tarlım çok dikkatli olmasın arı sütü konusunda, biz bu konuda çok araştırma yaptık, ılgaz dsğını bilirsin, ordaki yaylalarda sadece bu sebepten arı yetiştiren bir adam var, eşim adamı gazeteci kimliğiyle yaklaşık 1 yıldır araştırtıyor, ürünün doğallığı faydası vs, konular. adamın profösörler müşterisi çıktı çok şaşırdık ve bir uzmanın bu konuda görüşlerini duyunca tamam dedik. kapsülleri ve çeşitli türleri varmış bize dedilerki saf arı sütü olacak ve dozunda kullsnacaksın yoksa çok fazla etkide iyi olmuyormuş. gitti görüştü aldı ama valla ciddi pahalı bizimki şöyle diyim 30 gr lık şişeye 750 lira para verdi ve balı poleni derken 1000 lirayı buldu ve hakikisi hep bu fiyata imiş, hatta bulunduğum ilin valisi bile aldı mide rahatsızlığı nedeniyle. ama sabah aç karna tahta kaşık ucuyla nohut tanesi kadar yiyorum ve 3 ay kullanmalıymışımki şişe büyük ihtimal yeter çünkü çok az alıyorum, öğlen aç karnada bir bardak suya 1 tatlı kaşığı bal- polen ve yarım limon suyu karıştırıp içiyorum. ama çok zinde kalkıyorum vücut yorgunluğun bınlardanmı nedir geçti ayın 6 sında başladım. birde arı sütü kesinlikle soğuk zincirinde saklanacakmış biz dolabı ona göre ayarladık. zaten buz kalıplarının içinde geldi. adam ve danıştığımız uzmanlar diyorki yumurta kalitesini artırmada % 80 lerde etkisi oluyormuş, erkekde birazcık daha az. hatta sitedede araştırdım, tüp yaptıracaklar en az iki ay önceden almaya başlamış ne kalitesiz yumurtalılar varki iyi sonuçlar almış, eşim hep söylerdi tereddüt ederdim hata etmişim kullanıp gitseydim ilk yüpe belki dahamı iyi olurdu bilmiyorum ama ben buna inanıyorum bak srnde araştır bence.