- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.581
Denizlilisrsy tabiki herşey dua ile yer gök dualar sayesinde dururmuş ancak sanırım benim denemediğim dua kalmadı şöyle anlatayım hacdan 41 adet hurma getirttik bu hurmaların üzerine 41adet Meryem Yasin Fetih surelerini ve diğer kısa duaları okuduk okuttuk yine ben önceden 41 gün Meryem suresini okumuştum 9 ayrı hamile bayandan dua edilmiş birer miktar pirinç alıp pilav yapıp yedim yine tanıdık vasıtası ile bir hocadan dua okunmuş su geldi onu da içtik yine başka bir forumda Meryem ana otunu gördüm sağolsun bu siteye üye biri gönderdi bana bir kısmını üzerimden hiç çıkarmadım otun suyunu da içtik eşimle sürekli dua ediyoruz okuyoruz hala herşeyin bir hikmeti vardır mutlaka inşallah dualar bir gün kabul olur da bizler de bebek sahibi oluruz.
Canım sen ne kadar rahat olursan yumurta toplama sonrasıda o kadar güzel oluyor. Korkmanı gerektirecek hiç birşey yok. Ben eğlenmiştim bile. Anestezi uzmanıyla muhabbet ettim damarımı ararken, o ara doktorum geldi güldük eğlendik. Çıkıncada 15 dakka sonra giyinip merkezden çıkar durumdaydım. Kanamam yada ağrım olmadı. Kendini kasma rahat ol ve anestezinin keyfini sür. Ben hem yumurta toplamada hemde histereskopide çok eğlenmiştim. Ne kadar stres yaparsan o kadar geç toparlanıyorsun bu işlemlerde.Çok teşekkür ederim cevaplariniz için kizlar gerçekten rahatladim muck muck
doğru demiş dualar aracı sadece Rabbimizle aramızda, bol bol dua edebiliriz gerisi rabime kalmış, sen kendini iyi hissedeceksen ve hocada gerçekten temiz insansa taşı nuskayı üzerinde, duadan zarar gelmez sonuçta.
Pirinci annemle kayinvalimde topluyor ben pek inanmam boyle seylere ama her hikmetten nasip almak istiyoruz iste hocayada kayinpederimin israriyla gittik rabbim ne verirse hayirlisini versin ne diyim
bende seni merak ederek girdim ilaç raporu çıkmadan tüp raporu nasıl çıkıyor gerçekten kaç yıllık oldu evlilik 8 tane kistle aşılama nasıl olacak çok saçma değil polikistik overde amh çok yüksek çıkmıyor mu ayrıcakızlar ben başlıyorum bugün iğnelere evliliğim 3 yılı doldurmadığı için ilaç raporunu çıkaramıyorum evde vardı gonalf 300 lük onu kullanmaya başla cuma tekrar gel dedi
ve ilk defa bir doktor bana polikistik over teşhisi koydu tam 8 tane kistim varmış ilaçlardanda oluşmuş olabilir dedi ama baya moralim bozuldu sanırım adet geçikmemde o yüzden oldu
şimdi ilaç raporunu çıkartamadım tüp raporuda çıkmıcaksa boşuna uğraşmaya gerek yok dedim hayır o top bende tüp raporunu çıkartırım dedi nasıl şey anlamadım yahu
senin 2 kistle iptal ederlerkenKızlar malesef ben bu ay başlayamıyorum tedaviye.2 tane kist çıktı ve mecburen onların yok Olmasını beklicez
yumurtaların toplandı :) yumurtalıkların alınırsa durum fena vücudun hormon ilaçlarından temizlensin ve rahmin daha sağlıklı kalınlaşsın diye bekleyecekler hayırlısı olsunKızlar yumurtaliklarim alındı. Doktor transferi bu ay yapmayacaz donduracaz dedi. Nedeni de vücudun hormon ilaçlarından temizlensin dedi
Denizlilisrsy arkadaşım, J jasmine7676 haklı canım, benim ağustostaki tüp tek bir kist yüzünden ertelenmişti eylüle, 8 kist nedemek , bir yanlışlık olmasın canım, sen o kistlerden yumurtlayamazsın bile ayrıca J jasmine7676 amh konusundada haklı, polikistik over olunca yuksek oluyor seninki sınırda çıktı, tövbe Rabbim sana bakan doktormu gerçeten ay
Ya asilama içinde elbette evlilik şart ama aşılama için 3 yıllık evlilik şart olmayabilir senin bu aksam muayene falan olacağın bir başka kadın doğumcu yok mu O adamın kafası karışıkayrıca aşılama için evlilik şartının arandığınıda ilk defa bugün öğrenmiş oldum bunuda araştırıcam bu kadare kistle tutan çocukda tutmaz düşük yaparım ne saçma iş anlamadım
sen aşılamaları devlettemi yaptırdın jasmine, sende varmıydı böyle bir şart ilk defa duydum aşılamada bu şartıdaYa birde oranın tüp bebek merkezi var mı
şu profların havasıda beni öldürcek adamlar biriyle görüşmeden öbürünü alıyor sana yarım yamalak baktı, işini iyi mi yaptı şimdi bu adam, adam gibi dinlese cevaplasa sonra öbürünü alsa olmuyor miki acepYa asilama içinde elbette evlilik şart ama aşılama için 3 yıllık evlilik şart olmayabilir senin bu aksam muayene falan olacağın bir başka kadın doğumcu yok mu O adamın kafası karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?