- 4 Kasım 2015
- 200
- 266
- 18
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.481
seni böyle görmeye hiç mi hiç alılık değilim ama kendimden biliyorum imsan bazen koyvermeli dıygularını ama kontrollü şekilde eşini ve kendini yıpratma, hep güçlü olmak zor zaten, ağla arada, günlük tut mesela yaz dök içini ben çok bunalınca yaparım. zamsnı vardır elbet benimkide bilindik teselli cümleleri olacak ama ben senin geç adet olmandan kaynaklı böyle hissettiğini düşünüyorum, canımsın, gün doğmadan önce karanlık demi ve bizde yavaş yavaş ışığımıza yaklaşıyoruz bacımmm
Sabah sabah ne güzelgeldi bunu okumak.Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün. Bizim bebişler biraz nazlı öyle test yapıp '' aa hamileymişim '' diyemedik Allah inşallah emeklerimizin karşılığını versin:)ben şuan dinlenmedeyim canım eylülde bir negatif tüp denemem var. yeterki iyi ol iyi sonuç alda hep gül inşallah :) benim doktorum günde iki kere sabah akşam geçene kadar sürebilirsin demişti, çok gena oluyor biliyorum
aha da doğru tespit adet öncesi ağlaklığıDeneyenleri kotulemek deyil zaten amac hatta ben azimlerine hayranim ama biraz yılgınlık var üzerimde gecer insallah bir kac gune reglimde gelmediya onun stresi sanirim bu ayda beni boyle deniyor
aha da doğru tespit adet öncesi ağlaklığı
Dicle Memorial de Dr. Uğur Değer canım. Sen tedavinin hangi aşamasındasın?D.bakirda nerde yaptiniz cnm ? Ben hakan beyin yaninda oluyorum tedavi. Iyi gibi sevdim ilgili ama tam içime sinmedI gibi nedenini bilmiyorum çok fazla bilgi vermiyor biz sormadikca bişey anlatmiyor. Onun için soruyorum nerde yaptırdığını :)
12.gunu bekliycez canım lutfen umudunu kaybetme 12.gune dusup cikmasi cok normal lutfen moralini bozmamavili33 9.gunumdu canm nasip deilmis napalim bebegm bir gunde olsa bu his cok baska biseymis 7yillik evliyim ama hic bole bi test nasip olmamisti Ben olmadim Rabbim sizlere nasip etsin insallah benimde bidahakine insallah
Benim doktorumda havuç suyu ve ananası bol bol tüketin dedi. Birde kabız olmsmak için armut suyu önerdi. Belki sizlerin de işine yarar.Arkadaslar neler yiyip iciyosunuz yahu bi kac blogda okudum kivi ananas yemis bicok arkadas bende ceviz kuru uzum incir findik yogurt sut tuketiyorum cok sevmedigim halde
Kivi c vitqnimi anamas bagursaklari calisturur o yuzden bolBol yedim ben deArkadaslar neler yiyip iciyosunuz yahu bi kac blogda okudum kivi ananas yemis bicok arkadas bende ceviz kuru uzum incir findik yogurt sut tuketiyorum cok sevmedigim halde
Sağolasın...Kivi c vitqnimi anamas bagursaklari calisturur o yuzden bolBol yedim ben de
Tesekkurler kabızlık sorunum yok cok sukurBenim doktorumda havuç suyu ve ananası bol bol tüketin dedi. Birde kabız olmsmak için armut suyu önerdi. Belki sizlerin de işine yarar.
bende varım tatlım :) hemHerkese merhaba. Bugün dış gebelikten sonra ilk kez regll oldum ve herkesin aksine buna çok sevindimtüpe ne zaman başlarım bilemiorum. Kızlar sanırım burda herkes hamile kalacak sonrasında ben tedaviye yeni başlamış olucam. Tabii inşallah ben başlayana kadar herkes hamiş kalır. Hamiş kaldıktan sonra burayı hemen terk etmeyin tamam mııı? Benim de hamiş haberimi alın
Hadi inşallah
unutmadım tabi sözümü bekliycem bekliyorumda bu aralar yoğunum pek yazamıyorum ama okuyorum tek tek, yorum atlamadan
hepiniz sıranızı bekleyin zati ben ablayım önce ben :)çatlakcıklarımmrym5579 mavi zeyus tabiki beklicez biz hep burda hep beraberiz zaten ben bu psikolojiyle aşılamdan sonra tedaviye ara vermeyi düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem tabisii
oyyy kuzum doğru diyorsun, inşallah başta sen boncuk gibi sırayla hepimiz geliriz ardımdan.hepiniz sıranızı bekleyin zati ben ablayım önce ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?