2015 Şubat Anneleri

Kizlar istanbuldaysaniz ve ya gelme ihtimaliniz varsa eminonunde havuzlu hana bakmanizi tavsiye ederim bebek giyim ve bakim urunu herseyi topluca bulabiliyosunuz
Mama sandalyesi bebek arabasi yurutec vs de sarachane (hasim iscan altgecidi) en uygun yerlerden biri
Hem kaliteli hem uygun alim yapabilirsiniz biz oto koltuklaini da oradan aliyoruz. Akliniza gelen tum markalari nakitte cilgin pazarlikla komik rakamlara alabiliyorsunuz:) metroyla vezneciler duraginda inip 5 dk yuruyebilirsiniz de pratik bilginiz olsun

Ben elevit kullanıyorum. Aksam yemekten yarim saat sonra iciyorum ama mide bulantisi olmuyor. AC karnina mi aliyorsun acaba ondan olabilir mi?
Ben hem ac karnına denedim hem tok karnına ama maalesef doktor icinde b12 olduğu için yapabilir içme dedi ama icim rahat değil bebeğim yeteri kadar vitamin alır mı diye düşünüyorum omega 3 kullananlar fln var ama benim doktorum ona da gerek yok dedi

Bende öyle yapayım fark etmz değilmi doktorada sorayım.saol çok bilgilisin paylaş bizimle bilgilerini :) et konusunda şimdi gördüm :) başka başka

Sabah ya da akşam almışsınız bişey farketmez ki yeter ki her gün al. Sabah alınca dediğim gibi sıkıntılar olabiliyor. Yalnız gece yatarken alırken süt içmemek lazım. Yani Demir ilacı aldığın zamanla sütün arasında en az iki saat süre olmalı. Canım birkaç beslenme seminerine katılmıştım bazı şeyleri de oradan biliyorum.

istanbul anadolu yakasında doğum ile ilgili seminer eğitim vs'ye giden var mı varsa nerden öğreniyorsunuz

Canım bence vücudun ve beynin olaylara adapte olmaya çalışıyor. Hepimizin aklına günde garip garip düşünceler geliyodur. Hormonlar da çok etkili tabii. Seni mutlu eden şeyleri yapmaya bak diğer hiçbirşeyi düşünme.

Ah canlarım benim amma çok yazmışsınız. Oku oku bitiremedim 2017. Sayfadayım yarın devam ederim artık. Iyi geceler :)

Selam kizlar yeni uye oldum ben de. 18. Haftamdayim ve surekli bir bas donmesi durumundayim tansiyonum 10-6 cikiyor dusuk yani..sizde boyle bir problem oluyor mu? Bazen oturdugum yerde bile cok basim donuyor.

Selam kizlar yeni uye oldum ben de. 18. Haftamdayim ve surekli bir bas donmesi durumundayim tansiyonum 10-6 cikiyor dusuk yani..sizde boyle bir problem oluyor mu? Bazen oturdugum yerde bile cok basim donuyor.
Kanim dusuk cikti biraz ondan oluyormus benim birde magza market klimalari yogun calisan yere girdigim zaman bayaaa donuyordu doktor kanina bakalim dedi az bisey dusuk cikti tansiyon da dusuktu su ic ve devamli atistir dedi dedigi gibi sukur gecti suan iyiyim ins seninde gecer bas donmesi cok zorluyor

Çok teşekkür ederim. Erkek annesi olmakla ilgili yazılar okuyayım azıcık. Nankör olmıyım bu kadar. Hormonlarım tavan yaptı sanırım ondan böyle psikolojik buhranlara girdim.

Haklısınız ben hep sarılırım zaten bi kerede ondan bekledim oda geç kalmıştı o gün sarılmadı diye içim parça parça oldu. Çok nazlıyım bu aralar. Ben bile kendime tahammül edemiyorum. Azıcık açık havaya çıkarsam kendime gelirim belki biraz. Benim için evlat farketmez aslında sağlıklı olsun yeter diyorum her anne gbi. Ama nedense böyle oldum. Dünden beri biraz daha iyiyim. Tekmeledilçe daha çok motive oluyorum sanki. Hissetmeye başladım orda olduğunu

günaydın kızlar herkese mutlu haftasonları
sabah sabah sinirle başladım işe hala sinirimi atamadım üzerimden
geçmez bugün bana

Haklısın canım yok yere üzüyorum kendimi. Bizim sülalede hep erkek var tek kız torun benim. Belki ondan bu kadar istedim kız olmasını. Ağız mendili yapıyorum ama oda sıktı bi müddet sonra. Eve ve eşime yetemediğimi düşünüyorum bu aralar. Herşey üstüste geldi sanki.

Elimle yarışa girdik. O lazer kesimden ışıklı kapı süsü yapacak, ben de ahşap boyamadan. Bakalım kimin güzel olacak. Bitince paylaşırım.

Çok teşekkür ederim. Erkek annesi olmakla ilgili yazılar okuyayım azıcık. Nankör olmıyım bu kadar. Hormonlarım tavan yaptı sanırım ondan böyle psikolojik buhranlara girdim.
Cnm benim icime en bastan erkek doguyordu evlendigimden itibaren hep erkek görüyordum.ama doktorum 12 haftalikken kiz dedi hayirlisi dedim cok sasirdim ama cok alıştım..17 haftalikken ulturasonda pipisini goruyomusun annesi dedi arradan 2 hafta gecmesine ragmen hep erkek hissettigim halde daha o şok uzerimde..bi oglum olacagina inanamıyorum inşallah alınmıyolardir oglum diye sevmeye basladim ama sanirim kız a daha iyi adapte olmustum neyse yavaş yavaş alistircaz..

Midem bulanıyo diye yanıma yaklaşmıyo pek. Gerçi son 2 haftadır geçti ama o hala tedbirli. Baya midemi bulandırıyodu çünkü eşimin yumuşatıcı kokusuyla karışmış kokusu.ona söylemedim ama farketmişti sanırım. Yatakodasındada bebeğe bişi olur korkusu var. O bizi düşünüyo ben ondan ilgi bekliyorum. Onada hak veriyorum da bazen duygularım ağır basıyo işte. Ultrasonda bi kere daha erkek dese kesinleşse tam motive olcam sanki. Haftaya bugün kontrolümüz. Erkek annesi olmak zor gbi. Ondan korktum belkide. Ama anne olacak olmak muhteşem bişey..

Dün biraz avm ye gittim kendime geldim sanki. İnsanlarla iç içe olmak bana ii geliyo. İyiki sizler varsınız. Eşime bile anlatamıyorum yanlış anlayacak diye.

Reactions: Dgy
Teşekkür ederim. Progestan için hamilelik hormonu demişti doktorum ve hala kullanıyorum o beni böyle yapıyo iki kat yaşıyorum duyguları herşeyi. Hormonlarımın beni ele geçirmesine izin vermiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…