- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.561
İsmini bilmiyrm ama izmitte 4 yol varya Hacıoğlu hsbc ziraatın olduğu.ordahi hsbcnin arka Sokağı'nda labaratuar. Ismi konrad görüntüleme.benim çekim çok rahat geçmişti anestezisiz.sadece adet Sancısı gibi sızı hissetmiştim biraz.amh yumurta rezervini Gösteren bir test.onunla birlikte fsh tsh e2 prolaktin falan da bakıyorlar.hormon testi anlayacağın onu devlet hastanesi yapıyor mu bilmiyorum ama ben ünv de yaptırmıştım adetin 2. Veya 3. Günü yaptırman Lazım.valla Çapa da bir profla görüşmüştüm genetik testle ilgili 3 ay sonrasına randevu verdiler ve sonuçlar geç çıkıyordu.Hsg yi 350 ye nerde cektirdin canim, genetik testler icin sgk randevu sitesinden baktim kartal devlette genetik bolumu var orda bir deneyecegim oluyor mu ama hsg ozelde cektirmek istiyorum, bir de amh mi neydi onu yazmis dr.um onu da sanirim devlet yapmiyormus genetiksi dun aksam nette gordum yarin orayi da ariycam, cok sagol bilgiler icin
benimde prolaktin ile ilgili sorunum var son 1.5 yıldır 90 civarı çıkıyor bendende tomoğrafi istediler fırsat bulamadım, kaç çıkıyorduki senin,Tamam canim orayla da goruseyim bi, sagol
Benim ameliyat oncesi 200 kusurdu, tup ted once testte de 50 kusur cikmisti onu ilacla dusurduk, ameliyat oncesi 4 ay regl olamamistim, ihmal etmeye gelmez canimbenimde prolaktin ile ilgili sorunum var son 1.5 yıldır 90 civarı çıkıyor bendende tomoğrafi istediler fırsat bulamadım, kaç çıkıyorduki senin,
anladım canım, düşürmemize rağmen kontrolsüz şekilde çıkıyor, destinox verdiler iki sefer yine çıktı o zaman tomoğrafi istediler, benim hep 90 civarıydı, demekki gitmem gerek, artık anlıyorum çıkınca göğüslerdenBenim ameliyat oncesi 200 kusurdu, tup ted once testte de 50 kusur cikmisti onu ilacla dusurduk, ameliyat oncesi 4 ay regl olamamistim, ihmal etmeye gelmez canim
Tamam canim orayla da goruseyim bi, sagol
Selam canm bence bekle derim bak ben ikigun arka arkaya yaptim gordunuz ilk 23.48 cikti ayy ne sevindim ertesi gun 18.91 dustu hayal kirikligi anlamadigim bisey var esim hala umutlu anlamadm neden garip gelio sadece ben derimki bekle bebegm SABIR SELAMETSelam kızlar, transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm. 9 kasımda oldu transfer. Ben bir şey merak ettim, bu tedaviden önce her ayın 25inde regl olurdum. Tedavi sırasında ilk ay ilaçla ayın 19 una, sonraki ayda 17 sine kaydırdı doktor.şimdi benim ne zaman regl olmam lazım sizce. En son 17 ekimde oldum yani. Beklenen regl tarihimi bilememek sinir bozucu. Yarın deneme amaçlı bir kan testi yaptiriyim diyorum. Ama ağrılar dışında bir belirtim yok oyüzden pek umudumda yok. Ağrıolup tutmayan o kadar çok kadın gördümki moralim bozuldu. 2 tane 3. Gün embriyosu konulmuştu
Arkadaşlar yarın yumurtaliklarim toplanıyor zor oluyor mu ?
Ayhh canimsin aminnn inşallah. rahatlattin beni biraz. Narkozdan çok korkuyorum aslında ben sonra peki ağrı ya da kanama oluyor muHiçç zor değil arkadaşım rahat ol, uyuyor uyanıyorsun bitmiş oluyor, zaten narkoz hafif verdikleri için onun yan etkisi falan da olmuyor, stres yapma yeter, inşallah sağlıklı embriyoların olur
Al bendende o kdr bak hala sonuc bekloyoruz ama paramiz cebimizde kaldi yani onuda tup icin ayirdik iyi oldu yanikan pıhtılaşmasımı içün 1200 lira istediler, ay ne çok para ya, yazık millete olanı var olmayanı var, Allah maneviyatın yanında maddi güçte versin, şurda herbirimizin yazdığı fiyatları görünce, bizim gibileri kazanç kapısı görüp fiyatları uçuran merkezlere çok kızıyorum ki.
Ayhh canimsin aminnn inşallah. rahatlattin beni biraz. Narkozdan çok korkuyorum aslında ben sonra peki ağrı ya da kanama oluyor mu
narkoz verdikleri için çok rshat oluyor, tüpün en kolay kısmı belkide hiç hissetmiyorsunAyhh canimsin aminnn inşallah. rahatlattin beni biraz. Narkozdan çok korkuyorum aslında ben sonra peki ağrı ya da kanama oluyor mu
doğru demiş dualar aracı sadece Rabbimizle aramızda, bol bol dua edebiliriz gerisi rabime kalmış, sen kendini iyi hissedeceksen ve hocada gerçekten temiz insansa taşı nuskayı üzerinde, duadan zarar gelmez sonuçta.Ben bu gun hocaya gittim hemide kayinvalodem kayinpederim annem.babam ben tabii esimin haberi yok cunku cok kizarebusü yan muskasi yazicak sali gunu teslim edicek birde adetin ilk gunu gel dedi bana bende ilk gunu bugun didim :/ bakalim cok faydasini gorenler oldu bu muskanin dedi hamile kalincaya kdr banyo haric aslaaaa usyunden cikmicak dogum yaptiktan sonrada surekli bebege takilocak dedi Rabbim ol demeden ben araci olsamda olmaz rabbime cok dua et dedi ve ozellikle sabah namazlarini kacirma mitlaka tesbih cek ve dua et olur dedi
Çalmadik kapimiz hoca kalmisti bir bakalim nolucak
Ben bu gun hocaya gittim hemide kayinvalodem kayinpederim annem.babam ben tabii esimin haberi yok cunku cok kizarebusü yan muskasi yazicak sali gunu teslim edicek birde adetin ilk gunu gel dedi bana bende ilk gunu bugun didim :/ bakalim cok faydasini gorenler oldu bu muskanin dedi hamile kalincaya kdr banyo haric aslaaaa usyunden cikmicak dogum yaptiktan sonrada surekli bebege takilocak dedi Rabbim ol demeden ben araci olsamda olmaz rabbime cok dua et dedi ve ozellikle sabah namazlarini kacirma mitlaka tesbih cek ve dua et olur dedi
Çalmadik kapimiz hoca kalmisti bir bakalim nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?