2015 Şubat Anneleri

Kasım da canım bu sene bende getirsinlerde yiyim diye bakarım valla milletin gözünün içine:))Geçen sene kendimde yaptım gelse de zamanı yesek:)

oh oh az kalmıs :) bende nerde o marıfet kendım asure yapıcam :KK70::KK70: ben anneme fazla fazla yaptırıp eve gotururum anca :)

Kızlar günaydın bugün çok fena çarpıntım var gene bu durum beni çok etkiliyor şimdi okulada geldim ama nefes nefeseyim sizdede böyle olan var mı normal mi daha bu ayda? Geçen pazar acile gittim bişey çıkmadı sma devam ederse kalp doktıruna görün dedi siz ne diyorsunuz?
Tiroid hormonlarina baktirdin mi bazen oda nefes nefese birakiyor ben saglik ocagina gittim baktirdim biraz yuksek gibiydi normale donunce rahatladim ...

evet canım ödenmiyor. ama genelde işverenler izne çıkmadan önce geri dönüp dönmeyeceğini bilmek istiyor. eğer geri dönmeyeceğini söylersen ve sen izne ayrılmadan çıkışını yaparlarsa 4 ayın sonunda paranı alamıyorsun sanırım arkadaşın sorunu bunun gibi bişey. çıkacaksın diyelim.. işverenin 4 ay beklemesede olur. SGK ya önce iznini birkaç gün sonra da çıkışını bildirse yetiyormuş. bunu yeni okudum. SGK yı fln arayıp teyit etmek lazım tabii ama doğru ise işverenlerin de itirazının olmayacağı güzel bir çözüm olur diye düşünüyorum.

ya benım bıldıgım raporum bıtene kadar cıkısımı yapamaz. ama tabı ınsan kaynaklarında calısan varsa daha ıyı bılır

pehhh. hesapladım da bir saat yürümem için oturduğum ilçenin etrafını dolaşmam gerekiyor. onlara bakarsan günde bir saat yürüyüp her istediğini yiyebilirsin diyorlar. ben en son bir saat yürüdüğümde ayağımın altı su toplamıştı. şimdi ne olurum acep. hiç bir saat yürüyen var mı?

40-45 dakika yürüyom arada da hergün 1 saat zoooor :KK49: youtube'da "walk at home 2 miles with lessie" var. evde durduğun yerde yürütüyo kadın seni. eğlenceli oluyo hem çok yormuyo. Tavsiye ederim :)

Benim esimde bende almayi dusun muyorduk aslinda ben yavastan baslayalim.dedim artik en.azindan dolabini ben tasarladim onu marangoza verelim dedim bakarizzzzz dedi eline kagit kalemi verdim tum incik cincik seyleri yazdirdim yuhhhhhh bu kadar ayrinti varmi diyo bakalim hafta sonu marangoza gidip yapabilecekmi onu soracagim buranin esnafi bize mi yoksa herkese mi ayni bilmiyorum asiri yavas kesecegi iki parca mdf bir ayda anca yapiyo dellendiriyor beni olmadi basinda bekleyecen ki yapsin o derece :))) sekeri ve kapi susu var sadece bebegimin onuda gecen sene kendim yapmistim baskada hicbirseyi yok :))

Ama biryerden başlandımı devamı gelir. Ben buna inanıyorum. En büyük en zor şeyden kurtulacaksınız inşallah. Diğerleri ayrıntı. Bize hazır dolap Fabrikası'ndan 2 aya geldi. Yaptırmaya kalkınca kimbilir ne kadar süre beklenir. Sen bu kafayla gidersen sıkıntı olmaz. :KK48:
Ama ben benimkine laf anlatamıyorumki o_O

günaydın kızlar vay be uzun zamandır 11e kadar uyumamıştım. :D hep 9 gibi kalkıyordum neyse iyi oldu şimdi yemek yemeliyim :) yemeksiz bir hayat düşünemiyorum :D

Ama biryerden başlandımı devamı gelir. Ben buna inanıyorum. En büyük en zor şeyden kurtulacaksınız inşallah. Diğerleri ayrıntı. Bize hazır dolap Fabrikası'ndan 2 aya geldi. Yaptırmaya kalkınca kimbilir ne kadar süre beklenir. Sen bu kafayla gidersen sıkıntı olmaz. :KK48:
Ama ben benimkine laf anlatamıyorumki o_O
Bu konuda demekki ben esimden yana sansliyim son aylarinda yatar g ezersin dedi alisveris yapmaya basladi

Hala aserme varmi dunku seye
Yok cnm geçti zaten benim hamileleğimde 2. Aşermem filan olsa gerek hala kiloda almadim geçenlerde bi kilo almistim ama sanirim gazdan fazla cıkmısım bugün aynıyım :) herkes dalga geçiyor kilo almadan hamileliği bitiricen bu gidişle diye:)

Yarı çalışıyo sayılırım hafızlık eğitimi veriyorum yarım gün saat 2 ye kadar mesela kendisi de memur en geç beş buçukta evde oluyo pek bi iş yapamıyorum o gelene kadar ya temizlik ya yemek ikisinden biri anca yetişiyo e azıcık da dinleniyorum beyin işi benim çalışmam oturduğum yerde beyin yorgunluğu yani. Laf söyleyerek hiç yaptıramıyorum ben inada biniyo. Acıtasyon yaparsam belki domates doğrar salataya. Oda hamileyim diye yani. Hafta içi asla bi işin ucundan tutmaz çalışıyorum ben diye. Hafta sonuda binbir niyaz yaparsam belki oda balkon düzenlemesi ağır bişiler kaldırılcaksa onlar. Hamileliğimden sonra başladı bunlarda. Yoksa her işi kendim yapıyordum. Ani misafir çağıtma huyu da var bide. Çıldırtıyo bazen. Amaaaan valla takma bacım yemezse yemesin vicdan yapmıycam artık acıkan insan yumurta kırar yer. Keyfimden ihmal etmiyorum ya. Onun annesinde kalmak da neymiş ya sana bakmak zorunda mı kadın. Hayat müşterek diyip azıcık yardım edeyim dese ya.! Biz sinirlenmeyelim canım bu evrede. Bize düşen bu napak... Çok özeniyorum valla kocası yardımcı olanlara çok şanslılar.

aynen bende özenıyorum valla:) ama can cıkar huy cıkmaz. al bırını vur ötekine. zorlamaylada bı yere kadar oluyor. allah bıze sabır ve guc, kuvvet versın. cocuk dogduktan sonra ısımız dahada zor ozaman bakalım ne olcak :)

Yok cnm geçti zaten benim hamileleğimde 2. Aşermem filan olsa gerek hala kiloda almadim geçenlerde bi kilo almistim ama sanirim gazdan fazla cıkmısım bugün aynıyım :) herkes dalga geçiyor kilo almadan hamileliği bitiricen bu gidişle diye:)

Ne mutlu sana ya :) Özendim :KK19:

Son aylarda alirsin cnm bende bakalim haftaya kac kilo.aldim.ogrencem.ama bu ayi kesin 8le kapatcam

takma bence kafana . arkadaşım yeni doğum yaptı. bir gün önce aradım işteydi bir gün sonra normal doğum yaptı. yani yarın belki de doğum yapacak karnı burnunda kadınlar hep sokaklardalar. Allah göstermesin bir problem olmazsa hoş sakat olmuyoruz hepsini yaparız. ben de son güne kadar Allah izin verirse çalışmayı düşünüyorum.
İnşallah .. Ben abartıyorum sanırım belki ama heyecan yapıyorum korkuyorum işte elimde değil :(
Ama tebrik ederim son güne kadar çalışmak istemenii :KK9:

Back
X