- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 35
çok güzel olmuş canım neyini begenmedim ki geçen gün nette gördüm bu sabunlara yapılan işlem havlularada yapılıyomuş
süsleme sanki çok basit kaldı :) bi de istediğim desenli peçeteyi bulamadım ondan olsa gerek fena sayılmaz ama demi :) artık bu yapılan işlem herşeye yapılıyor demek ki cam ahşap bardak mum şimdi de havlu :)
belki türe sarılabilir öyle daha bi güzel durur
kızlarrrrrmalzemeleri alıp sonunda sabunları deneme fırsatım oldu haftasonu =) bunlar sadece denemelik oldu pek beğenemedim ama üstüne kurdele yapacaktım beceremedim böyle kaldı :44:daha ilerletirsem güzel şekilde süsleyebilirim:121: eğlenceli bir işmiş :) sizin sabun yapımına fikirlerinizi alabilir miyim ne gibi farklı şeyler yapabilirim ki?
Eki Görüntüle 1006322
Eki Görüntüle 1006323
Eki Görüntüle 1006324
Eki Görüntüle 1006325
Tatlım bizimkiler çok daha güzel kırmızı kırmızı ben de bu pembe yastıkları gördüm bir kaç gün önce bizim yastıklarımız benim gözümde hala favori =) hem ne yapalım biz yüz tane yastığı sözde
kızlarrrrrmalzemeleri alıp sonunda sabunları deneme fırsatım oldu haftasonu =) bunlar sadece denemelik oldu pek beğenemedim ama üstüne kurdele yapacaktım beceremedim böyle kaldı :44:daha ilerletirsem güzel şekilde süsleyebilirim:121: eğlenceli bir işmiş :) sizin sabun yapımına fikirlerinizi alabilir miyim ne gibi farklı şeyler yapabilirim ki?
Eki Görüntüle 1006322
Eki Görüntüle 1006323
Eki Görüntüle 1006324
Eki Görüntüle 1006325
çok güzel olmuş canım tülle sar kurdele bagla tamamdır
evet canım tülsüz hali bu tül olunca daha güzel olacak inşallah =)
canım buradan çok güzel gözüküyorlar bence gayet güzel olmuş desen çıkartması falan ama kurdale üzerinde çalış birazcık bir de dağıtırken tül bağlıyorlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693593 burada bir üyenin yaptığı sabunlar var ben 1.sabunun rengi ve desenine bayıldım :)
evet ya özgecim birinci desen çok güzelmiş bayıldımbu zaten ilk hali tüle girince daha hoş gözükecektir eminim :) daha çok desenli peçete arayışına girmem lazım :)
tutkalı nerde buldun canım
o üyenin diğer konularındaki sabunlarına da bak çok güzel sabunları var fikir olur sana da :)
kızlar sabunun her iki tarafına da mı desen yapılır ? yoksa tek taraf mı ? bazıları bir yüzüne yapmış sadece :)
tek taraflıda olabilir ama sen iki tarafa da yap boş kalmasın :)
kızlar sabunun her iki tarafına da mı desen yapılır ? yoksa tek taraf mı ? bazıları bir yüzüne yapmış sadece :)
dimi ya bizimkiler çok güzel ben zaten işlemesinde isimlerde var diye beğenmiştim yoksa çiçek pembe falan bana göre değil bizimkiler daha sıcak kırmızı :)
Hem onlar benim ilk göz ağrım
Kızlar hep sevgilimin askerden gelmesini bekliyorduk ya sonunda hayallerimize bir bir yaklaşıyoruz çok şükür bu cumartesi günü sevgilim babamla tanışmak için akşam yemeğine bize geliyorannemle kız kardeşimle menüyü ve oturma planını hazırladık sevgilim çekinmeden yemek yiyebilsin diye babam karşına oturmaz diye düşündük planı öyle hazırladık Menüye gelince bunları yapacağız:
Çorba: prensimin çok sevdiği bize has olan kıymalı şehriyeli bir çorba
Acılı ezme
Kıymalı kol böreği
Yeşil salata
çarliston biber sapından gül yapıcam dekoratif olsun diye
Sulu yemek: tavuklu mantarlı bir yemek yapacağız
Alt tabağa da: et kızartması, pilav ve patates püresi
tatlı olarak da: çilekli pasta, kardeşimin çok güzel yaptığı Rafaello ve benim yapacağım drajeler olacak. Sevdiğim tatlı yapmayın ben tatlı alacam dedi ama biz yine de pasta yapalım dedik sevgilimin getirdiklerini de yanına koyup servis ederiz diye düşündük :) şimdi bana fikir verirseniz sevinirim bu menü nasıl? sevgilimin geldiğinde yapması gereken bir şeyler var mı bir de ben nasıl davranmalıyım neler yapmam gerekiyor çok heyecanlıyım içim hüpür hüpür ediyor geceleri uyuyamıyorum vallahi sevgilim de aynı durumdaymışyardımlarınızı bekliyorum canlarım
Kızlar hep sevgilimin askerden gelmesini bekliyorduk ya sonunda hayallerimize bir bir yaklaşıyoruz çok şükür bu cumartesi günü sevgilim babamla tanışmak için akşam yemeğine bize geliyorannemle kız kardeşimle menüyü ve oturma planını hazırladık sevgilim çekinmeden yemek yiyebilsin diye babam karşına oturmaz diye düşündük planı öyle hazırladık Menüye gelince bunları yapacağız:
Çorba: prensimin çok sevdiği bize has olan kıymalı şehriyeli bir çorba
Acılı ezme
Kıymalı kol böreği
Yeşil salata
çarliston biber sapından gül yapıcam dekoratif olsun diye
Sulu yemek: tavuklu mantarlı bir yemek yapacağız
Alt tabağa da: et kızartması, pilav ve patates püresi
tatlı olarak da: çilekli pasta, kardeşimin çok güzel yaptığı Rafaello ve benim yapacağım drajeler olacak. Sevdiğim tatlı yapmayın ben tatlı alacam dedi ama biz yine de pasta yapalım dedik sevgilimin getirdiklerini de yanına koyup servis ederiz diye düşündük :) şimdi bana fikir verirseniz sevinirim bu menü nasıl? sevgilimin geldiğinde yapması gereken bir şeyler var mı bir de ben nasıl davranmalıyım neler yapmam gerekiyor çok heyecanlıyım içim hüpür hüpür ediyor geceleri uyuyamıyorum vallahi sevgilim de aynı durumdaymışyardımlarınızı bekliyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?