Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

çok güzel olmuş canım neyini begenmedim ki geçen gün nette gördüm bu sabunlara yapılan işlem havlularada yapılıyomuş

süsleme sanki çok basit kaldı :) bi de istediğim desenli peçeteyi bulamadım ondan olsa gerek fena sayılmaz ama demi :) artık bu yapılan işlem herşeye yapılıyor demek ki cam ahşap bardak mum şimdi de havlu :)

belki türe sarılabilir öyle daha bi güzel durur

çok güzel olmuş canım tülle sar kurdele bagla tamamdır

dimi ya bizimkiler çok güzel ben zaten işlemesinde isimlerde var diye beğenmiştim yoksa çiçek pembe falan bana göre değil bizimkiler daha sıcak kırmızı :)
Hem onlar benim ilk göz ağrım

canım buradan çok güzel gözüküyorlar bence gayet güzel olmuş desen çıkartması falan ama kurdale üzerinde çalış birazcık bir de dağıtırken tül bağlıyorlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693593 burada bir üyenin yaptığı sabunlar var ben 1.sabunun rengi ve desenine bayıldım :)

evet ya özgecim birinci desen çok güzelmiş bayıldım bu zaten ilk hali tüle girince daha hoş gözükecektir eminim :) daha çok desenli peçete arayışına girmem lazım :)

evet ya özgecim birinci desen çok güzelmiş bayıldım bu zaten ilk hali tüle girince daha hoş gözükecektir eminim :) daha çok desenli peçete arayışına girmem lazım :)

o üyenin diğer konularındaki sabunlarına da bak çok güzel sabunları var fikir olur sana da :)

Son düzenleme:
kızlar sabunun her iki tarafına da mı desen yapılır ? yoksa tek taraf mı ? bazıları bir yüzüne yapmış sadece :)

dimi ya bizimkiler çok güzel ben zaten işlemesinde isimlerde var diye beğenmiştim yoksa çiçek pembe falan bana göre değil bizimkiler daha sıcak kırmızı :)
Hem onlar benim ilk göz ağrım

aynen kırmızı kırmızı iç açıyor yastıklarımız pembeler bizimkilerin taklidi

Kızlar hep sevgilimin askerden gelmesini bekliyorduk ya sonunda hayallerimize bir bir yaklaşıyoruz çok şükür bu cumartesi günü sevgilim babamla tanışmak için akşam yemeğine bize geliyor annemle kız kardeşimle menüyü ve oturma planını hazırladık sevgilim çekinmeden yemek yiyebilsin diye babam karşına oturmaz diye düşündük planı öyle hazırladık Menüye gelince bunları yapacağız:
Çorba: prensimin çok sevdiği bize has olan kıymalı şehriyeli bir çorba
Acılı ezme
Kıymalı kol böreği
Yeşil salata
çarliston biber sapından gül yapıcam dekoratif olsun diye
Sulu yemek: tavuklu mantarlı bir yemek yapacağız
Alt tabağa da: et kızartması, pilav ve patates püresi
tatlı olarak da: çilekli pasta, kardeşimin çok güzel yaptığı Rafaello ve benim yapacağım drajeler olacak. Sevdiğim tatlı yapmayın ben tatlı alacam dedi ama biz yine de pasta yapalım dedik sevgilimin getirdiklerini de yanına koyup servis ederiz diye düşündük :) şimdi bana fikir verirseniz sevinirim bu menü nasıl? sevgilimin geldiğinde yapması gereken bir şeyler var mı bir de ben nasıl davranmalıyım neler yapmam gerekiyor çok heyecanlıyım içim hüpür hüpür ediyor geceleri uyuyamıyorum vallahi sevgilim de aynı durumdaymış yardımlarınızı bekliyorum canlarım

valla bu menü benimde aklımı kurcalıyor şimdilik karar verdiğimi yazıyım ben
Başlangıç mercimek çorbası
zeytinyağle çeşidi =sarma
ara sıcak=içli köfte ve sodalı börek
ara soğuk=yoğurtlu havuç yada kabak kızartması
ana yemeklerim sebzeli tavuk sarma hünkar begendi (patlıcan bohçada olabilir) üzümlü pilav
salata=mevsim salatası
tatlıyı henüz biliyorum

ohh şükür aramızdan biri bu işlere girişti artık diyerek hayırlı olsun devamı su gibi gelsin geçsin inşallah nazar değmesin diyorum
ben menüyü beğendim canım bol çeşit doyurucu güzel bir menü olmuş sevdiğine göre hazırlanmış her şey :)
Öncelikle sen sakin olmalısın ki sevgilinin de heyecanı biraz yatışsın diyeceğim ama heyecanlanmamak elde değil ya canım hiç bilmiyorum ki sevgilin nasıl davransın ne yapmalı vallahi biz senden öğreneceğiz :)
Ayy çok heyecanlı ya off bende istiyorum okurken bile ah ah biz ne zaman böyle olacağız dedim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…