2015 Şubat Anneleri

yanı deılmı.. esıme arattırdım onada pazartesı gelın bakalım demısler hayır madem boyle bırsey mumkun benı bu halımle uzene ben ne dıyım sımdı

. Ah canım maşAllah çok güzel çıkmış bi tuhaf oldum bende çok merak ediyorum miniğimi bizim ayrıntılı 2 hafta sonra inşAllah iyi haberlerle geliriz çok heyecanlıyım

Çok teşekkür ederiz
Inşallah Allah'ım en güzel sözleri duyurur Hepimize .

yanı deılmı.. esıme arattırdım onada pazartesı gelın bakalım demısler hayır madem boyle bırsey mumkun benı bu halımle uzene ben ne dıyım sımdı

Sen birşey deme , onlar bulurlar cezalarını zaten .. Insanlar çok fena , Allah kimsenin eline düşürmesin.

Kızlar bunlarda ikiz anneleri için . Çok yorulacaksınız ama çook şanslısınız . Keşke bizimde ikiz olsaydı . Tabi kısmet böyle şeyler . Olan sağlıklı olsun da yeter şuan bana :)))

Eklentiler

• image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 75
Evet canım ben demiştim bana uyar valla süper olur bebeklerimz doğuncada birbirimizle irtibatta olmş olurz

Kızlar bunlarda ikiz anneleri için . Çok yorulacaksınız ama çook şanslısınız . Keşke bizimde ikiz olsaydı . Tabi kısmet böyle şeyler . Olan sağlıklı olsun da yeter şuan bana :)))
Çok tatlı yaaaaa hemen doğsunlarr geçsin zamannnnn

ben whatsapp kullanmıyorumm..

Acisini bilmiyorum canim ama sevsem de koyamam oglan yiyemez diye yemegin icine koyamiyoruz. Benim bahsettigim tarhanalik kirmizi biber etli biber salcalik biber de derler.. O iste
kız şu meze olarak da satılanlarda var onlardan değil mi işte. normal çarliston gibi ama kırmızı

ablalarım bi derdim var. ben bebişimi hep kız olarak hissettim çin rus hangi takvim olursa olsun hepsinde kız çıktı. dr.erkek dediğinde afalladım şok oldum resmen. 15 dk.ağzımdan kelime çıkmadı sonra çok sevindim herkese müjdeledim. ama hala oğlum olacakmış moduna giremedim. hissedemiyorum yani kızım olcakmış gbi geliyo bana bebek küser bana diye üzülüyorum. ben kötü bi annemiyim ya çok üzülüyorum bilemezsiniz.. çok mutluyum ama buruk gbi bi yanım. çok kötüyüm ya. 10 gündür de eşim gezdirmedi beni iyice bunalıma girdim durup durup düşünüp düşünüp ağlıyorum. her gün ağlamaya bahanem var. işe giderken öptü ama niye sarılmadı eşim benden soğudumu diye ağlıyorum. çok bozuğum bu aralar. iyi bi anne değilim sanırım ben.. bu arada 1 kere ultrason da gördük 16.haftada 19.da gidecem bi daha. değişebilir mi? yada 2 kere üst üste öğrenirsem o zaman daha çok motive olurmuyum?

pireli deve pireyi deve yapmışsın sen . kız bunlar için ağlanır mı? ama hepsı hormonlardan. bak cınsıyet konusunda bnede senın gıbı erkegı duyunca sok oldum . kac hafta inanamadım. doktor yanlıs gormustur kesın dıye dusundum ve aynı senın gıbı vıcdan azabı cektım. ama gecıyor bu duygu emın ol. en son doktora gıttgım de ıns degıstırmezde kız demez dedım. cunku oglan fıkrı suan okadar hosuma gıdıyorkı anlatamam. kucuk bır kahraman var dıyorum içimde. biz kendımızı cok ınandırdık en basta kız dıye belkıde oyle ıstedık ve sonra da ınanamadık gerceklere . boyle şeylerle annelıgını sınama lutfen. zaten kafalarımız, duygularımız karmakarısık bırde vıcdan azabı cekme bunların yanında. eşine de sacma seylerden kırılmıssın yada kendını bosuna uzmussun dıyım. maalesef onlar bızım gıbı hassas degıler tatlım. şuan kırk yıl dusunse sarılmadıgı ıcın senı uzdugu aklına gelmez o yuzden takılma oyle seylere . ben uzun sure erkek annesı olmak ıle ılgılı yazılar okudum, erkek bebek kıyafetlerıne baktım, erkek bebek vıdeoları izledım ve bunlar bu fıkre alısmama cok yardımcı oldu sende dene ıstersen...

geldim ben 3 lü test iyi çıkmış sevindim. ayrıntılı için bakırköyde Radyotom a yönlendirecekmiş orayıda aradım 290 tl imiş.

cnm ben ayrıntılıyı 70 tl ye yaptırdım. pahalıymıs senınkı bıraz. baska bır yerde yaptırma sansın yokmu acaba sor ıstersen. bu arada gozun aydın, insallah hersey boyle yolunda gıder

anaaa çok şaşırdım okuyunca ama olabilir böyle şeyler ah şu hormonlar yok mu hep onlar yapıyor şimdi oğlun olur sonra kızın olur kısmetinde varsa niye taktın kafana ikisininde yeri ayrı , kocanda sana sarılmadıysa sen ona sarılıver nolcak şekerim : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…