2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Günaydın canım :) Kafam artık o kadar doldu ki sormamı mazur gör ltfn, doktora ne için gidicektin?

Ohh ...yastık kılıfı, lastikli çarşaf, havlu, ferforje askı vs. aldım.. 130 TL girdi bana:KK66:
Hahahahaha iyi günlerde kullan canım ;) bende bakıyordum ara verdim muhtemelen sepetimdekiler 200 tl yi bulacaktı. Derin bir nefes alıp tekrar bakayım diyorum yoksa saçma sapan şeyler gelecek kapıya :)))

Benim sağ tüp gitti :KK55: kalan tüpten de tekrar dış gebelik geçirdim :KK43: belli ki tüpler işe yaramayacak...
Antalya tüp bebekle de görüştük. Kendi doktorum hem mete beyi hem de kemal beyi iyi tanıyor. Her iki merkez de gayet iyi dedi. Ancak gelecek tüp bebek evime daha yakın ve biraz daha sakin diye tercih ettim. Mete beye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Antalya tüp bebek de çok iyi tabi ki. Bakalım hayırlısı...
evet canım hakkımızda hayırlısı artık.ıkımızınde dış gebelıklerle tupler zarar gormuş.ne yapalım artık tup bebekle uğraşıyoruz.nasıp.benım transfer 29 ekım.senın bellımıcanım

Ohh ...yastık kılıfı, lastikli çarşaf, havlu, ferforje askı vs. aldım.. 130 TL girdi bana:KK66:
110 tl de benden gelsin o zaman :KK52: (havlu,kapı ağırlığı, kırlent, 2li yastık kılıfı, nevresim , iğnelik (bunu ne yapcaksam sanki sürekli dikiş nakış yapıyorum :) ) kolonya ve soft kokulu çubuk aldım)

110 tl de benden gelsin o zaman :KK52: (havlu,kapı ağırlığı, kırlent, 2li yastık kılıfı, nevresim , iğnelik (bunu ne yapcaksam sanki sürekli dikiş nakış yapıyorum :) ) kolonya ve soft kokulu çubuk aldım)
Sen iyi iğnelik almışsın.. Ben dikiş makinesi almıştım zamanında.. Dikiş biliyor muyum? HAYIRRR;)

Kızlar bende biraz önce Proluton Depot iğnemi vurdurdum sağlık ocağında. Ayın 22si ve 26 sında vermişti bana. Dönüşte de eczaneden idrar testi aldım en erken çıkan dedim. Adet tarihinden 6 gün öncesinde çıkanı verdi. O da zaten kan testi tarihime denk geliyor. Bence bilim adamları bu konuda da bişeyler yapmalı ;)

eve geldim kızlar doktorada siniir oldum
kan testi yapıcam dedi durumu anlatınca, dedim ben yaptım evde negatif, olsun dedi bende bakıcam. olsun gerçekten ama dedimki prolaktin problemim var, onun için sonra gel dedi adetlisin olmaz ama adet olamadığımı hatırlattım olmaz dedi ısrarla, birde tedavilerden dolayı kist oluyor onada bakar mısınız dedim, belki biraz fazla karıştım ama kan testi yarına kalabilir dediler sadece kanla dönmek istemedim ordan sonucu biliyoruz e nihayetinde, birde sabahtan dersim var, hastane uzak birde, kısa ve öz bugün bitsin istedim yani sevmiyorum arkadaş hastaneleri kötü anılarım var, kistede bakmadı onada sonra gel dedi, ısrarla kan testinden sonra bakarız belki getek kalmaz adet olursun, çıktım ordan eşim arıyordu açtım snlattım kapattım, yanımdaki kadın dediki aman kızım seni beni düşünen kim, hergün giriş yapta para kazansın yazık adama dedi ;)

eve geldim kızlar doktorada siniir oldum
kan testi yapıcam dedi durumu anlatınca, dedim ben yaptım evde negatif, olsun dedi bende bakıcam. olsun gerçekten ama dedimki prolaktin problemim var, onun için sonra gel dedi adetlisin olmaz ama adet olamadığımı hatırlattım olmaz dedi ısrarla, birde tedavilerden dolayı kist oluyor onada bakar mısınız dedim, belki biraz fazla karıştım ama kan testi yarına kalabilir dediler sadece kanla dönmek istemedim ordan sonucu biliyoruz e nihayetinde, birde sabahtan dersim var, hastane uzak birde, kısa ve öz bugün bitsin istedim yani sevmiyorum arkadaş hastaneleri kötü anılarım var, kistede bakmadı onada sonra gel dedi, ısrarla kan testinden sonra bakarız belki getek kalmaz adet olursun, çıktım ordan eşim arıyordu açtım snlattım kapattım, yanımdaki kadın dediki aman kızım seni beni düşünen kim, hergün giriş yapta para kazansın yazık adama dedi :KK66:
hastanelerden de doktorlardan da sağlık sisteminden de herşeyden tiksindik arkadaşım haklısın ben geçen haftadan beri hergün gidiyorum hiç olmazsa ilaç raporumu çıkartabilmek için yarın alabilirsem ilaçlarımı 2 ay uğramayı düşünmüyorum bir daha

Back
X