2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

sakine senin kontrol ne zaman yaws yeni heycanımız ne zaman başlıyor
ay kuzum bizimki aralık diyor ben ocak olsun diyorum sınıfın etkinlikleri medeniyle. birazda psikolojime bağlı aralıkta iyi olursam aralıkta, olmazsam ocakta gideceğim, korkuyorum galiba biraz ilkindeki şansızlığı biliyorsun, bide ben size söyledimmi bilmiyorum testlerin giderek negatif olması cetrodilmiydi neydi o ilaçtan olabilirmiş birde döllenmiş yumurta koydular ya, tutunamama aşamalarını görmüşsün dedi çünkü aon günlere kadar pozitifdi biliyorsun, resmen bebeğimin kaybolup gidişini izlemişim.

ay kuzum bizimki aralık diyor ben ocak olsun diyorum sınıfın etkinlikleri medeniyle. birazda psikolojime bağlı aralıkta iyi olursam aralıkta, olmazsam ocakta gideceğim, korkuyorum galiba biraz ilkindeki şansızlığı biliyorsun, bide ben size söyledimmi bilmiyorum testlerin giderek negatif olması cetrodilmiydi neydi o ilaçtan olabilirmiş birde döllenmiş yumurta koydular ya, tutunamama aşamalarını görmüşsün dedi çünkü aon günlere kadar pozitifdi biliyorsun, resmen bebeğimin kaybolup gidişini izlemişim.

hadi yaaaa iyide niye vermiiş o zaman o ilacı orasını anlamadım ben söylememiştin bunu :(

inşallah senin arı sütününde faydası olucak bu defa ne kdarar almıştınız güzelim ben burda minnacık şişesini 250 liraya buldumda heryerdende güvenip alınmıyoki meret malum heryer yamyam dolu

hadi yaaa folbiol yazılmıştı benim :/ neyse ya yazılsın yazılmasın hafta sonu girmeden ben gidem yarın alem bana aşılamadan sonra günde 3 defa kullanıcaksın demişti doktorum şimdi biz 1 er tane içiyoruz yetiyormudurki
Folbiol zaten çok ucuz bir ilaç sadece onu yazdieacaksan muayene parası verme

Merhaba arkadaslar. Butun sayfalari okuyamadim daha sanirim henuz yeni baslayacaksiniz tedaviye. Ben transferin 16. Gunumdeyim. Pozitif sonucu aldim fakat hala beklemedeyim cunku eski tecrubelerimden hemen sevinmemem gerektigini anladim. Iki defa tedavi oldum. Ikiside pozitif oldu birinci 18 haftalikken ikincisini 7 haftalikken kaybettim. Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. 2016 da Bir bir bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.

Merhaba arkadaslar. Butun sayfalari okuyamadim daha sanirim henuz yeni baslayacaksiniz tedaviye. Ben transferin 16. Gunumdeyim. Pozitif sonucu aldim fakat hala beklemedeyim cunku eski tecrubelerimden hemen sevinmemem gerektigini anladim. Iki defa tedavi oldum. Ikiside pozitif oldu birinci 18 haftalikken ikincisini 7 haftalikken kaybettim. Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. 2016 da Bir bir bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.

önce hayırlı olsun hayırlısı olsun sonra başın sağolsun geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın evet çoğumuz yeni başlıcaz tedaviye tecrübelerinize ihtiyacımız var pekii bebekleri kaybetme nedeniniz neymiş araştırıldımı hiç
sanırım kayıpları olanlarımız pozitifi bulsakta 9 ay yüreğimiz ağzımızda gezicez :(

hadi yaaaa iyide niye vermiiş o zaman o ilacı orasını anlamadım ben söylememiştin bunu :KK43:

inşallah senin arı sütününde faydası olucak bu defa ne kdarar almıştınız güzelim ben burda minnacık şişesini 250 liraya buldumda heryerdende güvenip alınmıyoki meret malum heryer yamyam dolu
tatlım çok dikkatli olmasın arı sütü konusunda, biz bu konuda çok araştırma yaptık, ılgaz dağını bilirsin, ordaki yaylalarda sadece bu sebepten arı yetiştiren bir adam var, eşim adamı gazeteci kimliğiyle yaklaşık 1 yıldır araştırtıyor, ürünün doğallığı faydası vs, konular. adamın profösörler müşterisi çıktı çok şaşırdık ve bir uzmanın bu konuda görüşlerini duyunca tamam dedik. kapsülleri ve çeşitli türleri varmış bize dedilerki saf arı sütü olacak ve dozunda kullsnacaksın yoksa çok fazla etkide iyi olmuyormuş. gitti görüştü aldı ama valla ciddi pahalı bizimki şöyle diyim 30 gr lık şişeye 750 lira para verdi ve balı poleni derken 1000 lirayı buldu ve hakikisi hep bu fiyata imiş, hatta bulunduğum ilin valisi bile aldı mide rahatsızlığı nedeniyle. ama sabah aç karna tahta kaşık ucuyla nohut tanesi kadar yiyorum ve 3 ay kullanmalıymışımki şişe büyük ihtimal yeter çünkü çok az alıyorum, öğlen aç karnada bir bardak suya 1 tatlı kaşığı bal- polen ve yarım limon suyu karıştırıp içiyorum. ama çok zinde kalkıyorum vücut yorgunluğun bınlardanmı nedir geçti ayın 6 sında başladım. birde arı sütü kesinlikle soğuk zincirinde saklanacakmış biz dolabı ona göre ayarladık. zaten buz kalıplarının içinde geldi. adam ve danıştığımız uzmanlar diyorki yumurta kalitesini artırmada % 80 lerde etkisi oluyormuş, erkekde birazcık daha az. hatta sitedede araştırdım, tüp yaptıracaklar en az iki ay önceden almaya başlamış ne kalitesiz yumurtalılar varki iyi sonuçlar almış, eşim hep söylerdi tereddüt ederdim hata etmişim kullanıp gitseydim ilk yüpe belki dahamı iyi olurdu bilmiyorum ama ben buna inanıyorum bak srnde araştır bence. adam eşime demişki ben bunu arıdan yılda sadece 1 kez 1 damla alabiliyorum, düşün artık gerçeğinin kıymetini.

tarlım çok dikkatli olmasın arı sütü konusunda, biz bu konuda çok araştırma yaptık, ılgaz dsğını bilirsin, ordaki yaylalarda sadece bu sebepten arı yetiştiren bir adam var, eşim adamı gazeteci kimliğiyle yaklaşık 1 yıldır araştırtıyor, ürünün doğallığı faydası vs, konular. adamın profösörler müşterisi çıktı çok şaşırdık ve bir uzmanın bu konuda görüşlerini duyunca tamam dedik. kapsülleri ve çeşitli türleri varmış bize dedilerki saf arı sütü olacak ve dozunda kullsnacaksın yoksa çok fazla etkide iyi olmuyormuş. gitti görüştü aldı ama valla ciddi pahalı bizimki şöyle diyim 30 gr lık şişeye 750 lira para verdi ve balı poleni derken 1000 lirayı buldu ve hakikisi hep bu fiyata imiş, hatta bulunduğum ilin valisi bile aldı mide rahatsızlığı nedeniyle. ama sabah aç karna tahta kaşık ucuyla nohut tanesi kadar yiyorum ve 3 ay kullanmalıymışımki şişe büyük ihtimal yeter çünkü çok az alıyorum, öğlen aç karnada bir bardak suya 1 tatlı kaşığı bal- polen ve yarım limon suyu karıştırıp içiyorum. ama çok zinde kalkıyorum vücut yorgunluğun bınlardanmı nedir geçti ayın 6 sında başladım. birde arı sütü kesinlikle soğuk zincirinde saklanacakmış biz dolabı ona göre ayarladık. zaten buz kalıplarının içinde geldi. adam ve danıştığımız uzmanlar diyorki yumurta kalitesini artırmada % 80 lerde etkisi oluyormuş, erkekde birazcık daha az. hatta sitedede araştırdım, tüp yaptıracaklar en az iki ay önceden almaya başlamış ne kalitesiz yumurtalılar varki iyi sonuçlar almış, eşim hep söylerdi tereddüt ederdim hata etmişim kullanıp gitseydim ilk yüpe belki dahamı iyi olurdu bilmiyorum ama ben buna inanıyorum bak srnde araştır bence.

araştırıyorum da dediğimiz gibi yamyamlara kapılmamak çok önemli hakikisini bulduktan sonra parası önemli değilki buralarda hep uydurmasyon var işin ehlini bulmak çok önemli acep adamın numarası falan varmıki yahu ulaşsak parayı hesabına yatırıversek falan ne bilem

önce hayırlı olsun hayırlısı olsun sonra başın sağolsun geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın evet çoğumuz yeni başlıcaz tedaviye tecrübelerinize ihtiyacımız var pekii bebekleri kaybetme nedeniniz neymiş araştırıldımı hiç
sanırım kayıpları olanlarımız pozitifi bulsakta 9 ay yüreğimiz ağzımızda gezicez :KK43:
Benim ilk hamileligim cok sorunlu gecti butun hamileligimde kanamam vardi. Rahmimde tehlikeli bir yerde miyom vardi. Ben hollandada yasiyorum. Miyomun varligi onceden bilindigi halde burdaki doktorlar alalim demediler hatta kizimi kaybettikten sonra bile sebep o olmayabilir dediler ve aldirma taraftari olmadilar. Fakat ben israr ettim ve laparoskopik ameliyatla aldirdim. Sonra uc ay sonra temmuzdaikinci tedavimi oldum. Oda pozitif oldu fakat sanirim ameliyatimin cok yeni olmasindan 7 haftadan sonra tutunamadi. Birde benim yasim 43. Tedavi olmamin sebebide ileri yasta olmam. Allahim hepinizin yolunu acik etsin. Insallah sorunsuz sikintisiz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.

can
araştırıyorum da dediğimiz gibi yamyamlara kapılmamak çok önemli hakikisini bulduktan sonra parası önemli değilki buralarda hep uydurmasyon var işin ehlini bulmak çok önemli acep adamın numarası falan varmıki yahu ulaşsak parayı hesabına yatırıversek falan ne bilem
canım numarayı özele mesaj atıyorum şimdi eşimde numarası var, biz kafamıza takılanı soruyoruz o yuZden duruyor, bu doğal aynı zamanda organik bir ürün kesinlikle kimyasal yok, herşeyi sorun adama, eşime sordum gönderiyormuş buz kalıbında.

evet aynen öyle benim doktorumda aynı şeyi söyledi tüp bebekte rahim filmine ihtiyacımız yok zaten daha önce 2 kere çekilmiş tüplerle işimiz yokki bizim demişti birde irenbede kaan bozkurt varmış çok iyi diyorlar
Kaan Bozkurt çok yoğun canım. Yakalayabilirsen :) Çoğu kişi regl döneminde randevu bile alamıyormuş tedaviye başlamak için. Ben genç bir doktor olsun dedim, İsmail Küçük benim doktorum. O kadar meşgul bir doktorun benimle yeteri kadar ilgilenebileceğini düşünmüyorum. İsmail Bey sağolsun hem kafadengi, hemde cep telefonundan 24 saat en ufak sıkıntınızda ulaşabiliyorunuz. O an açmazsa mutlaka geri dönüyor ilk müsait olduğu zamanda. Zaten bu tip merkezlerde bence doktorun pek önemi yok, embriyologlar daha önemli gibi geliyor bana. Doktorlar belirli prosedürleri izliyor hastanın durumuna göre, yapılacak herşey baştan belli oluyor yani. Gidişatta bir sıkıntı oldumu zaten hepsi birbiriyle görüşüyorlar, birbirilerine danışıyorlardır diye düşünüyorum. Bende bir problem gözükmediği için en hafif prosedürle devam ediyoruz. 10-15 gün sonra transfere kadar geldik 3 aylık gitgeller sonucu.

merhaba canım hoş geldin aramıza sende bizden tecrübelisin umarım bu defa sonuncu denemen olur iki bebişinde sana sımsıkı tutunur çektiğin çileler müfakatını bulur

peki diğerlerinden hiç tutmadımı yoksa kayıpmı yaşadın seni üzmicekse tabii
ya bu coraspirini her doktor vermiyor niyeki halbuki embriyonun tutunmasını ve kolay gelişmesini sağlıyormuş kanı sulandırdığı için
Hosbulduk canım:) Diğer iki denememde de pozitifi gordum cok şukur...Fakat betahcg değerim katlanmadı, kimyasal gebelikle sonuclandı...Ben de esimle bana genetik test yaptırdım, cok şükür temiz çıktık...Benim yumurta rezervim az, tek tup kapalı, yas da 40 olunca sanırım yumurtalarım biraz sorunlu...Daha once de normal yolla gebe kalmıştım, onun da 8. haftadan sonra kalp atışları durdu, kurtaj oldum...
Coraspin kanı sulandırdığı için, embriyonun tutunmasına, beslemmesine yardımcı oluyor, dediğin gibi cogu doktor verıyor...
Iyı dileklerin için tesekkurler, 2016 umarım bizim yılımız olur, annelerin yılı olur :)

Bir buçuk ay önce ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim kurtaj oldum. Uç dort ay dinlenmem gerekiyormus. Sonucun olumlu olması yetmiyormuş. O kalbin atması lazimmis devammis. İnşallah gene olur. Korkuyorum ama aynı şeyleri yasaraam diye. Neden kaybettiğini hakkında bilgi verildi mi canım sana. Dusuklerde sonra istenen testler oldu mu. İnşallah bu sefer kucagina almak nasip olur.

Arkadaslar bu arada folik asite çok takilmayin. Besinlerden de folik asit alıyorsunuz. Ispanak, yeşillikler, mercimek, bulgur vs. Hepsi folik asit kaynağı. Ayrıca bulabilirseniz bol bol avokado yiyin, mevsimi başlıyor. Vitamin ve folik asit deposudur kendileri :KK55:

Merhaba arkadaşlar. Ben de kasim adetiyle birlikte tüp bebek macerasına başlayacağım inşallah. Doğal yolla geçirilmiş iki dış gebeligim var. İlk dış gebeligim çok kotuydu. Mtx tedavisi cevap vermeyince iç kanamayla ameliyata alındım. Sağ tüpum alındı. Biraz aradan sonra ilk denemede yine gebelik oluştu. Ancak yine maalesef dış gebelikti. Bu gebelikte methotrexate ise yaradı. Değerler sifirlandi. Daha sonra rahim filmi cekildim. Filmim tertemiz. Kalan tek tüp sorunsuz görünüyor. Ancak yoruldum artık. Normal denemek istemiyorum. Tüp bebeğe karar verdik. 2. Dış gebeligimin üstünden tam bir sene geçti.
Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Geçmiş sayfaları okudum. Antalyadan arkadaşlar var sanırım. Ben de antalyadan katılıyorum yarışmaya :KK3: bütün kader ortaklarıma başarılar :KK68:
canım benım kaderdaşım.benımde ıkı dışgebelık.antalyaya gıdıyoruz bızde.ekım sonu transfer var allahın ızınıyle.goruşmek uzre

Benim ilk hamileligim cok sorunlu gecti butun hamileligimde kanamam vardi. Rahmimde tehlikeli bir yerde miyom vardi. Ben hollandada yasiyorum. Miyomun varligi onceden bilindigi halde burdaki doktorlar alalim demediler hatta kizimi kaybettikten sonra bile sebep o olmayabilir dediler ve aldirma taraftari olmadilar. Fakat ben israr ettim ve laparoskopik ameliyatla aldirdim. Sonra uc ay sonra temmuzdaikinci tedavimi oldum. Oda pozitif oldu fakat sanirim ameliyatimin cok yeni olmasindan 7 haftadan sonra tutunamadi. Birde benim yasim 43. Tedavi olmamin sebebide ileri yasta olmam. Allahim hepinizin yolunu acik etsin. Insallah sorunsuz sikintisiz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.

bak şimdi bende korktum benimde rahmin uzak noktasında çokkk küçük miyom var dedi doktor acaba sorun olurmuki ya benim annemde kardeşimi bu yüzden erken doğurdu ve yaşamadı ne yazıkki doktor sorun olmicanı söyledi bana :(

Back
X