2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Pirinci annemle kayinvalimde topluyor ben pek inanmam boyle seylere ama her hikmetten nasip almak istiyoruz iste hocayada kayinpederimin israriyla gittik rabbim ne verirse hayirlisini versin ne diyim

Çok teşekkür ederim cevaplariniz için kizlar gerçekten rahatladim muck muck
Canım sen ne kadar rahat olursan yumurta toplama sonrasıda o kadar güzel oluyor. Korkmanı gerektirecek hiç birşey yok. Ben eğlenmiştim bile. Anestezi uzmanıyla muhabbet ettim damarımı ararken, o ara doktorum geldi güldük eğlendik. Çıkıncada 15 dakka sonra giyinip merkezden çıkar durumdaydım. Kanamam yada ağrım olmadı. Kendini kasma rahat ol ve anestezinin keyfini sür. Ben hem yumurta toplamada hemde histereskopide çok eğlenmiştim. Ne kadar stres yaparsan o kadar geç toparlanıyorsun bu işlemlerde.

doğru demiş dualar aracı sadece Rabbimizle aramızda, bol bol dua edebiliriz gerisi rabime kalmış, sen kendini iyi hissedeceksen ve hocada gerçekten temiz insansa taşı nuskayı üzerinde, duadan zarar gelmez sonuçta.

Herseyin bir vakti zamani var vaktimizi bilmeden care aramaya devam edicez dualarikizla rabbim hepimizin kucaklarini hayirli saglikli evlatlarla doldursun

Aminn canım İnşaAllah dualarımız kabul olur hep dua ederken Allah'tan önce tüm isteyenlere içinde bizede hayırlı salih evlatlar diliyorum istiyorum bizler yürekten içten temiz niyetlerle isteyelim ısrar edelim bıkmadan usanmadan isteyelim İnşaAllah dileklerimiz gerçekleşir birbirimize hep dua edelim bir gün hepimiz birer birer müjdeli haberi verelim birbirimize İnşaAllah.

kızlar ben başlıyorum bugün iğnelere evliliğim 3 yılı doldurmadığı için ilaç raporunu çıkaramıyorum evde vardı gonalf 300 lük onu kullanmaya başla cuma tekrar gel dedi
ve ilk defa bir doktor bana polikistik over teşhisi koydu tam 8 tane kistim varmış ilaçlardanda oluşmuş olabilir dedi ama baya moralim bozuldu sanırım adet geçikmemde o yüzden oldu
şimdi ilaç raporunu çıkartamadım tüp raporuda çıkmıcaksa boşuna uğraşmaya gerek yok dedim hayır o top bende tüp raporunu çıkartırım dedi nasıl şey anlamadım yahu

bende seni merak ederek girdim ilaç raporu çıkmadan tüp raporu nasıl çıkıyor gerçekten kaç yıllık oldu evlilik 8 tane kistle aşılama nasıl olacak çok saçma değil polikistik overde amh çok yüksek çıkmıyor mu ayrıca

Kızlar yumurtaliklarim alındı. Doktor transferi bu ay yapmayacaz donduracaz dedi. Nedeni de vücudun hormon ilaçlarından temizlensin dedi
yumurtaların toplandı :) yumurtalıkların alınırsa durum fena vücudun hormon ilaçlarından temizlensin ve rahmin daha sağlıklı kalınlaşsın diye bekleyecekler hayırlısı olsun

Denizlilisrsy arkadaşım, J jasmine7676 haklı canım, benim ağustostaki tüp tek bir kist yüzünden ertelenmişti eylüle, 8 kist nedemek , bir yanlışlık olmasın canım, sen o kistlerden yumurtlayamazsın bile ayrıca J jasmine7676 amh konusundada haklı, polikistik over olunca yuksek oluyor seninki sınırda çıktı, tövbe Rabbim sana bakan doktormu gerçeten ay

yahu ne bileyim zaten işimde allak bullak oldu bugün itibariyle 3 şubeye birden bakıcam diye yırtınıyorum resmen çok uzun konuşamadım doktorla boşna iğne yazmıyım evdekiyle başla cuma günü alırsın dedi hadi onu geçtim de ben polikistik olsam nasıl adet oluyorum yada neden tüylenmem yok vs vs 8 tane kist saydı adam ya benim gözlerim açıldı kaldı polikistiksin sen dedi geçti konuşmak için odasına girdim tekrar hastası vardı cuma görüşelim dedi
bide bu profösör ya
baştan söyledim aşılamaya rapor çıkmıyorsa nasıl tüpe çıkıcak beni boşuna uğraştırmayın diye tüp de kolay ben hallederim top bende kesin çıkarıcam tüp için raporu dedii sıyırıcam iyice ya iş bi yandan bu sorun bi yandan

ayrıca aşılama için evlilik şartının arandığınıda ilk defa bugün öğrenmiş oldum bunuda araştırıcam bu kadare kistle tutan çocukda tutmaz düşük yaparım ne saçma iş anlamadım

ayrıca aşılama için evlilik şartının arandığınıda ilk defa bugün öğrenmiş oldum bunuda araştırıcam bu kadare kistle tutan çocukda tutmaz düşük yaparım ne saçma iş anlamadım
Ya asilama içinde elbette evlilik şart ama aşılama için 3 yıllık evlilik şart olmayabilir senin bu aksam muayene falan olacağın bir başka kadın doğumcu yok mu O adamın kafası karışık

Ya asilama içinde elbette evlilik şart ama aşılama için 3 yıllık evlilik şart olmayabilir senin bu aksam muayene falan olacağın bir başka kadın doğumcu yok mu O adamın kafası karışık
şu profların havasıda beni öldürcek adamlar biriyle görüşmeden öbürünü alıyor sana yarım yamalak baktı, işini iyi mi yaptı şimdi bu adam, adam gibi dinlese cevaplasa sonra öbürünü alsa olmuyor miki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…