2015 Şubat Anneleri

yüzüme dokunuyorum pul pul dökülüyo nemlendirici süremiyorum yüzüme balık gibi oldum yaaa

benimde tam tersi hamilelikten önce pul pul dökülürdü suratım. pudra filan süremezdim zaten makyaj yapmıyorumda işte süreceğim zamanda daha da belirgin olurdu. şimdi ise hamile kaldım kalalı yüzüm yağlandı. ben hiç nemlendirici vs kullanmıyorum. ama yağlanınca da sivilceler çıkmaya başladı sivilcem hiç olmazdı halbuki :)

bnm bebeğimde erkek ama bnm bebiş sağda duruyor çoğunlukla canım dr fln bakarken de bakıyorum sağda oluyor cihaz yani bunlar genel söylemler herzmn tutmayabiliyor.
benim tutmuş ozaman sol tarafımda bebeğim. hareketleride orada zaten. bazen sağa geçiyor orada hissediyorum ama geneli solda. hep baştan beri ultrasonla solda bakılıyor.

hımm canım bazı sorduğum özel hastaneler birde muane ücreti çıkardığı için bnde öledir die tahminde bulundum. Vallahi çok bunladım bu dr arayışından o yüzden sanırım büyük ihtimal ya bursa uludağ üni. gidicem esla gibi yada burda 300 tl bayılcam fehmi beye gidicem. hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bebiş önmli olan bu.

sıkma canını ben bu hafta girdim mutfağa 3 hafta kapısından bile bakınca kokuyordu herşey

kizlar spina bifida kan test sonucum sorunsuz cikti cok sevindim.
ultrasondaki omurilik kontrolunden sonra kan alinmisti. kanda da omurilik yapisikligina bakiliyormus haberiniz olsun canlar. doktorunuz bilgi vermediyse bu konuda bir sorun derim.

İnşallah bebislerimiz saglikli olur ama kendimizin sağlıklı olmasi da onemli. . Ben biraz iğne korkagiyim da gözümde büyümüş tu. .. kan pihtilaamasi diye duyunca biraz yazılar okudum korktum..sonrada benm gibi cok olan anne oldugu icin de endiselerim kalktı biraz..

Selam kizlar subat ayi anneleri listesine nasil ekleniyoruz...
Walla ben özeldende açıktanda msj atmama rağmen bir türlü eklemedim şu listeye artık önemlinde değil hani insanın hevesini kaçırdıktan sonra sen msj at canım özelden konu sahibine belki bi ümit eklenirsin

bende yüzüme krem süremem ama artık pul pul dökülüyo yaa çok kötü görünüyo burnum özellikle
bebek yağını süreyim bari azıcık

Kızlar iyi akşamlar hepinize :) isim için belkierken ama fikrinizi almak istedim. Oğluşumun dedesi vefat ettiği için ilk isim Saffet koyacağız inşallah ikinci isim olarak Oğuzhan nasıl sizce ?? Bu arada seslenirken Oğuzhan'ı kullanırız diye düşünüyoruz. Ayy heyecanladınm görüş bildirin bakalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…