heh bende bundan baktım canım en iyisi bu zaten. ölçtürmüyorlar valla etrafımda kimi gördüysem hepsi aynı hemen hastaneye götürüyorlar ölçtürmedikleri için. en iyisi böyle birşey :)
Cnm ben aldim gormemistim yazdigini 1400 aldim
Canım sağol şimdi geldik doktordan,kesti bantı eve gidin yumuşatın çıkacak dedi kıyametler koptu benim oğlanın canı ne tatlıymış çıldırdım resmen hem ona kızıyorum hem üzülüyorum offf ya evlat canından can kanından kan..O ağladıkça benim içime aktı gözyaşları..Geldik 15 dakikadır banyodayız hala bekliyoruz..Rabbim sabrımı bunla sınıyor o bant başıma dert oldu!!!Mübarek Cuma evlatla sınamasın Rabbim büyük şeyler yaşayanlar ne yapsın çük şükür....
Kıyamam Allah sabrını veriyor işte inşallah ikincisi çok uslu olur annesi....
Bende 34 senede 1 kere yaptım:)))
Cnm hafta sonu anneme yaptiricam o zamana kadar sabrediyorum:) irademin hastasiyim :)Canım zaten azıcık yiyeceksin hazır al ye bir taneden bişey olmaz. Ben de aynı durumdayım alıcam :)
bana hep diyorlar dünyada ne nimetler var ama sen kaçırıyorsun diye. o ünlü yoğurtlu et varya mesela onu da yemiyorum. ben de şu tadına bakamadan yemiyorum diyenlerdenim maalesef. biliyorum ağzıma alınca midem kalkar. çok karışık çünkü. melemen bile yemiyorum.
ben şuan arıyorum elerinde varmı diye
70 tl fiyatı sordum mağazalr da varmış görevli ürünün güzel olduğunu söylüyorheh bende bundan baktım canım en iyisi bu zaten. ölçtürmüyorlar valla etrafımda kimi gördüysem hepsi aynı hemen hastaneye götürüyorlar ölçtürmedikleri için. en iyisi böyle birşey :)
Bide biz son ay taşınıcaz. Hangi biri yetişsinki değil mi ? Evlemi alışverişlemi uğraşıcaz. Ben bu akşam da biraz başının etini yiyim :)) ama inşallah yoğun birgün geçirmemiş olur yoksa yarına kalır ;(
Bu ara da buda bizim ilk Vesikalık fotoğrafımız
Arkadasım normal kılosunda doğurmuş cnm kuveze gırmemıs ıı dusunelım ıı olsun ıns vaktı zamanında sağlığıyla dogum yaparız :)kuvöz de falan kalıyor mu acaba normal kiloda falan doğarsa bir problem oluyor muymuş.
bana da ameliyattan dolayı rahimde yırtılma olabilir demişlerdi ben de korktum şimdi aklıma geliyor endişeleniyorum ama şimdiki doktorum bir problemden bahsetmiyor hiç.
70 tl fiyatı sordum mağazalr da varmış görevli ürünün güzel olduğunu söylüyor
kendi sitesinde bulunduğu mağazalar yazıyo canım bak bakalım sizin orda varmıfiyatı uygunmuş bunun eczane tarzı yerlerde 2 katı paraya satıyorlar bende böyle dışarıdan almayı düşünüyorum.
kendi sitesinde bulunduğu mağazalar yazıyo canım bak bakalım sizin orda varmı
Masallahh :)Bide biz son ay taşınıcaz. Hangi biri yetişsinki değil mi ? Evlemi alışverişlemi uğraşıcaz. Ben bu akşam da biraz başının etini yiyim :)) ama inşallah yoğun birgün geçirmemiş olur yoksa yarına kalır ;(
maşallah canım ya allah bağışlasın çok güzel de poz vermiş size o burnusunu yerim yani :) sağlıkla gelsinler inşalah
Masallahh :)
Dogum cantan hazir olsa ohh demene yeter canim cok da stres yapma yavas yavas alinir. Gezerken bir iki toplasan hepsi tamam oluyor
Ama ne bileyim 7. Ayda kapinin arkasina o cantayi koydugumda ustumden yuk kalktigini hissetmistim :)
kızlar acayıp canım sıkıldı agla agla ıcım sıstı
kızımı anasınıfına kaydettırmıstım ya bugun aradım ogretmenını ogrenmek ıcın en ıstemedıgım ogretmene vermısler kuzumu.. ogretmen cok yaslı ve maalesef sıgara ıcıyor. mud yrd. ısrarlar ogretmen secmek gıbı bı hakkımızın olmadıgını soyluyor.. ama benım cocugumda alerjı var sıgara olayı nedır yaa sız karısamazsınız ogretmenın sıgara ıcmesıne dıyo benım derdım o deıl zaten nıye karısıyım sıgarasına ama o ogretmenı ıstememek hakkım deılmı yaa
. Ah canım maşAllah çok güzel çıkmış bi tuhaf oldum bende çok merak ediyorum miniğimi bizim ayrıntılı 2 hafta sonra inşAllah iyi haberlerle geliriz çok heyecanlıyımBide biz son ay taşınıcaz. Hangi biri yetişsinki değil mi ? Evlemi alışverişlemi uğraşıcaz. Ben bu akşam da biraz başının etini yiyim :)) ama inşallah yoğun birgün geçirmemiş olur yoksa yarına kalır ;(
Canım bendim o. Fehmi bey alaninda iyi bir isim gönül rahatligi ile gidebilirsin fiyat da cok artmamis malesef ucretleri yuksek perinatologlarin ben de hala ayarlayamadim buyuk ihtimal fehmi beye gidecem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?