferin ertesi günü kalktım işe gittim.işle ev arası arabayla 45 dk.ve 3 ünde de hamile kaldım fakat farklı nedenlerle kaybettim.diyeceğim o ki ağır kaldırmadıktan,yukarı uzanmadıktan sonra günlük hayatınıza dönün.bir de ben transferden sonra Ananas,kabak çekirdeği ve hurma yedim hep.inşlh Pzrtesi randevum var doktorum başlayalım der tedaviye. Daha 2 ay oldu 5 aylık erken doğum Yaptım.dua edin lütfen
Aynen öyle cnm ben her seferinde daha ağır Kayıplar yaşayınca ufak tefek sorunları görmemeyi öğrendim.bazen tutmayan arkadaşlar üzüntüden ölüyorlar ya tabi o da çok zor bi durum onu da yaşadım ama inanın sevinip sevinip sevincinin kursağında kalması ve bu sahte sevincin yerini derin keder ve üzüntüye bırakması tarifi imkansız bir tahribat yaratıyor insanda.O Yüzden hepimizin dileği tek fakat bundan önce Hayırlısını dileyelimİnşallah canım ta hakkında hayırlısı olsun insan gerçekten bazı şeyleri yaşadım ı bazı şeylere Takma mayı öğreniyor
Aynen ole bende beterini yaşayın Allah beterinden sakla sın demeyi ogrendimAynen öyle cnm ben her seferinde daha ağır Kayıplar yaşayınca ufak tefek sorunları görmemeyi öğrendim.bazen tutmayan arkadaşlar üzüntüden ölüyorlar ya tabi o da çok zor bi durum onu da yaşadım ama inanın sevinip sevinip sevincinin kursağında kalması ve bu sahte sevincin yerini derin keder ve üzüntüye bırakması tarifi imkansız bir tahribat yaratıyor insanda.O Yüzden hepimizin dileği tek fakat bundan önce Hayırlısını dileyelim
Kızlar forumu alt üst ediyorum 2 gündür. Başka türlü geçmek bilmiyor zamanşimdi diyeceğim şudur ki, karnı ağrıyanın da tutabiliyor ya da tutmayabiliyor, hiç bir belirti hissetmeyeninde tutabiliyor ya da tutmayabiliyor. İyicene allak bullak oldum. Benim umudum bitiyo artık. Sanki hiçbirşey yok gibi. Regl günümüde bilmiyorum iki aydır ilaçlarla regl olmaktan ne tahminisi kaldı ne gerçeği. Ay çıldırcam...
Gunaydin cnmGÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNAAAAAAAAAYYYYYYYDDDDDDDDDDIIIIIIIIIINNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?