2015 Şubat Anneleri

Canım biz batı tarafındayız Nilüferde burda yağmur mağmur yok ya! Keşke yağsa ay valla hiç rahatsız olmam tekmelesin dursun yavrummm :)

Oy siz gelin de sicagi burda görün bir doktordan sonra az dolanalim dedik aman yarabbm eridim resmen o kadar bayici nem sicak. Kis hasreti yakti hepimizi

oglum 21 eylul dogumlu bu sicaklar koc gobekle coj daha zor simdi kolay olur sandim ama hamile olmak yetermis. bir de sicaktan midem bulaniyor. cabuk gecsin gunler hem hava sogusun hem bebekler buyusun amin hayirlisiyla
serefraz gozunaydin canim. bizim de net konusmuyor dr. oglanda cok kesin soyluyordu :))

Oy siz gelin de sicagi burda görün bir doktordan sonra az dolanalim dedik aman yarabbm eridim resmen o kadar bayici nem sicak. Kis hasreti yakti hepimizi
lütfen burda Diyarbakırda yaşayan ben varken kimse sıcaktan bahsetmesin =)) hiç nem mem falan da demeyin,önce buraya gelip bi buharlaşın ondan sonra şikayet edin =)) benim memleket de (kocaeli) nemli ama 3 hafta orda rahat ettim ben ya..

Ay kızlar ben daha bişey almıcam diyordum ya jokere girdim dayanamadım bebeğimin ilk hediyesini aldım annesinden hastane çıkışı :) eve varınca resminin paylaşırım bu arada 99 dan 39a inmiş bebek kıyafetlerinde çok acayip indirim var

Benim 19 hafta oldu tık yok bebede.artık benimle iletişime geçsin istiyorum.20 de bakalım yirmide olacak mı?

Mersin canimcim

Saol canim iki farkli dr da ayni diyince ben kesin kabul Ettim kendi nazarimda gecenki usgde bacaklar ggayet açıktı edepsiziimn cikinti falan yoktu olsa da daha gorurlerdi herhalde kac hafta olduk yahu hayirlisi tabi

Oy orası Da cok fenaymis bbiliyorum Allah yardim etsin cumlemize ama buranin nemi izmit istanbul hicbiyer gibi degil malesef saunadan hallice hic sevmiyorum yyazını buranin

Benim 19 hafta oldu tık yok bebede.artık benimle iletişime geçsin istiyorum.20 de bakalım yirmide olacak mı?

artkk bizahmet totolarini kaldirip vursunlar yani benmki de ultrasonda.kipir kipir ama biz bisey duymuyoz hala dr normal duymaman dedi kizim da boyleydi ondan biraz daha zamanim varmis gibi sartlandrdim kendimi

Gule gule kullansin kuzucun ben de cutcitli badi aldim ordan cinsiyetten habermz yok diye beyaz almistik smdi gidip pembuslerle degsmek istiyorum. Burdaki magazalrda cok cest kalmamsti hastane cikisi gormedm hic ben

Slm anneler anne adayları telefondan girmek bir eziyet
sayfalar dolmus okuyamadimda
sabahtan beri kafam kalkmiyor oyle bi agriyo ki anlatamam

Sorma ya bizimkiler çatlatacak bizi erkenden hareketleri duyanlara özeniyorum inşAllah en yakın zamanda tekmeleri yeriz tatlım

oralar çok daha zordur canım ya allah kolaylık versin ama evde klima vardır en azından. karşısına oturur kalkmazdım ben olsam. benim evim çok sıcak oluyor kış boyu doğal gaz ödemiyoruz nerdeyse dışarda güneş varsa kışın bile terleniyor. yazın hiiç durulmuyor nasıl bir yalıtımı varsa artık

cinsiyeti bekliyorum ben de. jokerin indirimi iyi oluyor aslında. kesin konuşan dr yok
alışverişe acelem yok ama indirim varken almak en iyisi. kalan parayla başka bir şeyini alırım

hadi senin ilk bebeğin olacak. ben güya tecrübeliyim. bir iki kelebek çırpıyor sadece. oğlumda bu haftada elimle duyuyordum kilodan duymazsın dedi dr. 10 kilo fazlam var ilkine göre. yağdan hissedemiyorum ya da bu bebek bana çekti yan gelip yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…