- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.601
Ayyyy eveeet alınmadı. Allah korusun: ) toplandi yumurtalarim :) aynen doktor dA öyle dediyumurtaların toplandı :) yumurtalıkların alınırsa durum fena vücudun hormon ilaçlarından temizlensin ve rahmin daha sağlıklı kalınlaşsın diye bekleyecekler hayırlısı olsun
Canim devlette yaptırdım benim yaptirdigim hastanenin tüp bebek merkezi de var asilama süreci infertilite polikliniginden yürütülüyor sperm yıkama tüp bebek kısmında yapılıyor benim ikinci aşılamada regl günümü n yurt dışına çıkma ihtimalim olan bir tarihte olma ihtimali vardı poliklinikteki asistan kıza ben elimdeki iğneyle başlayayım mi öyle birşey olursa diye sormuştum oda olur mu ya kist varsa başlayamazsin öyle demiştisen aşılamaları devlettemi yaptırdın jasmine, sende varmıydı böyle bir şart ilk defa duydum aşılamada bu şartıda
Canim devlette yaptırdım benim yaptirdigim hastanenin tüp bebek merkezi de var asilama süreci infertilite polikliniginden yürütülüyor sperm yıkama tüp bebek kısmında yapılıyor benim ikinci aşılamada regl günümü n yurt dışına çıkma ihtimalim olan bir tarihte olma ihtimali vardı poliklinikteki asistan kıza ben elimdeki iğneyle başlayayım mi öyle birşey olursa diye sormuştum oda olur mu ya kist varsa başlayamazsin öyle demişti
ah o şart diye önümüze koydukları şeyede 50 kılıf buluyorlar, mesela benim 4 aşılamam var ama özelde olmuş devlette olacak diyor şartlarda öyle birşey yok yada ben görmedim e seninde dış gebeliğin var ve sonuçları insanı ölüme götürebilir Allah korusun, gözgöre göre sana nasıl aşılama yapalım diyorlar yaAkşam başka bir doktora gitsem nolucakki banada öyle geliyor sırf girdi olsun diye adamın ağzına baksan devlet şart koşmuş 2. aşılama kesin olucak diyor daha fırsatım olmadı araştırmaya ama akşam kapsamlı bir araştırmaya giricem bakalım
Asilama için 3 yıl şartı olamaz çünkü yönetmelikte geçen ifade şu son 3 yıl içinde diğer üremeye yardımcı yöntemlerden sonuç almamış olmak diyor (Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi) yani o 3 yılın içinde sana aşılama yapmaları gerekiyor yani 3 yıl muhabbeti burdan çıkıyor ve bence o profesör bir pok bilmiyor başka doktora görün dememin nedeni gerçekten öyle bir kist dizisi var mı o kistlerle bu tedavi yapılır mı?Akşam başka bir doktora gitsem nolucakki banada öyle geliyor sırf girdi olsun diye adamın ağzına baksan devlet şart koşmuş 2. aşılama kesin olucak diyor daha fırsatım olmadı araştırmaya ama akşam kapsamlı bir araştırmaya giricem bakalım
ne gerek var çocuk sahibi olmaya binbirtürlü skıntıyla boğuşup çocuk sahibi oluyorsun resmen ömrün kısalıyor, çocukla vakit geçiremezsin çünkü o kadar yıpranmadan sonra ömrün kısalır zaten töbd töbe...Denizlilisrsy devlet tüp bebek tedavisine katkı sağlamak için belli şartlar koyuyor demişlerdi fakültenin tüp bebek merkezinde örneğin en az 3yılı doldurmuş evlilik en az iki tane gonadotropin içeren ilaçlar ile yapılmış aşılama ve bu aşılamaların sonunda hiçbir şekilde hamile kalınmamış olunduğuna dair rapor önceden yapılmış evlilik varsa eşlerden herhangi birinin çocuk sahibi olmamış olması ve eşlere sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi konulduğunda eşlerin hiçbir şekilde normal yollardan çocuk sahibi olamayacaklarına dair rapor istiyormuş devlet ancak bu şartlar sağlanırsa katkı sağlıyormuş.
Denizlilisrsy devlet tüp bebek tedavisine katkı sağlamak için belli şartlar koyuyor demişlerdi fakültenin tüp bebek merkezinde örneğin en az 3yılı doldurmuş evlilik en az iki tane gonadotropin içeren ilaçlar ile yapılmış aşılama ve bu aşılamaların sonunda hiçbir şekilde hamile kalınmamış olunduğuna dair rapor önceden yapılmış evlilik varsa eşlerden herhangi birinin çocuk sahibi olmamış olması ve eşlere sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi konulduğunda eşlerin hiçbir şekilde normal yollardan çocuk sahibi olamayacaklarına dair rapor istiyormuş devlet ancak bu şartlar sağlanırsa katkı sağlıyormuş.
Kuzum sen evleneli 3 yil oldumu pekiAsilama için 3 yıl şartı olamaz çünkü yönetmelikte geçen ifade şu son 3 yıl içinde diğer üremeye yardımcı yöntemlerden sonuç almamış olmak diyor (Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi) yani o 3 yılın içinde sana aşılama yapmaları gerekiyor yani 3 yıl muhabbeti burdan çıkıyor ve bence o profesör bir pok bilmiyor başka doktora görün dememin nedeni gerçekten öyle bir kist dizisi var mı o kistlerle bu tedavi yapılır mı?
Nisanda 6 yıl bitecek bacimm :)Kuzum sen evleneli 3 yil oldumu peki
Senin kaç yıl olduKuzum sen evleneli 3 yil oldumu peki
Biz daha 3 e girdik yani 3 un icindeyiz o zaman senin devletin karsilamasi normalŞimdi arkadaşlar
Nisanda 6 yıl bitecek bacimm :)
Bu memlekette zaten en çok suriyeliler ürüyor devletimiz elinden geleni yapıyor onlar için bizde karılı Kocalı odedigimiz primlerin üstüne bardak bardak su içelimBiz daha 3 e girdik yani 3 un icindeyiz o zaman senin devletin karsilamasi normalbizde boyle idare edicez sanirim
sadece hastanede değil sınırsız imkanları canım, okullar bsşta aklına hangi alan gelirseBu memlekette zaten en çok suriyeliler ürüyor devletimiz elinden geleni yapıyor onlar için bizde karılı Kocalı odedigimiz primlerin üstüne bardak bardak su içelim
Biliyorum kuzum bi bize sınırlar sorunlar kanunlar kurallar varsadece hastanede değil sınırsız imkanları canım, okullar bsşta aklına hangi alan gelirse
Al bendende o kdrBu memlekette zaten en çok suriyeliler ürüyor devletimiz elinden geleni yapıyor onlar için bizde karılı Kocalı odedigimiz primlerin üstüne bardak bardak su içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?