2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Denizlilisrsy bebegim sana ne kadar bole yapma sole yapma desekte bos sen suan adetin gelmedigi icin karamsarliga girmissin ama canm sunu unutma hepimiz Rabbimin izniyle bigun anne olucaz ve bu yuzden iyi birer anne olmamiz icinde girdigimiz bunalilardan Allahin izniyle yavas yavas vikicaz felsefemiz bu tabiki sıkılıp uzulup stres olucaz ama en onemlisi bunlardan nekadar az zararla cikarsak okadar guzel annişler oluruz bebegm yatmadan senin icin dua edicem :)

arada bir olması lazımmış demekki dünden beri bu düşünceyle beynim biraz daha rahat öyle ç.ok çokk mücadele vermek istemiyorum ki zaten sizler biliyorsunuz bu yaşıma kadar çok şükür fazlasıyla mücadele verdim birde bu yıpratmasın beni daha fazla 2 tüp denerim olursa olur olmazsa ülke ülke gezicem :))

Sabah sabah ne güzelgeldi bunu okumak.Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün. Bizim bebişler biraz nazlı öyle test yapıp '' aa hamileymişim '' diyemedik Allah inşallah emeklerimizin karşılığını versin:)

aha da doğru tespit adet öncesi ağlaklığı

Heee bacım yahu 2 gün geçti ne gelen vaaaarrrr ne giden nede gelicem haberin olsun diyen beni biliyosun çubuklarlada aram iyi değildir test mest de yapmadım yapmıcamda bakalım bekliyoreeeeee

şuanki durumum tribalenfeksiyon

günaydın bu arada bütün ahaliiiiii

Dicle Memorial de Dr. Uğur Değer canım. Sen tedavinin hangi aşamasındasın?

mavili33 9.gunumdu canm nasip deilmis napalim bebegm bir gunde olsa bu his cok baska biseymis 7yillik evliyim ama hic bole bi test nasip olmamisti Ben olmadim Rabbim sizlere nasip etsin insallah benimde bidahakine insallah
12.gunu bekliycez canım lutfen umudunu kaybetme 12.gune dusup cikmasi cok normal lutfen moralini bozma

Arkadaslar neler yiyip iciyosunuz yahu bi kac blogda okudum kivi ananas yemis bicok arkadas bende ceviz kuru uzum incir findik yogurt sut tuketiyorum cok sevmedigim halde
Benim doktorumda havuç suyu ve ananası bol bol tüketin dedi. Birde kabız olmsmak için armut suyu önerdi. Belki sizlerin de işine yarar.

bende varım tatlım :) hem ozgskne2011 bana söz verdi beklicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…