2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

yumurtaların toplandı :) yumurtalıkların alınırsa durum fena vücudun hormon ilaçlarından temizlensin ve rahmin daha sağlıklı kalınlaşsın diye bekleyecekler hayırlısı olsun
Ayyyy eveeet alınmadı. Allah korusun: ) toplandi yumurtalarim :) aynen doktor dA öyle dedi

Akşam başka bir doktora gitsem nolucakki banada öyle geliyor sırf girdi olsun diye adamın ağzına baksan devlet şart koşmuş 2. aşılama kesin olucak diyor daha fırsatım olmadı araştırmaya ama akşam kapsamlı bir araştırmaya giricem bakalım

sen aşılamaları devlettemi yaptırdın jasmine, sende varmıydı böyle bir şart ilk defa duydum aşılamada bu şartıda
Canim devlette yaptırdım benim yaptirdigim hastanenin tüp bebek merkezi de var asilama süreci infertilite polikliniginden yürütülüyor sperm yıkama tüp bebek kısmında yapılıyor benim ikinci aşılamada regl günümü n yurt dışına çıkma ihtimalim olan bir tarihte olma ihtimali vardı poliklinikteki asistan kıza ben elimdeki iğneyle başlayayım mi öyle birşey olursa diye sormuştum oda olur mu ya kist varsa başlayamazsin öyle demişti

Aşılama raporu çıkarabilmek için gerekli ön koşullar

-T.C. Vatandaşı olmalısınız.
-Daha önce doğmuş bir çocuğunuz olmamalı.
-En az 3 yıllık evli olmalısınız.
-Sosyal güvence sahibi olarak en az 5 yıl sosyal güvenceniz sürdürülmüş olmalı.
-Bayanın yaşı 23’den küçük veya 39’dan büyük olmamalı.
-Bayansanız ve 35 yaşından sonra evlenmişseniz evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 yıl olabilir.
Yukarıda belirtilen koşullara sahipseniz bünyesinde tüp bebek kliniği olan hastanelere başvurabilir ve devlet desteğinden yararlanmak için rapora başvurabilirsiniz.

Aşılama raporu içinde evlilik şartmış yahu

anı tüp bebekle şartlar zaten adamda ümitli değil aşılamadan o yüzden tüp raporu diyip duruyor

beynim yandı resmen adamın niyeti beni öldürmekmi nedir anlamadım küçük kistler diyorda küçük müçük kist varsa neden bana ilaç başlatıyosun

Denizlilisrsy devlet tüp bebek tedavisine katkı sağlamak için belli şartlar koyuyor demişlerdi fakültenin tüp bebek merkezinde örneğin en az 3yılı doldurmuş evlilik en az iki tane gonadotropin içeren ilaçlar ile yapılmış aşılama ve bu aşılamaların sonunda hiçbir şekilde hamile kalınmamış olunduğuna dair rapor önceden yapılmış evlilik varsa eşlerden herhangi birinin çocuk sahibi olmamış olması ve eşlere sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi konulduğunda eşlerin hiçbir şekilde normal yollardan çocuk sahibi olamayacaklarına dair rapor istiyormuş devlet ancak bu şartlar sağlanırsa katkı sağlıyormuş.

ah o şart diye önümüze koydukları şeyede 50 kılıf buluyorlar, mesela benim 4 aşılamam var ama özelde olmuş devlette olacak diyor şartlarda öyle birşey yok yada ben görmedim e seninde dış gebeliğin var ve sonuçları insanı ölüme götürebilir Allah korusun, gözgöre göre sana nasıl aşılama yapalım diyorlar ya

Asilama için 3 yıl şartı olamaz çünkü yönetmelikte geçen ifade şu son 3 yıl içinde diğer üremeye yardımcı yöntemlerden sonuç almamış olmak diyor (Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi) yani o 3 yılın içinde sana aşılama yapmaları gerekiyor yani 3 yıl muhabbeti burdan çıkıyor ve bence o profesör bir pok bilmiyor başka doktora görün dememin nedeni gerçekten öyle bir kist dizisi var mı o kistlerle bu tedavi yapılır mı?

ne gerek var çocuk sahibi olmaya binbirtürlü skıntıyla boğuşup çocuk sahibi oluyorsun resmen ömrün kısalıyor, çocukla vakit geçiremezsin çünkü o kadar yıpranmadan sonra ömrün kısalır zaten töbd töbe...
bu kadar şeyi sağlayıpta gidenlerde hastane koridorlarında prof peşinde sürünüyor, bunu birdbir yaşadım ve gördüm.

Biliyorum cnm benim esimin cocugu var ama benim cocugum olmadigi icin o sarttan muaf oluyoruz ve evet aradim kendi drumu oda ayni seyi soyledi devlet sart kosuyor 3 yili doldurmus evlilik yoksa asilamanin ilaclarini odemiyormus sadece asilama islemi icin ayri bir ucret talep edilemiyormus yani sadece ilac ucretini oduyorum bu durumda eger 3 yili doldurmus olsaydik o uda odemiyecektik ve evet rapor vikartilmasi tup bebek icin yani tamamen heyetin oylamasina kalmis bir sonucmus ve ben buna cok kizdim yani doktor toplulugu sartlarin bir kizmini gozardi ederek raporumuzu cikartabiliyormus
J jasmine7676 universtenin infertilite ve tup bebek bolumu var ama tup bebek islemini yapmiyorlar cunku embriyologlari yokmus...

Pcolu olanlarada asilama uygulanabiliyormus dusuk dozda ilacla ve yumurta sayisi 3 u gecerse asilama iptal ediliyormus cogul gebelik riskinden dolayi doktoruma yatin gidicem kistler icin birde o muayene etsin gel dedi cunku
Senin pcolu olmana ihtimal yok kanamadan dolayi pihtilari sayiyordur o sana diyip guldu birde adam telefonda iyide o rahimin icine degil etrafina ve yumurtalara bakti dedim sen icini rahat tut senin tek bir tane 3 cm lik uslu bir kistin var baska bir seyin yok dedi bi gideyimde yarin ne ara firsat bulucaksam iyice icim rahat etsin

Kuzum sen evleneli 3 yil oldumu peki

Biz daha 3 e girdik yani 3 un icindeyiz o zaman senin devletin karsilamasi normal bizde boyle idare edicez sanirim
Bu memlekette zaten en çok suriyeliler ürüyor devletimiz elinden geleni yapıyor onlar için bizde karılı Kocalı odedigimiz primlerin üstüne bardak bardak su içelim

Bu memlekette zaten en çok suriyeliler ürüyor devletimiz elinden geleni yapıyor onlar için bizde karılı Kocalı odedigimiz primlerin üstüne bardak bardak su içelim
Al bendende o kdr suriyeliler benim profda muayene icreti 40 lira oduyorlar ben 122 lira bugun birebir yasadim olayi
Drda ayni seyi souledi biliyormusun bugun adamlar 3 cocuk istiyo istenmeuen hamilelik olursa dogursunlar devlet bakar diyolar ama cocuk isteyene sart ustune sart koyuyorlar diyor bu kdr zorlu yolda insanlar cok yipraniyor bizde oyle dedi prof.

Ne yazikki ulkemizde onsan hayatinin kiymeti yokkkk olen olur kalan saglar bizimdir mantigi var acigi nasil olsa goclerle kapatiyorlar sorun yok

Bizler gibi evlat hasreti çeken insanlara ne kadar zorluk varsa çıkarırlar sonra da en az üç çocuk olsun derler nasıl olsa doğudakiler ve Suriyeliler açıkları kapatırlar ne gerek var diğerlerine senin çocuğun olmuş olmamış senden başka kimin umrunda çekilen eziyet kimin umrunda Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

Bazen hiç ümidim kalmıyor şartlar yeterince can sıkıyor ve zorluyor yeni bebeği olmuş arkadaşlarım o kadar seviniyorlar ki bırakın yanlarına gitmeyi onların fotoğraflarına bakarken dahi gözlerim doluyor nerede küçük bir bebek görsem hemen yanına gidiyorum bazen bebeklerin anneleri yadırgamazken bazen de yanlış anlayabiliyorlar o an içime öyle büyük bir hüzün çöküyor ki utanmasam ağlayacak duruma geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…