- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #4.941
ya benim çok belim ağrımaya başladı galiba adet olacağım. buda olmadı![]()
meryemim iyi belin ağrıyo sadece ben tutuldum kaldım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim çok belim ağrımaya başladı galiba adet olacağım. buda olmadı![]()
Oluyor mu olmuyor mu diye düşünmediğin zaman olacak artı bel ve kasık ağrısı direk hamilelik belirtisi benim aşılama olan hamilelikte bel ağrım olmamıştı ama bunda çok belim ağrıdı sende hamile kaldın ağrı n olmamış mıydiya benim çok belim ağrımaya başladı galiba adet olacağım. buda olmadı![]()
hiç hatırlamıyorum kiOluyor mu olmuyor mu diye düşünmediğin zaman olacak artı bel ve kasık ağrısı direk hamilelik belirtisi benim aşılama olan hamilelikte bel ağrım olmamıştı ama bunda çok belim ağrıdı sende hamile kaldın ağrı n olmamış mıydi
çok şükür belimde fıtık filan oladığı için adet sancısı, ama beni benden alan kronik bi sırt ağrım varmeryemim iyi belin ağrıyo sadece ben tutuldum kaldım ya![]()
çocuk için soruyorsun değil mi, 4 yıllık evliyim ama 1 kasım 2013den beri, ne psikopatım tam tarih veriyorum bak :)Meryem sen ne kadar zamandır úğrasıyor sun toplamda
bende tam 2013 nisanda uğraşmaya başladım ve aman olmuyo işte ekime kadar kilo verir tüp bebek denerim derken nisanda tuttu kasıma kadar bir akışına bırak bakalım 3 ün bir hikmeti varçocuk için soruyorsun değil mi, 4 yıllık evliyim ama 1 kasım 2013den beri, ne psikopatım tam tarih veriyorum bak :)
2,5 sene yani. bi ameliyat iki aşılama bi doğal gebelik, sonra kürtaj. eşimin varikosel ameliyatı. kısa öz bu kadar :)
buda ikinci yumurta takibim.
daha erken en az 10 gün olmalı sabırKızlar selam bugün itibariyle transfer olalı 1 hafta oldu geçen hafta cuma saat üç gibi transferim olmuştu şu an için kasık ve karın ağrım dışında pek de belirti yok dediğiniz gibi göğüs hassasiyeti falan da yok acaba evde kendim test yapsam sonuç çıkar mı sizce yoksa daha erken mi?
öyle olacak muhtemelen eşim hala sıcak bakmıyor çünkü. dr takip yaparken aşılamaya dönelim mi dedi onu bile istemedi.bende tam 2013 nisanda uğraşmaya başladım ve aman olmuyo işte ekime kadar kilo verir tüp bebek denerim derken nisanda tuttu kasıma kadar bir akışına bırak bakalım 3 ün bir hikmeti var
ay seni de bebişini de severim yerim :)İçimden bir ses burda yeni.hamileler olacak diyor söz inanmayın ama ben hep iyi hissediyorum inşallah hepiniz olursunuz ben de bu söylediklerinizi bir bir hatırlatırım![]()
Allah öyle büyük ki bu mübarek günde kalpten edilen hiçbir duayı geri çevirmez inşallah canım benim. Şimdiden duaların kabul olsun.ay seni de bebişini de severim yerim :)
akşam iftardan sonra kısmetse eyüp sultana geççez, namaz kılıp dua edeceğim Allahım kabul ederse inşallah. bizlere bebiş sizlere hayırlı doğumlar olur inşallah
Ben eşine katılıyorum rahat bırak kendini biraz savaşma seviş ilaç alma folik asit ve omega 3 hem kendine hem eşine Relax sen ceketlik bir hatun sun unutma :)bende tam 2013 nisanda uğraşmaya başladım ve aman olmuyo işte ekime kadar kilo verir tüp bebek denerim derken nisanda tuttu kasıma kadar bir akışına bırak bakalım 3 ün bir hikmeti var
bu ceket bi türlü doğru yere denk gelemeye ya sinir olmuyor değilim haniBen eşine katılıyorum rahat bırak kendini biraz savaşma seviş ilaç alma folik asit ve omega 3 hem kendine hem eşine Relax sen ceketlik bir hatun sun unutma :)
olacak olacak sabır savaşma seviş :)bu ceket bi türlü doğru yere denk gelemeye ya sinir olmuyor değilim hani![]()
yarına kadar bekle vücudunu en iyi sen tanırsın artı nasıl toparlarım falan ağırlaştırma bu kadar negatifse yeni tur yeni şans deyip yola devamya ben 18inde çatlatmayı vuruldum, dr 12 gün sonra test yaptır dedi. 18ini de sayacak mıyız?
bugünde adet günüm çok ağrım var ama hala olamadım. bide düne kadar akıntım vardı ama durdu, göğüslerde şişti. ama bunların hepsi adet öncesi ile aynı olduğu için işin içinden çıkamadım yavrular.
bana bi yol gösterin yahu.
evde test yapmalı mıyım? yine kendimi o kadar kaptırmışım ki...
negatfse nasıl toparlarım![]()
inşallah...yarına kadar bekle vücudunu en iyi sen tanırsın artı nasıl toparlarım falan ağırlaştırma bu kadar negatifse yeni tur yeni şans deyip yola devam