2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Bu arada elevit değil de decavit tercih etmemin sebebi elevit te domuz jelatini kullanılıyor olmasi. İlaç firmasiyla görüştük, inkar etmiyorlar. Nasıl olsa aynı vitaminler var ikisinde de. Bilginize :)
iyide kullandığımız iğnelerdede varmışki domuz jelatini bende duymuştum bunu

canikom bende varım dert etme yalnız değilsin :KK66:

esasında benimde ocak ayına sarkma ihtimali var genetik çıkacakta adet başlıcakta herşey normal olursa tedaviye başlanıcak.... sonucun çıkması 1 1,5 ay adetin gelmesi bi yarım ay alır belkide gelip geçmiş olur... 1 ay daha beklersek 2 2,5 ay yapar oldumu sana ocak :KK17::mad:

kızlar tüp bebek yaptırmama hemen hemen 3 ay var eczaneden folikasit alıp içsem bi zararı olmaz dimi, internette baktım hamilelik düşünüldügünde 3 ay önceden folikasite başlayın diyo hiç içmedim faydası olurmu tüp bebege?

inşallah canım agzından bal damlıyo walla :KK70:

:KK22: mercüüüü allahın hikmeti bu hiçç belli olmaz herhan ne olacağı :KK75: pek bi seviniveririz gari :KK73::KK73:

hem aramızda bebişleri konulmuş arkadaşlarımızda var ben hissediyorum hamiş kaynıcak burası pek yakındaaaa dadadadaaammmm:rolleyes::KK71::KK71:

kızlar tüp bebek yaptırmama hemen hemen 3 ay var eczaneden folikasit alıp içsem bi zararı olmaz dimi, internette baktım hamilelik düşünüldügünde 3 ay önceden folikasite başlayın diyo hiç içmedim faydası olurmu tüp bebege?
yok canım birşey olmaz doktorum bana alabilirsin demişti, vücut depolama yapmıyormuş zaten.

iyide kullandığımız iğnelerdede varmışki domuz jelatini bende duymuştum bunu
İğnelerde olduğunu hic duymadim ama arastiracagim merak ettim. Eşim ilaç firmasında çalışıyor, umarim güvenilir bir bilgiye ulaşıriz. Eğer iğnelerde de varsa en azından elevit ten almamış olurum domuzuo_O
Bu arada keciboynuzunu kür şeklinde mi kullanıyorsunuz? Tarif ederseniz sevinirim, tesekkurler
:KK68:

İğnelerde olduğunu hic duymadim ama arastiracagim merak ettim. Eşim ilaç firmasında çalışıyor, umarim güvenilir bir bilgiye ulaşıriz. Eğer iğnelerde de varsa en azından elevit ten almamış olurum domuzuo_O
Bu arada keciboynuzunu kür şeklinde mi kullanıyorsunuz? Tarif ederseniz sevinirim, tesekkurler
:KK68:

hayır canım çalışınca kürleri uygulamak biraz zorluyor pekmezini içiyoruz hergün sabah aklımıza gelirse sabahlarıda içiyoruz ama akşamları yatmadan önce birer yemek kaşığı 1 litreyi bitirdik şimdi yarımlık kavanoza geçtik durmak yok mücadeleye devam :cool:

Merhabalar herkese...Benim de Kasım ayında 3. transferim yapılacak...2 tane embriyo konulacak...Simdi gonapeptyl, estrofem, coraspin ve folidoce kullanıyorum...Umarım bu süreci hep beraber olumlu haberlerimizle geciririz...Allahım hepimize yardımcı olsun, şans bizlerin yanında olsun...

Benimde Aralık başı planlandı, fakat eşimin testleri ve raporun çıkması, bu gidişle aralık sonu veya ocak ortası olacak :KK46:
Eşim dediyse boş ver, her işte bir hayır var :KK46:
aynen önce herşeyin hayırlısı rabbim hayırlı olanı nasip etsin kııııı ben bu kdr acele etmiyordum eşimin telaşı telaşlandırdı beni bu kdr şimdi içimden atamıyorum ama negatifdende çok korkuyorum çünkü zor ikna oluyor kocacım kocacım

Merhabalar herkese...Benim de Kasım ayında 3. transferim yapılacak...2 tane embriyo konulacak...Simdi gonapeptyl, estrofem, coraspin ve folidoce kullanıyorum...Umarım bu süreci hep beraber olumlu haberlerimizle geciririz...Allahım hepimize yardımcı olsun, şans bizlerin yanında olsun...

merhaba canım hoş geldin aramıza sende bizden tecrübelisin umarım bu defa sonuncu denemen olur iki bebişinde sana sımsıkı tutunur çektiğin çileler müfakatını bulur

peki diğerlerinden hiç tutmadımı yoksa kayıpmı yaşadın seni üzmicekse tabii
ya bu coraspirini her doktor vermiyor niyeki halbuki embriyonun tutunmasını ve kolay gelişmesini sağlıyormuş kanı sulandırdığı için

Folidoce kullanıyorum ben ama yazılmiyor ki o gülüm okuyorum yazdıklarınızı ama boyun kol omuz ağrısından yazamıyorum uzun takipteyim
hadi yaaa folbiol yazılmıştı benim :/ neyse ya yazılsın yazılmasın hafta sonu girmeden ben gidem yarın alem bana aşılamadan sonra günde 3 defa kullanıcaksın demişti doktorum şimdi biz 1 er tane içiyoruz yetiyormudurki

Back
X