- 3 Temmuz 2015
- 249
- 361
- 23
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #4.241
Gün sayan arkadaşlar inşallah hamiş haberler verirsiniz bizlere merakla bekliyorum ümitli haberlerinizi Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben Bahçeci fulya kliniginde tüp bebek tedavisi oldum bana herhangi bişey denmedi pazar kapaliyiz falan diye ama pazar günü saat 10 gibi arayip yumurtaların durumu hakkında bilgi verdilerBize kapalı dediler laboratuvar ondan kafam karisik
Canim merak etme emin ellerde onlar dondurulmuyor.biz embriyoskop cihazina koydurmustuk hemen orda ayni ana rahmi gibi bi sistem var ve hic dis ortama maruz kalmiyorlar pc den izliyorlar bolunmelerini.sen kafani takma boyle seylere.insallah iyi haberler alirsinDolledilermi simdi yoksa dondurdularmi
Teşekkür ederim şimdi embryolog aradı 5 tane olgun yumurtam toplanmıştı 4 du birinci kalitedeymis çok mutlu oldumCanim merak etme emin ellerde onlar dondurulmuyor.biz embriyoskop cihazina koydurmustuk hemen orda ayni ana rahmi gibi bi sistem var ve hic dis ortama maruz kalmiyorlar pc den izliyorlar bolunmelerini.sen kafani takma boyle seylere.insallah iyi haberler alirsin
Aradilar kuzum 5 yumurta toplanmıştı 4 du dollenmis dördü de 1 kalitedeymis yarın saat 13.30 da transferim var dua edinBurger aradılar mı merak ettim endiselenmene hiç gerek yok embriyoları takipsiz bırakacak değiller ya gönlünü fetah tut
Seninle kısmen aynı durumdaymışız doktor bana da önceden doğum yapmış olmanız avantaj dedi rahimle ilgili bir sorun yok dedi histeroskopi de oldum bu sefer ama öncekinde embriyolarımız daha güzeldi sanırım kısmet artık Allahtan gelen herşeye razıyımBen umutluyum arkadaşlar sadece döllenme si kafama takılıyordu çok şükür dollemisler daha onceden de çocuğum olduğu için tutacaktır diye düşünüyorum allahın izniyle inşallah endrometrium kalınlığım da güzel herhangi bi anormal durum saptaanmadı benden bunlar beni dahada umutlandiriyo genede rabbim bilir verirse yuceligi vermez se imtihanidir
Hayır 3.deneme kızım doğal yolla olmuştu bizim yas ileribiraz senkaç yasındasın tedavin neredeKısmet bebeğim senin ikinci mi bu
Ben 24 yasindayim istanbul erdem hastanesinde yaptiriyorumHayır 3.deneme kızım doğal yolla olmuştu bizim yas ileribiraz senkaç yasındasın tedavin nerede
Çok takılmıuorum bu konuya ya. Zaten yapacak o kadar çok şey var ki. Test günü geldiğinde ak mı kara mı belli olacak. Kaderimizde ne varsa o olacak. Allah ne zaman derse o zaman.. senin nasıl gidiyor?Benimde anladığım kadarıyla bir tanesi 1.kalite öncekinde 3 tane 1.kalite koymuşlardı olmamıstı 2 tanabir iiyi bir orta kalitede değer dahayüksekti nasip bu işler bence çok da sebeplere takılmamak lazım bugüne kadar biraz umutsuzdum ama ümid edicem pozitif düşüncem inşallah. Mavi zeyus bekleme süreci nasıl gidiyor
Hadi inşallah bebişlerin sana geliyor.. zaten bize göre de gençsin. Tutma ihtimali yüksek. Allah'ım hepimize hayırlısını versin.Teşekkür ederim şimdi embryolog aradı 5 tane olgun yumurtam toplanmıştı 4 du birinci kalitedeymis çok mutlu oldum
Aradilar kuzum 5 yumurta toplanmıştı 4 du dollenmis dördü de 1 kalitedeymis yarın saat 13.30 da transferim var dua edin
Amin canim hep pozitif olmak istiyorum olumsuz şeyler düşünmek ıstemiyorum güzel dileklerin icinde tesekkurlerHadi inşallah bebişlerin sana geliyor.. zaten bize göre de gençsin. Tutma ihtimali yüksek. Allah'ım hepimize hayırlısını versin.
Canim senin yaş kac bide bişi sorcam sana benim yumurtalarim boş cikmadi buda kalite açısından iyi bişi degilmiHadi inşallah bebişlerin sana geliyor.. zaten bize göre de gençsin. Tutma ihtimali yüksek. Allah'ım hepimize hayırlısını versin.
Maşallah çok net çıkmış canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu ay ikinci tüp denemem yapıldı. yarın 12.gün. dayanamadım evde test yaptım. sonuc pozitif değilmi. inanamıyorum. yanılma payı varmı. kasıklarımda hafif ağrı var
amin, rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah çok net çıkmış canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yaşım 30. Bilemiyorum ki bu kalite işi nasıl oluyor. İnş öyledir.Canim senin yaş kac bide bişi sorcam sana benim yumurtalarim boş cikmadi buda kalite açısından iyi bişi degilmi
Evet bu sonuca göre tebrik ederim. Hayırlısı olsun..Bu ay ikinci tüp denemem yapıldı. yarın 12.gün. dayanamadım evde test yaptım. sonuc pozitif değilmi. inanamıyorum. yanılma payı varmı. kasıklarımda hafif ağrı var