Canım biz batı tarafındayız Nilüferde burda yağmur mağmur yok ya! Keşke yağsa ay valla hiç rahatsız olmam tekmelesin dursun yavrummm :)aslında bursa yağmurlu bu hafta sonu sabah ben yağmur sesine uyandım bu arada yıldırımda oturuyorum. sizin oralara yağmamış olabilir :) sende hissediceksin canım ama bu tekme işine aslında bu haftalarda takılmamam lazım ama elimde değil takıyorum. bazen hiç tık yok bazende ardı arkasına oluyor. yani insan panik oluyor iyice bir büyüselerde o zaman daha net hissedince iyi olur.
Oy siz gelin de sicagi burda görün bir doktordan sonra az dolanalim dedik aman yarabbm eridim resmen o kadar bayici nem sicak. Kis hasreti yakti hepimizi
Of ne güzel bende tekme yemek istiyorum artıkkkkk :) hergün yapmur yağacak diye bekliyorum çıt yok bide üstüne acayip nem var su içinde kalıyorum ya
lütfen burda Diyarbakırda yaşayan ben varken kimse sıcaktan bahsetmesin =)) hiç nem mem falan da demeyin,önce buraya gelip bi buharlaşın ondan sonra şikayet edin =)) benim memleket de (kocaeli) nemli ama 3 hafta orda rahat ettim ben ya..Oy siz gelin de sicagi burda görün bir doktordan sonra az dolanalim dedik aman yarabbm eridim resmen o kadar bayici nem sicak. Kis hasreti yakti hepimizi
hemde nasıl resmen tekme aşeriyorum valla çok acayip heyecanla bekliyorumtekme yemek istiyorum diyosun yaa
cinsiyeti bellimi canımBenim 19 hafta oldu tık yok bebede.artık benimle iletişime geçsin istiyorum.20 de bakalım yirmide olacak mı?
neresiki orası
oglum 21 eylul dogumlu bu siolsunr koc gobekle coj daha zor simdi kolay olur sandim ama hamile olmak yetermis. bir de sicaktan midem bulaniyor. cabuk gecsin gunler hem hava sogusun hem bebekler buyusun amin hayirlisiyla
serefraz gozunaydin canim. bizim de net konusmuyor dr. oglanda cok kesin soyluyordu :))
lütfen burda Diyarbakırda yaşayan ben varken kimse sıcaktan bahsetmesin =)) hiç nem mem falan da demeyin,önce buraya gelip bi buharlaşın ondan sonra şikayet edin =)) benim memleket de (kocaeli) nemli ama 3 hafta orda rahat ettim ben ya..
Benim 19 hafta oldu tık yok bebede.artık benimle iletişime geçsin istiyorum.20 de bakalım yirmide olacak mı?
Ay kızlar ben daha bişey almıcam diyordum ya jokere girdim dayanamadım bebeğimin ilk hediyesini aldım annesinden hastane çıkışı :) eve varınca resminin paylaşırım bu arada 99 dan 39a inmiş bebek kıyafetlerinde çok acayip indirim var
19 canım. Kasımda 20 olcam.
Benim 19 hafta oldu tık yok bebede.artık benimle iletişime geçsin istiyorum.20 de bakalım yirmide olacak mı?
Sorma ya bizimkiler çatlatacak bizi erkenden hareketleri duyanlara özeniyorum inşAllah en yakın zamanda tekmeleri yeriz tatlımBenim 19 hafta oldu tık yok bebede.artık benimle iletişime geçsin istiyorum.20 de bakalım yirmide olacak mı?
oralar çok daha zordur canım ya allah kolaylık versin ama evde klima vardır en azından. karşısına oturur kalkmazdım ben olsam. benim evim çok sıcak oluyor kış boyu doğal gaz ödemiyoruz nerdeyse dışarda güneş varsa kışın bile terleniyor. yazın hiiç durulmuyor nasıl bir yalıtımı varsa artıklütfen burda Diyarbakırda yaşayan ben varken kimse sıcaktan bahsetmesin =)) hiç nem mem falan da demeyin,önce buraya gelip bi buharlaşın ondan sonra şikayet edin =)) benim memleket de (kocaeli) nemli ama 3 hafta orda rahat ettim ben ya..
cinsiyeti bekliyorum ben de. jokerin indirimi iyi oluyor aslında. kesin konuşan dr yokAy kızlar ben daha bişey almıcam diyordum ya jokere girdim dayanamadım bebeğimin ilk hediyesini aldım annesinden hastane çıkışı :) eve varınca resminin paylaşırım bu arada 99 dan 39a inmiş bebek kıyafetlerinde çok acayip indirim var
hadi senin ilk bebeğin olacak. ben güya tecrübeliyim. bir iki kelebek çırpıyor sadece. oğlumda bu haftada elimle duyuyordum kilodan duymazsın dedi dr. 10 kilo fazlam var ilkine göre. yağdan hissedemiyorum ya da bu bebek bana çekti yan gelip yatıyorBenim 19 hafta oldu tık yok bebede.artık benimle iletişime geçsin istiyorum.20 de bakalım yirmide olacak mı?
Kızcinsiyeti bellimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?