Merhaba kizlar bende subat annesi olucam kismetse muhtemel dogum tarihim 24 subat.
Diger konuyuda sürekli okuyucu olarak takip ediyorum ama yazmak kısmet olmadi. Bu konuyuda cok faydali buldum gecen yil diyet konularinu takip ederkende yediklerimizi yazmak kontrol acisindan cok yararli oluyordu umarim bu konuda hem kilo kontrolu hemde saglikli beslenmede hepimize cok faydali olur.
Bugun yediklerim
Kahvaltı da 1 bardak balli süt
Domatesli yumurta, peynir yemeye yeni basladim cok az peynir, 5-6 zeytin salatalik ve ardindan ihlamur
1 saat sora 2 parça bitter cikolata
1.5 saat sora 7-8 findik ici ve 1 ceviz iciyle beraber 1bardak ayran
Saglik ocagindaki ebemin tavsiyelerine uymaya calisiyorum umarim saglikli beslenebilirim hem bebegim hemde kendim icin
Canım ben bu cümleyi bu sayfanın en başında kurmuştum zaten:))Ben kolada içiyorum günde iki kahvede fantada...Benim ikinci gebeliğim herşeyide yedim içtim hiç bir zararını görmedim..Benim demek istediğim bana kalsa ben bunları her gün yerim evde yemek bile pişirmem:)Sen yine ortaya karışık yapıyormuşsun ben onuda yapmam ama kendi sağlığım için mecbur yiyorum sebze meyve ....çok aşırı olmadıkça yiyorum valla. kısmıyorum kendimden. drum da aynı şeyi söledi. hasta değilsin hamilesin yiyebilirsin ama sağlıklı şeyleri de yemelisin dedi. ortaya karışık götürmeye çalışıyorum.
Evet kullanıyorum canim decavit kullaniyorum birde gyno ferro sanol demir hapi kullaniyorumSelam canım vitamin hapı kullanıyor musun?
Merhaba kizlar bende subat annesi olucam kismetse muhtemel dogum tarihim 24 subat.
Diger konuyuda sürekli okuyucu olarak takip ediyorum ama yazmak kısmet olmadi. Bu konuyuda cok faydali buldum gecen yil diyet konularinu takip ederkende yediklerimizi yazmak kontrol acisindan cok yararli oluyordu umarim bu konuda hem kilo kontrolu hemde saglikli beslenmede hepimize cok faydali olur.
Bugun yediklerim
Kahvaltı da 1 bardak balli süt
Domatesli yumurta, peynir yemeye yeni basladim cok az peynir, 5-6 zeytin salatalik ve ardindan ihlamur
1 saat sora 2 parça bitter cikolata
1.5 saat sora 7-8 findik ici ve 1 ceviz iciyle beraber 1bardak ayran
Saglik ocagindaki ebemin tavsiyelerine uymaya calisiyorum umarim saglikli beslenebilirim hem bebegim hemde kendim icin
Evet kullanıyorum canim decavit kullaniyorum birde gyno ferro sanol demir hapi kullaniyorum
Kızlar öğlen 1 gibi acıktım oğlumu okula götürmüştüm..Orda 1 tane zeytinli poğaça ile çay içtim...
Biraz öncede evde tam tahıllı ekmek ile kaşarlı tost ve ayran içtim..
Bugün çok sağlıksız oldu sanki bu menü...
Akşam yoğurt ve zeytinyağlı barbunya ile biraz toparlıcam sanırım....
Duygucum sendin di mi biz çok kilo alırsak diyet yaptırıcak olan? Hani ilk yazılarımızda konuşulmuştu.
Canım benim diyet ve diyetisyen kültürüm biraz fazla:))Çok para döktüm bu işe elimde hem hamilelik hemde normal zamanlarda uygulanacak bir sürü diyet var ve tüyolar tabi ki:)Buna benzer bir konuşma geçmişti evet elimden geldiğince yardımcı olurum tabi hep beraber yapıcaz:)Çok kilo almadan bir tamamlasak şu süreci birde üstüne loğusa diyeti:)Arkadan gelsin 36 38 beden kotlar taş gibi anneler:)))
Evet canim orasi oylede benim boyum kisa cok kilo almadan bebisinde saglikli olacagi sekilde beslenmeye calisicam becerebilirsem :)Vitamin ben de kullanıyorum ondan zaten gerekenleri alıyoruz o yüzden gün içinde canımızın istediğini de yiyebiliriz çok kurallı olmasına da gerek yok yani
Bugün kahvaltımı instagramdan aldığım bi tarifle yaptım çok besleyici olduğunu düşünüyorum. 1 büyük patatesi rendeledim 2 yumurta kırdım 2 kibrit kutusu kadar peynir biraz tuz karabiber pulbiber bir kaşık tereyağı 2 kaşık süt koydum. Bunları harmanlayıp kızgın tavaya koydum kısık ateşte bi tarafı kızarınca diğer tarafı çevirdim oda kızarınca afiyetle yedim. Basit ama besleyici oldu. Tavsiye edilir.
Off hiç tadım yok bugün kızlar dün gece mide yanmasıyla sabahladım.
Bu sabah da kolumun ağrısıyla uyandım aşıdan sonra oldu.
troidi içtim geri yattım.
uyanınca bir küçük muzlu süt içtim hazır marketten alınanlardan.
domates salatalık yedim bir parçada kaşar peyniri
Sonra öğlen açıktım 13-14 arası 2 köfte yedim dünden kalmıştı ısıttım. Yanında da yoğurtlu makarna yedim.
Saat 16 gibi 1-2 ceviz yedim.
1 litre su içtim şimdiye kadar ama sanki 10 lt içmiş gibi wcye gitmektn bir hal oldum.
kan ilacını içtim.
Bu akşam eşim okulda yicek onların toplantıları olduğu için geç gelecek.
Akşam için planım tarhana çorbası içmek ve öğlenki yoğurtlu makarnadan var ondan yemek.
Sonrada ıhlamur içerim burnumun biri tıkalı çünkü.
Sonrada bir iki meyve yerim günü kapatırım.
Sabah 1 yumurta bir tane domates beyaz peynir kasar peynir kalper peynir çilek reçeli muzlu sut yarım ekmek..
öğlen 1 de 2 tane ceviz ve muz 1 litre su..
Saat 3 de bir salkım siyah üzüm...
saat 5 de bi tabak makarna 2 tane biber dolması 2 bardak ayran...
5.30 da yarım litre su şimdiye kadar 1.5 litre oldu..
Ve cikolata şimdiye kadar yedikleri bunlar...akşam yatmadan önce yine meyve yerim belki kesmezse peynir ekmek süt içip yatabilirim...
Evet evet harika olur inşallah bebişler de çok sağlıklı olur. O yüzden şimdiden de yediklerimize dikkat etmeliyiz sanırım di mi? Ben biraz kilolu başladım ama arada verdim falan şimdi ilk baştaki kilodayım bundan sonrası için senin tavsiyelerine de uyarım. Sağlıklı olsun bizim olsun
Canım sarı meyveler tezgahta yerini almış hangi şehirdesin bilmiyorum ama geçen haftadan beri mandalin elma muz gibi meyveleri alıyoruz yiyoruz biz:)Muz kabız yapıyo gibi geldi o yüzden pek yiyemiyorum artık. Üzüm de yiyemiyorum onu da hiç canım istemiyo niyeyse. Gün boyu üç tane erik bir elma yedim sadece. Meyveyi artırmak istiyorum ama pek bişey canım istemiyo. Ah şu kışın çıkan sarı meyvalar artık çıksa da yesek bi onu istiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?