2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ya arkadaşım neden olmasın. Çok şükür rahim var yumurta var sperm var.. e daha ne.. inan haberlerde duyuyoruz rahimi yok ama sonra nakil oluyor bebeği bile oluyor. Şükredelim halimize. Bu haldeyken ümitsizliğe kapılmayalım. Zamanı gelmemiş daha.. sonra olunca hah şimdi tam zamanı diyeceğiz.. bi de şimdiden eşlerle pazarlık yapmayalım.. akışına bırakalım.. mesela ben ekimde tüpe başlicaktım dış gebelik olduğu için başlayamadım ve şimdi 4-5 ay daha bekliyorum. Ha şöyle bişi var. Şuanda maddi durum da iyi değil.yani istesem de tüp yaptıracak durumda değilim. Allah herşeyin en iyisini bilir. İnşallah bize de en hayırlısını verecek.

Kızlar kaşıntı için Travazol kullandım ben de ve Sirkeli su ile temizlik Yaptım hep 10 güne ancak geçti.
İki gündür ben de travazol krem kullanıyorum inşallah iyi gelir. Zararı olursa diye de korkuyorum aslında.Bugün baktım da sivilce gibi beyaz beyaz birsürü şey çıkmış sanırım onlar tahriş etti yarın gitcem doktoruma

Bende de kasinti oluyordu fitilden dolayi ve su gibi akinti ama hemsire yia aradi camasirini islak tutma , surekli yikama, gunluk oed kulanma dedi ilerlerse ilac yazacak

ay ileelwmis o zman biraz senin ki kesin cozym yasasifim icin soykuyirum sirkeyi yarisinj siseden bosaltip icene su doldurdum yaninsirkeyj sulandirdim kasindikca onunla taharretlendim. Sonra sikdim kuruladim. Kasinri da hafigledi iki gunde gecti. Deneyebikirsin

Esim kesinlikle istemez cok katidir bu konuda koruyucu ailelik onermistim onu dahi kabul etmedi
Tabiki olmazsa olmaz illaki olucak diye bisey yok da ne bileyim ya bunaldim bugun iyice

Hem oyle boyle salivermedim nerdeyse ilk defa bu kdr karamsarim diyebilirim..
Asilamayi denemem lazim rapor icin yoksa cok zorlanicam tup bebegi 1 kez yaptiricak gucum var ama ya tuttmazsa yada dis gebelik olursa tekrar tedavi icin ortada kalicam maddi anlamda yani

Yooooo o konuda sorun yok hesapsiz binlerce kez sukur halimize tabiki hayirlisini vericek rabbimde ben bugun pek iyi degilim bebis konusunda dedigim gibi ilk defa bu kdr karamsarim doldum sanirim

Kızlar zeytinyağını hafif ısıtın sonra ılıyınca pamukla sürün kaşıntınızı alır hem doğal bir yöntem

Üzme o kadar kendini...bende eşime birkez denerim demiştim bu işe başlarken. Aşılama felanda yapmadık biz direk tüp bebek. Halada aynı fikirdeyim bir kez denenmesi gereken bir şey bence. Bu kadar hormonu dünyanın en akıllı insanına verseniz deli olur. Biz bir cesaret giriyoruz bu işe. Daha çok deneyenlere saygım çok yanlış anlaşılmasın ama ben o kadar sabırlı bie insan değilim. Bence çok takma kafana, eşininde sadece çocuk için seninle olduğunu zannetmiyorum. Güzel zamanları böyle kötüleştirmeye gerek yok, bugünler gelmeyecek bidaha çünkü

Canım bende senin gibi aşırı karamsarlığa düşmüştüm ama herşeyde bir hayır vardır vakti zamanı vardır diyorum artık. Negatif sonucumu aldıktan sonra çok sevdiğim yakınlarımın sağlıkla ilgili kötü haberlerini aldım.Bir tanıdığımızın bebeği diş buğdayının ertesi günü vefat etti. Allah hayırlısını nasip etsin hayırlı zamanda nasip etsin. Yılmamaya çalış lütfen

Biz dört defa tüp tedavisi denedik ve şu an beşinci hazırlıklarına başladık, Allah herkese sabır versin.
Ve hiç umudum kırılmadı.

Deneyenleri kotulemek deyil zaten amac hatta ben azimlerine hayranim ama biraz yılgınlık var üzerimde gecer insallah bir kac gune reglimde gelmediya onun stresi sanirim bu ayda beni boyle deniyor

Deneyenleri kotulemek deyil zaten amac hatta ben azimlerine hayranim ama biraz yılgınlık var üzerimde gecer insallah bir kac gune reglimde gelmediya onun stresi sanirim bu ayda beni boyle deniyor
Stres bizi mahvediyor zaten, üstüne ilaçlar, eşlerde hafif odunluk yaptımı insanın dayanacak gücü kalmıyor. Sen çok istiyorsun anladığım kadarıyla onu düşünüp kendini üzmeden mutlu etmeye çalışabilirsin. Bende çok çocuk isteğide yok işin kötü tarafı. O nedenle derin derin nefes al kararlar vermeden önce ve oluruna bırak bence. Bu stresle benim içinde geçerli olcağı varsada olmuyor.

ben şuan dinlenmedeyim canım eylülde bir negatif tüp denemem var. yeterki iyi ol iyi sonuç alda hep gül inşallah :) benim doktorum günde iki kere sabah akşam geçene kadar sürebilirsin demişti, çok gena oluyor biliyorum

Yooooo o konuda sorun yok hesapsiz binlerce kez sukur halimize tabiki hayirlisini vericek rabbimde ben bugun pek iyi degilim bebis konusunda dedigim gibi ilk defa bu kdr karamsarim doldum sanirim
seni böyle görmeye hiç mi hiç alılık değilim ama kendimden biliyorum imsan bazen koyvermeli dıygularını ama kontrollü şekilde eşini ve kendini yıpratma, hep güçlü olmak zor zaten, ağla arada, günlük tut mesela yaz dök içini ben çok bunalınca yaparım. zamsnı vardır elbet benimkide bilindik teselli cümleleri olacak ama ben senin geç adet olmandan kaynaklı böyle hissettiğini düşünüyorum, canımsın, gün doğmadan önce karanlık demi ve bizde yavaş yavaş ışığımıza yaklaşıyoruz bacımmm

Denizlilisrsy üzülme canım dünyada bir insan için sağlığından daha önemli birşey olamaz onu kaybettiği zaman anlıyor insan değerini eski oturduğum sitede apartman görevlisi abinin geç de olsa dünyaya gelmiş dünyalar güzeli iki yaşında bir kız çocuğu vardı anne ve babası çocuklarının gözünün içine bakarlardı Allahım çocuğu daha çok seviyormuş ki daha üç yaşını göremeden yanına aldı hem de çocuk annesinin kucağında can verdi elim bir kaza sonucu çocuk vefat etti annesi aylarca kendini toparlayamadı umreye falan gitti ama çok zor kendine gelebildi şimdi o kadıncağız tekrar anne oldu Rabbim onu yeni bir erkek evlat ile sevindirdi Rabbim hiç kimseyi böyle bir acı sınav ile sınamasın herhalde hiçbir şey bu kadar acıtmaz insanın canını pes etmek yok Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak inşallah moralleri yüksek tutalım ki bebişlerimiz bizleri fazla bekletmesinler bende arada senin gibi kötü hissediyorum kendimi hatta bu yüzden yuvam defalarca yıkılma düzeyine geldi sabır dedim her seferinde ama Rabbim nasip etmezse anneliği ne olur bilmiyorum sadece hayırlısını istiyorum Rabbimden görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

ikitavsan canm iyi dileklerin icin sagol ama beta once yuksek sonra dusuk cikinca artik benim bi ihtimalim kalmadi sizlerin guzel gaberlerinizi insallah canm Rabbim bizede bidahakine yapmayi nasip etsin insllah bebegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…