Ben hem ac karnına denedim hem tok karnına ama maalesef doktor icinde b12 olduğu için yapabilir içme dedi ama icim rahat değil bebeğim yeteri kadar vitamin alır mı diye düşünüyorum omega 3 kullananlar fln var ama benim doktorum ona da gerek yok dediBen elevit kullanıyorum. Aksam yemekten yarim saat sonra iciyorum ama mide bulantisi olmuyor. AC karnina mi aliyorsun acaba ondan olabilir mi?
Bende öyle yapayım fark etmz değilmi doktorada sorayım.saol çok bilgilisin paylaş bizimle bilgilerini :) et konusunda şimdi gördüm :) başka başka
ablalarım bi derdim var. ben bebişimi hep kız olarak hissettim çin rus hangi takvim olursa olsun hepsinde kız çıktı. dr.erkek dediğinde afalladım şok oldum resmen. 15 dk.ağzımdan kelime çıkmadı sonra çok sevindim herkese müjdeledim. ama hala oğlum olacakmış moduna giremedim. hissedemiyorum yani kızım olcakmış gbi geliyo bana bebek küser bana diye üzülüyorum. ben kötü bi annemiyim yaçok üzülüyorum bilemezsiniz.. çok mutluyum ama buruk gbi bi yanım. çok kötüyüm ya. 10 gündür de eşim gezdirmedi beni iyice bunalıma girdim durup durup düşünüp düşünüp ağlıyorum. her gün ağlamaya bahanem var. işe giderken öptü ama niye sarılmadı eşim benden soğudumu diye ağlıyorum. çok bozuğum bu aralar. iyi bi anne değilim sanırım ben.. bu arada 1 kere ultrason da gördük 16.haftada 19.da gidecem bi daha. değişebilir mi? yada 2 kere üst üste öğrenirsem o zaman daha çok motive olurmuyum?
Kanim dusuk cikti biraz ondan oluyormus benim birde magza market klimalari yogun calisan yere girdigim zaman bayaaa donuyordu doktor kanina bakalim dedi az bisey dusuk cikti tansiyon da dusuktu su ic ve devamli atistir dedi dedigi gibi sukur gecti suan iyiyim ins seninde gecer bas donmesi cok zorluyorSelam kizlar yeni uye oldum ben de. 18. Haftamdayim ve surekli bir bas donmesi durumundayimtansiyonum 10-6 cikiyor dusuk yani..sizde boyle bir problem oluyor mu? Bazen oturdugum yerde bile cok basim donuyor.
Günaydın. Pek erkencisin.güzel haberlerle gel.Günaydın canlarsaat onda randevumuz var heyecan dorukta uyuyamadim
Çok teşekkür ederim. Erkek annesi olmakla ilgili yazılar okuyayım azıcık. Nankör olmıyım bu kadar. Hormonlarım tavan yaptı sanırım ondan böyle psikolojik buhranlara girdim.pireli deve pireyi deve yapmışsın sen. kız bunlar için ağlanır mı? ama hepsı hormonlardan. bak cınsıyet konusunda bnede senın gıbı erkegı duyunca sok oldum . kac hafta inanamadım. doktor yanlıs gormustur kesın dıye dusundum ve aynı senın gıbı vıcdan azabı cektım. ama gecıyor bu duygu emın ol. en son doktora gıttgım de ıns degıstırmezde kız demez dedım. cunku oglan fıkrı suan okadar hosuma gıdıyorkı anlatamam. kucuk bır kahraman var dıyorum içimde. biz kendımızı cok ınandırdık en basta kız dıye belkıde oyle ıstedık ve sonra da ınanamadık gerceklere . boyle şeylerle annelıgını sınama lutfen. zaten kafalarımız, duygularımız karmakarısık bırde vıcdan azabı cekme bunların yanında. eşine de sacma seylerden kırılmıssın yada kendını bosuna uzmussun dıyım. maalesef onlar bızım gıbı hassas degıler tatlım. şuan kırk yıl dusunse sarılmadıgı ıcın senı uzdugu aklına gelmez o yuzden takılma oyle seylere . ben uzun sure erkek annesı olmak ıle ılgılı yazılar okudum, erkek bebek kıyafetlerıne baktım, erkek bebek vıdeoları izledım ve bunlar bu fıkre alısmama cok yardımcı oldu sende dene ıstersen...
Haklısınız ben hep sarılırım zaten bi kerede ondan bekledim oda geç kalmıştı o gün sarılmadı diye içim parça parça oldu. Çok nazlıyım bu aralar. Ben bile kendime tahammül edemiyorum. Azıcık açık havaya çıkarsam kendime gelirim belki biraz. Benim için evlat farketmez aslında sağlıklı olsun yeter diyorum her anne gbi. Ama nedense böyle oldum. Dünden beri biraz daha iyiyim. Tekmeledilçe daha çok motive oluyorum sanki. Hissetmeye başladım orda olduğunuanaaa çok şaşırdım okuyunca ama olabilir böyle şeyler ah şu hormonlar yok mu hep onlar yapıyor şimdi oğlun olur sonra kızın olur kısmetinde varsa niye taktın kafana ikisininde yeri ayrı , kocanda sana sarılmadıysa sen ona sarılıver nolcak şekerim : )))
Haklısın canım yok yere üzüyorum kendimi. Bizim sülalede hep erkek var tek kız torun benim. Belki ondan bu kadar istedim kız olmasını. Ağız mendili yapıyorum ama oda sıktı bi müddet sonra. Eve ve eşime yetemediğimi düşünüyorum bu aralar. Herşey üstüste geldi sanki.canım ama sen gerçekten pireyi deve yapmışsınkız üzülme sen üzülürmü insan bak bende deli gibi erkek çocuk istiyodum hep bekledim erkek demesini çünkü şöle düşünüyordum kapı gibi oğlum olsun kahramanım olsun koluna girip gezeyim ilerde doktor kız deyince şaşırdık ikimizde eşimle bi kez daha bakmasını istedik sonra tekrar tekrar ultrasona girince kız fikrine alıştık şimdi hergün kızım diye seviyorum yani bu geçici aslında zaman zaman ağlak zamanımız oluyo kendini üzme bebeğini de üzme kafana çok sey takıyorsan bence oyalancak bişeyler bul belki rahatlarsın eşin gezmeye götürmedi diye ağlanır mı ben napayım ben hep evdeyim adam diyo ki zaten çalışıyom işe gidiyomuşum ( ona göre bu evden çıkmak ya gezmiş oluyosun ) hafta sonu evde oturtuyor ben hep ağlayım o zaman bu arada işimede yürüyerek geliyom evimin 2 alt sokağında :) yani hep aynı manav hep aynı bakkal biraz uzun oldu k. bakma
19 canım. Kasımda 20 olcam.bi de yaşını merak ettim : )
Cnm benim icime en bastan erkek doguyordu evlendigimden itibaren hep erkek görüyordum.ama doktorum 12 haftalikken kiz dedi hayirlisi dedim cok sasirdim ama cok alıştım..17 haftalikken ulturasonda pipisini goruyomusun annesi dedi arradan 2 hafta gecmesine ragmen hep erkek hissettigim halde daha o şok uzerimde..bi oglum olacagina inanamıyorum inşallah alınmıyolardir oglum diye sevmeye basladim ama sanirim kız a daha iyi adapte olmustum neyse yavaş yavaş alistircaz..Çok teşekkür ederim. Erkek annesi olmakla ilgili yazılar okuyayım azıcık. Nankör olmıyım bu kadar. Hormonlarım tavan yaptı sanırım ondan böyle psikolojik buhranlara girdim.
Midem bulanıyo diye yanıma yaklaşmıyo pek. Gerçi son 2 haftadır geçti ama o hala tedbirli. Baya midemi bulandırıyodu çünkü eşimin yumuşatıcı kokusuyla karışmış kokusu.ona söylemedim ama farketmişti sanırım. Yatakodasındada bebeğe bişi olur korkusu var. O bizi düşünüyo ben ondan ilgi bekliyorum. Onada hak veriyorum da bazen duygularım ağır basıyo işte. Ultrasonda bi kere daha erkek dese kesinleşse tam motive olcam sanki. Haftaya bugün kontrolümüz. Erkek annesi olmak zor gbi. Ondan korktum belkide. Ama anne olacak olmak muhteşem bişey..Seninle ayni seyleri yasadim. Sanki benim oglum olamazmis gibi hep kiz desinler diye bekledim. Bir yandan da vicdan azabi cektim. Yalniz bebisini kucagina aldiginda dunyan degisiyo. Simdi benim oglum uc yasinda, ilk andan itibaren ona bayiliyorum. Deselerdi ki, onun yerine kiz olsun ister miydin, asla. Olaganustu yaratilmisiz, icgudusel bayilacaksin ona... Esinle alakali da takilma, o da belki sen uzuluyosun diye uzulup ne yapacagini bilmiyodur; ya da is yerinde kendine ait sorunlar vardir, kafasi onlarla mesguldur:)
Dün biraz avm ye gittim kendime geldim sanki. İnsanlarla iç içe olmak bana ii geliyo. İyiki sizler varsınız. Eşime bile anlatamıyorum yanlış anlayacak diye.Canim sen bi git avmye bi gez bi toz bi hava al. Erkek bebek esyalarina bak
Ben ikinci ogluma hamileyim. Dogum atlatan kadin sadece saglikla kucagimda goreyimden baska bisey dileyemiyor bile inan.
Sen bi gez bi hava al bence sadece kendini fazla dinlemissin
Bibiyi gorduyse dr olay bitmistir
Teşekkür ederim. Progestan için hamilelik hormonu demişti doktorum ve hala kullanıyorum o beni böyle yapıyo iki kat yaşıyorum duyguları herşeyi. Hormonlarımın beni ele geçirmesine izin vermiycem.Canım bence vücudun ve beynin olaylara adapte olmaya çalışıyor. Hepimizin aklına günde garip garip düşünceler geliyodur. Hormonlar da çok etkili tabii. Seni mutlu eden şeyleri yapmaya bak diğer hiçbirşeyi düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?