ben de bugün devlette bi doktor duymuştum ona gittim hani devlet hastanesindeki doktorlar konuşmazya adam ne kdr yoğun görmeniz lazım ama sabah gelen hastayı hatırlıyor ve uzun uzun anlatıyor herşeyi bana hareket probleminiz var evet ama bence sen sebepsiz olan gruptasın ve bu en kötüsü dedi hala adet olmadım karından kontrol etti adetin yeni bitmiiş görünüyor rahim kalınlığın incecik dedi

ama bend aha adet olmadımki hormonlara baktırdı prolaktin yüksekliğinden şüphelendi onun sonuca normal çıktı turlusal yazdı 1 hafta bekle allahın mücizesi belli olmaz hiç birşey dedi gene adet olmazsan tahlil yaptır sonucu pozitif olursa yine gel negatif olursa turlusala başla adetin sökülsün sonrada klomene başla dedi adetin 5. günü günde 3 kere 9. günü yine kontrol ben klomen kist yapıyomuş bende çok zaten istemiyorum dedim içinde 1 tane b,le kist yok kim diyo sende kist var diye dedi ben şokkkk!!
o kdr ağır ilaçları kullanmışsın onlar kist yapmıştır o kullandığın iğnelerin etkisi yüzde 200 se bu ilaç onların yanında çok masum yüzde 2 etkisi hiç birşey yapmaz dedi bakalım artık
umut yok ama boş durmaktan iyidir sanki