2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Evet canım ya resmen diyet yapar gibi menü olmuş akşam yemeği yememişsin

Akşam yemeğinden sonra 2 mandalin yarım portakal yedim...Biraz da fıstık yedim 10 tane kadar....meyveyi baya artırdım doktor son aylardar bol ye dedi..Her gün 2 kayısı,yarım muz mandalin portakal birde incir başladım şimdi....Daha ne yiyim doktoruda yicem nerdeyse

Sabah 1 kuru kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim kaşar,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,domataes salatalık,1 bardak meyve suyu ..

Ara:2 tam ceviz,2 kuru incir

Akşam yemeğinde İzmir köfte yaptım harika oldu fırında:)

4 köfte patatesli,bol salata ve yanında bir dilim ekmek bir bardak fanta içtim....

Bir saat sonra tahin helvası almıştım bir dilim ondan yedim...

Bugünlük bu kadar :)

Bugun bende yazayım fırsatım. Olmuyor olsada kesin yine işim vardır :) nineyle torun yokken yazayım:)

Sabah
Domates,salatalık marul, 2 haşlama yumurta
4 zeytin 1 lavaş tortarello gibi yuvarlak olanlardan

Ara
1 kup ev Yapımı puding

Ara
Trabzon hurması
4 küçük mandalina

Akşam
1 kase bulgur çorbası
1 kase yogurt eşimden kalan ızgara et
Veee yemekten kendimi alı koyamadığım beyaz peynir :)

Ara kesin yine ya elma ya mandalina

Evet canım ya resmen diyet yapar gibi menü olmuş akşam yemeği yememişsin

Îki gündür yine akşam yemeği yemedim ama aç da hissetmiyorum ki
Cumartesi sabah üç dilim yumurtalı gravyer peynirli ekmek bir büyük bardak sütlü çay
Ara bir elma
Öğle birbucuk porsiyon döner, ayran
Ara Antep fıstığı bir kase kadar
Ara haşhaşlı pekmez üç dört kaşık
Akşam yemedim

Pazar sabah kahvaltı tereyağlı pastırma üç dili tam bugday ekmeği ve sütlü çay
Ara bir Trabzon hurması
Ara üç minik kuru pasta simit ve bir bardak salep
Öğlen iki dilim kaşarlı tam bugday ekmeği ve bir dilim kaşarlı beyaz ekmek
Ara Antep fıstığı ve kabak çekirdeği
Ara bir ayva
Akşam bir bardak süt.

Ben de çok severim İzmir köfteyi. Bir ara yapayım

Mutlu Haftalar kızlar :)Dün yazamadım bebeğimin geriye kalan alışverişini tamamladık çok şükür tüm gün dışardaydım.....

Sabah kahvaltıyı geçiştirdim dışarı çıkmamız gerekiyordu....

1 kuru kayısı,1 dilim ekmek,1 dilim kaşar,1 kaşık tahin pekmez,1 bardak süt

Öğlen çok acıkmıştım saldırdım resmen :)))

1 porsiyon ızgara köfte,2 parça ızgara tavuk ve koca bir tabak piyaz yanında büyük ayran içtim

Tabi bu yemekten sonra resmen patlayacaktım akşam kipaya gittik alışveriş için orda çilekli milk shake içtim....

Akşam eve gelince 1 mandalin ve 1 elma yedim.....

Bugün sabah normal kahvaltıma döndüm şükür 2 kuru kayısı,1 kivi,1 haşlanmış yumurta,1 dilim köy peyniri,1 dilim tahıllı ekmek,3 zeytin,domates salatalık,1 bardak süt:)

Öğlen klasik kaşarlı tostum ve ayranım olur :)

Bu akşam artık sebze yicem :)

Akşam yemeğinde karnıbahar graten yaptım fırında yarım dilim ekmekle onu yedim...Yanında 3 kaşık yoğurt.....

Üzerine 2 küçük egler 1 bardak çay,bir kaç bisküvi yedim...

Insan dışarı çıkınca akşama pek bişey yiyemiyor. Sen de yememişsin umarım gece çok acıkmamışsındır. Piyaz olayını sevdim bizim kuru baklagil de yememiz gerekiyormuş ben pek yemiyorum fasulye ıslatayım bari

Ben dün sabah kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, dört küçük domates, bir sivri biber, iki küçük dîlim peynir, iki kaşık tahin pekmez, iki dilim tam buğday ekmeği yedim sütlü çay içtim.
Öğlen bir buçuk lahmacun ve ayran
Ara bir Trabzon hurması
Akşam iki ince dilim kızarmış antikot yeşil salata bir buçuk dilim tam bugday ekmeği
Gece süt

merhaba bayanlar. ben herseyden yıyorum ama bebegım sankı zayıf gıbı ona nası kılo aldırabılırım acaba. sabah kahvaltısında pekmeze basladım. haslanmıs tek yumurta yıyordum. şimdi tereyagına 2 yumurta yıyorum. kasar peynırı bı de. bunlar aldırır dediler ama baska onerınız var mı ?

Canım hiç acıkmadım çünkü öğlen yediğim piyazı görseydin zaten derdin 1 güne bedel:))Rokası domatesi soğanı derken şiştimde şiştim:))Hem besleyici hemde etle birlikte olunca tam doyurucu tavsiye ederim....

Canım hormonsuz biber bulabiliyormusun?Mevsimi geçmedimi?Bende küçük domates alıyordum ama biber bulamadım....

Canım sana göre mi bebek zayıf yoksa doktor mu böyle birşey söyledi?Çünkü bazen anneler olarak bizde endişelere düşebiliyoruz....Yağda yumurta kesinlikle haşlanmış yumurtadan daha çok kilo aldırıyor....Bana doktorum bol kırmızı et,fındık,fıstık,badem ve süt ürünlerini tüketmemin faydalı olacağını söyledi..Birde meyvede kilo aldırıyor....

Bugün kötü bir beslenme günüydü benim için ne bulduysam yedim...

Sabah 2 kaşarlı salamlı tost yanında bir bardak elma suyu 2 kuru kayısı,1 portakal,1 mandalin

Öğlen yerli malı haftası dolayısıyla oğlumun okulunda dünyaları yedim...

1 dilim pasta,4 sigara böreği,yarım sosisli milföy,1 küçük un kurabiyesi,1 çikolatalı kurabiye,1 bardak vişne suyu

Akşam sardalya fileto,2 dilim ekmek,bol salata bir bardak fanta....

Bugün akşam yediğim balık ve meyveler dışında berbat bir menü oldu

dr söylemedi. dr normal diyor ama onlara göre 2 kg doğan bebekler de normal kabul görüyor biliyorsunuz ki. meyve pek yemiorum onu arttırabilirim o zaman. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…