Dün yediklerim
Sabah bir haşlanmış yumurta, bir yeşil biber, dört küçük domates ve büyükçe dilim ezine peyniri bir bardak süt iki dilim tam bugday ekmeği
Ara bir Trabzon hurması
Öğle tarhana çorbası ve peynir ekmek
Ara bir ayva
Ara bir Ülker çikolatalı gofret
Akşam geç oldu bir bardak Salep içebildim
Bugün yediklerim
Sabah haşlanmış yumurta, bir yeşil biber, dört küçük domates ezine peyniri nir bardak süt iki dilim tam bugday ekmeği
Ara bir yeşil elma
Öğle peynir ekmek
Ara bir kırmızı elma
Akşam Roka domates salatası iki dilim tam buğday ekmeği
Îki gündür öğrencilere ödev hazırlamaktan doğru düzgün yemek pişiremedim.
Litchi sen benden beter ac kalıyon bu ara. Olmaz böyle kuzum günah valla ikinize de
Evet canım ya resmen diyet yapar gibi menü olmuş akşam yemeği yememişsin
Akşam yemeğinde İzmir köfte yaptım harika oldu fırında:)
4 köfte patatesli,bol salata ve yanında bir dilim ekmek bir bardak fanta içtim....
Bir saat sonra tahin helvası almıştım bir dilim ondan yedim...
Bugünlük bu kadar :)
Mutlu Haftalar kızlar :)Dün yazamadım bebeğimin geriye kalan alışverişini tamamladık çok şükür tüm gün dışardaydım.....
Sabah kahvaltıyı geçiştirdim dışarı çıkmamız gerekiyordu....
1 kuru kayısı,1 dilim ekmek,1 dilim kaşar,1 kaşık tahin pekmez,1 bardak süt
Öğlen çok acıkmıştım saldırdım resmen :)))
1 porsiyon ızgara köfte,2 parça ızgara tavuk ve koca bir tabak piyaz yanında büyük ayran içtim
Tabi bu yemekten sonra resmen patlayacaktım akşam kipaya gittik alışveriş için orda çilekli milk shake içtim....
Akşam eve gelince 1 mandalin ve 1 elma yedim.....
Canım hiç acıkmadım çünkü öğlen yediğim piyazı görseydin zaten derdin 1 güne bedel:))Rokası domatesi soğanı derken şiştimde şiştim:))Hem besleyici hemde etle birlikte olunca tam doyurucu tavsiye ederim....Insan dışarı çıkınca akşama pek bişey yiyemiyor. Sen de yememişsin umarım gece çok acıkmamışsındır. Piyaz olayını sevdim bizim kuru baklagil de yememiz gerekiyormuş ben pek yemiyorum fasulye ıslatayım bari
Ben dün sabah kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, dört küçük domates, bir sivri biber, iki küçük dîlim peynir, iki kaşık tahin pekmez, iki dilim tam buğday ekmeği yedim sütlü çay içtim.
Öğlen bir buçuk lahmacun ve ayran
Ara bir Trabzon hurması
Akşam iki ince dilim kızarmış antikot yeşil salata bir buçuk dilim tam bugday ekmeği
Gece süt
merhaba bayanlar. ben herseyden yıyorum ama bebegım sankı zayıf gıbı ona nası kılo aldırabılırım acaba. sabah kahvaltısında pekmeze basladım. haslanmıs tek yumurta yıyordum. şimdi tereyagına 2 yumurta yıyorum. kasar peynırı bı de. bunlar aldırır dediler ama baska onerınız var mı ?
Canım sana göre mi bebek zayıf yoksa doktor mu böyle birşey söyledi?Çünkü bazen anneler olarak bizde endişelere düşebiliyoruz....Yağda yumurta kesinlikle haşlanmış yumurtadan daha çok kilo aldırıyor....Bana doktorum bol kırmızı et,fındık,fıstık,badem ve süt ürünlerini tüketmemin faydalı olacağını söyledi..Birde meyvede kilo aldırıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?