Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vitamini kesti bir hafta falan kullandım. sadece ferrum kullanıyorum. çikolata , kek abur cubur tarzı yemedim hiç. başlarda ekmek çok yiyordum bir haftadır onu da kestim. pilav falanda yemiyorum sadece b.pilavı. yani normal bir insana kilo yapacak şeyler değiller. yemekte bir tabaktan fazla yemem asla. eskiden de yemezdim.
ya ben biliyorum psikolojik alıcam alıcam diye diye kendime kilo aldırdım. sabah 8:30 da kahvaltı yaptım daha ne ara öğün ne bir şey yemedim su soda sadece. kimisi de işte sürekli yiyorum neden kilo alamıyorum diyor. adalet mi bu? :)
Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasınGunaydin kizlar :)doktor bana demir ve vitamin hapı vermedi. ..coraspin ve folbiola devam et dedi. .bir de benim ilk bebegim 8 aylikken karnimda vefat etmist 2 yil önce.cok üzüldüm .Allah kimsenin basina Vermesin..yine cok korkuyorum. ...Doktor
normalde hamileyken kan verilmez bozuk cikar ama sen de kan pihtilasmasi olabilir diye test yaptırdı. Sonuçta da pıhtılaşma çıktı. Gunluk igne kullanıyorum su an..canm cok yanıyor ..kan Sıvılaştırıciymis...cok moralim bozuluyor tabi..bazi doktorlar da gerek yok bu igneye diyor...ne yapsam bilmiyorum. .:)
sansım size ne yazmışsın. ödüm koptu yine adrenalin yükselecek diye :)ayy sizin neeee:)
ben iyiyim aslında geldi enerjim. belim falan ağrıyor arasıra ama enerjim iyi.Yok artık ya niye yoruyorsun bu kadar kendini ya? Ben merdiven inip çıkıncaya kadar nefes nefese kalıyorum valla hala tık yok bi yemek yapıyorum oda arada sırada![]()
O zaman ben sana geleyim canim :) oh annem bana cok yakın:)Cnm sen bana gel bende anadolu yakasi umraniye ama annem kucukyalida
Bende öyle düşünüyorum canimCnm benim.carem.belli.kadin alcm
güya domatesi de yapacam.Hahahahahahallah iyiligini versin emi yaparim diyosan yazarim bacim
![]()
canımm sen dogudamıydın.. bu bırazda hastanenın sartları ve kosullarıyla alakalı bır durum olmaz deıl heryerde basımıza hersey gelebılır ama bı korkun varsa yaptır ıcın rahat etsın...Doktorum çok gerekli değil ama sen bilirsin dedi.. Bugün kaydımı yaptırırken geçen hafta bir gebe tetanozdan ölmüş Silvan da dediler.. Çok kararsız kaldım ya peeff..
Sen yap ben gelcem tatlım cok ta uzak değiliz hatta biz hashande ile yapip seni cagıralım:)tüh ya cidden uzak kaldık ama yaparsam inanki sana da yollamak isterim sonuçta fizan değil ya bir yaka ötemdesin :)
hayırlı olsun gözün aydın canımohh ohh banada bir gelin adayı daha
![]()
pehhh. hesapladım da bir saat yürümem için oturduğum ilçenin etrafını dolaşmam gerekiyor. onlara bakarsan günde bir saat yürüyüp her istediğini yiyebilirsin diyorlar. ben en son bir saat yürüdüğümde ayağımın altı su toplamıştı. şimdi ne olurum acep. hiç bir saat yürüyen var mı?Canım ara öğün falan yapmadığın için vucut yemek gelmeyecek diyip depoluyo olabilir. Doktor bana 2 saatte bir birşeyler yemen lazım dedi. Az az ama sık sık yemeliymişiz. Bi de en az 10-12 dilim beyaz ekmek dışındaki ekmeklerden sevdiğinden yemen lazım dedi. Diyetisyene yönlendirdi. Gider de listemi alırsam paylaşırım sizle.
Bi de hareket durumunda önemli. Her gün 1 saat yürüyüş. Haftada 3-4 kez pilates yapmamız gerekiyomuş. Çalışıyorum bunları yapmam çok zor ama normal doğum istediğim için kendimi zorlayacağım![]()
Benim esimde bende almayi dusun muyorduk aslinda ben yavastan baslayalim.dedim artik en.azindan dolabini ben tasarladim onu marangoza verelim dedim bakarizzzzz dedi eline kagit kalemi verdim tum incik cincik seyleri yazdirdim yuhhhhhh bu kadar ayrinti varmi diyo bakalim hafta sonu marangoza gidip yapabilecekmi onu soracagim buranin esnafi bize mi yoksa herkese mi ayni bilmiyorum asiri yavas kesecegi iki parca mdf bir ayda anca yapiyo dellendiriyor beni olmadi basinda bekleyecen ki yapsin o derece :))) sekeri ve kapi susu var sadece bebegimin onuda gecen sene kendim yapmistim baskada hicbirseyi yok :))Allahım sağlıklı uzun ömür versin yavrularımıza. Bende hamile kaldım herkes kestirme kestirme diyip durdu. Iyi o zman kılımızı tüyümüzüde almayalım. Gittim 2-3 kere kestirdim. Rabbim ömür biçmiş. Biz kendimizle oynayarak onumu değiştircez. Ama alışveriş konusu çok geriyor beni. Son ay alışveriş yapıcaz. Sanki köşede milyar milyar paramız var. Odası arabası kıyafeti inciği cinciği okadar ayrıntı var. Kesin yetişmicek biliyorum. Ama yok iş arkadaşları sekizinci aydan sonra yapın alışverişi demişmişmiş. Kayınvalidem de doğduktan sonra bile yapılır diyor. Hiç halden anlamıyorlar. 5 ayım bitti çok şükür . Olacağı varsa 8de de olur yani
Yok ilk tahlil yaptıklarında yapmışlardı o kadar ama tekrar baktırmak gerek galiba çünkü çok yoruluyorum nefes nefeseyim her işte. Sabah kahvaltıdan sonra bulaşıkları yerleştirdim sofrayı topladım çarpıntım başladı artık evde merdiveni çekemiyorum üst kata çıkmak alt kata inmek bile yoruyor beniben iyiyim aslında geldi enerjim. belim falan ağrıyor arasıra ama enerjim iyi.
sana kan sayımı yaptılar mı son zamanlarda.
Diyarbakır merkezdeyim,ilçeler kötü burda..Memorial hastanesine gidiyorum,hastanem ve doktorum mükemmel ama ne bileyim adam öyle deyince içime kurt düştü,garantisi yok dedi,bi aşıdan nolcak dedi..metal,toprak hepsi riskmiş..yoksa yaptırmayacaktım ben..canımm sen dogudamıydın.. bu bırazda hastanenın sartları ve kosullarıyla alakalı bır durum olmaz deıl heryerde basımıza hersey gelebılır ama bı korkun varsa yaptır ıcın rahat etsın...
Aynene
aynen.. Yedinci aydan sonra erken dogum riski var.. Kotusunu dusunecegine esiniz cocugum esim darda kalir diye dusunse daha mantikli olur..
Son aylarda kar kis kocaman gobekle nasil halledebilir ki insan ilk bebekse hicbirseyi yok demektir..
Ben rahatim ilk oglandan herseyi hazir bi sepetine nevresim dikicez annemle bi de eksige gedige bakip alicam
ben de onu soracaktım. ilk yaptıkları tahlillerden sonra tekrar yapıyorlar mı ya da yaptıran var mı diye? çünkü bu sırada değerlerimiz değişmiş olabilir. ben doktorum istemezse kendim yaptırıp götürmeyi düşünüyorum. hatta bugün 3 lü test sonucumu alıcam o sırada sorabilirim.Yok ilk tahlil yaptıklarında yapmışlardı o kadar ama tekrar baktırmak gerek galiba çünkü çok yoruluyorum nefes nefeseyim her işte. Sabah kahvaltıdan sonra bulaşıkları yerleştirdim sofrayı topladım çarpıntım başladı artık evde merdiveni çekemiyorum üst kata çıkmak alt kata inmek bile yoruyor beni
Gel cnm seve seve :) hatta bi gun disarda bulusalim maltepe kucukyali arasi bes dakkaO zaman ben sana geleyim canim :) oh annem bana cok yakın:)
Bende öyle düşünüyorum canim
bencede bi danış canım sen bilirsinYani coraspin de kullanıyorum ..hemde ignesi var onu kullanıyorum 10 gündür ama canm yanıyor bir de doguma kadar kullacaksin diyor her gün.doktor aslinda cok tecrubeli biri ama işte yinede başka birsoktora gitmekte fayda var sanki:)
takma bence kafana . arkadaşım yeni doğum yaptı. bir gün önce aradım işteydi bir gün sonra normal doğum yaptı. yani yarın belki de doğum yapacak karnı burnunda kadınlar hep sokaklardalar. Allah göstermesin bir problem olmazsa hoş sakat olmuyoruz hepsini yaparız. ben de son güne kadar Allah izin verirse çalışmayı düşünüyorum.Evet ilk bebek. Bir parça birşeyimiz yok haliyle. Benim fazladan nevresimim bile yok. Bana yetiyor anca. Nasıl olucak bilmiyorum. Dün dediğim gibi indim çarşıya evet 10 tl ye bile çok kaliteli kıyafetler var ama bi tane iki tane alınmıcak. Birden alınacağı için çok zorlucak bizi. Ama yok anlatamıyorumşimdi 300 gr bebekle nefes nefese geziyorum,hemen yoruluyorum. 3kg bebekle ne yapıcaz birde dediğin gibi kar kış yani Aralık bu. Sen şanslısın negüzel herşeyi hazır. Ahh ahh ....