Canim hic uymadim bu tarz birsey 4 boyutla bakan iyi be farkli bi doktora git icin rahat dtsinkızlar ACİL CEVAP BEKLİYORUM
ÖZELLİKLE TECRÜBELİ ANNELER YAŞAYANINIZ VARMI ?
CUMARTESİ kontrolüm vardı gittik herşey çok güzeldi kafası elleri ayakları fakat kalbine gelince doktorum bebeğin kalbinde beyaz bir nokta gösterdi PARLAKLIK var dedi. kanama odağı oluşup durmuş. üstüne basa basa sordum ancak kadın ne sölediyse tatminkar eğildi başka bir doktora daha göstermeye karar verdik . 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı ayrıca AFP diye bi kan aldı (ismi yanlış hatırlıyo olabilirim). ama tabi kızlar kim benim yerimde olsa tedirgin olur lütfen bilen birileri bişey yazsın cumartesiden beri beynimi yicemkimseye de söleyemedim çünkü hemen ... atıyolar daha çok üzülüyorum hadi cevap bekliyorum sizden bu beyaz parlaklık nedir ?_
hele bilen biri yazsın
butik bebede klasik hamile pantolonları var canım bakabilirsin
Ayni kilodayiz netten ebru ..... site var orada buldum ben sadece fiyat araligi 50 -110 arasi guzel pantalon etek ler var ben aldim ama gelmedi daha gelince bilgi veririm gene:))u iç bacak boyu 84
k iç bacak boyu 74 cm olanlar içinmiş canım bende u ne k ne diye düşündüm batım netten öyle yazıyor
ayyy bende o parayı veremem yaa o parayı vereceğime kumaş alır diktiririm daha iyi
ben şimdi müdüre söyledim kıyafetler olmuyor diktirdiğinizde dar geldi diye tamam ilgileneceğim dedi
buraya yazayım dedim tecrübeli anneler var dr çünkü bu durumun sık rastlandığını söyledi.Canim hic uymadim bu tarz birsey 4 boyutla bakan iyi be farkli bi doktora git icin rahat dtsin
Bazen doktorlar bana gore patavatsizlik edip disaridan dusunuyorlar..
Ayni kilodayiz netten ebru ..... site var orada buldum ben sadece fiyat araligi 50 -110 arasi guzel pantalon etek ler var ben aldim ama gelmedi daha gelince bilgi veririm gene:))
aaa böyle üzülürsen Allah korusun bebeğine zarar verirsn moral çok önemli biliyor olmalısın.. önce bi ayrıntılı ulstrasona girin bakalım belli olur herşey dua edin tevekkül edin lütfen.. bence ultrason sonucuna göre yine tatmin olmazsanız başka bir doktora gidersiniz.kızlar ACİL CEVAP BEKLİYORUM
ÖZELLİKLE TECRÜBELİ ANNELER YAŞAYANINIZ VARMI ?
CUMARTESİ kontrolüm vardı gittik herşey çok güzeldi kafası elleri ayakları fakat kalbine gelince doktorum bebeğin kalbinde beyaz bir nokta gösterdi PARLAKLIK var dedi. kanama odağı oluşup durmuş. üstüne basa basa sordum ancak kadın ne sölediyse tatminkar eğildi başka bir doktora daha göstermeye karar verdik . 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı ayrıca AFP diye bi kan aldı (ismi yanlış hatırlıyo olabilirim). ama tabi kızlar kim benim yerimde olsa tedirgin olur lütfen bilen birileri bişey yazsın cumartesiden beri beynimi yicemkimseye de söleyemedim çünkü hemen ... atıyolar daha çok üzülüyorum hadi cevap bekliyorum sizden bu beyaz parlaklık nedir ?_
hele bilen biri yazsın
ben otelde çalışıyorum canım resepsiyonistim kıyafetleri otel diktiriyor
hiranur ya da ravza istiyorum ben ama daha cinsiyetimiz netleşmediği için kesinleşmedi isimde
Selam kizlar. Aranizda var mi tsh hormonu yuksek olan. Ben ilac kullandigim halde 3.33ten 4.01e cikmis. Aglayacagm. Dozaji artirdik. Ama bebis etkilendi mi diye korkuyorum cok.
saol hayatıum cevap yazdığın için üzülmüyorum biliyorum stres en büyük düşman sadece ne olduğunu anlamaya çalışıuyorum zaten kızım bana müsade etmiyor şuan bile tekmeliyor :) yükleyebilsem koyarım resmini ama yükleyemiyorum çok hareketli maşallah inat yapıyor sanki üzme der gibiaaa böyle üzülürsen Allah korusun bebeğine zarar verirsn moral çok önemli biliyor olmalısın.. önce bi ayrıntılı ulstrasona girin bakalım belli olur herşey dua edin tevekkül edin lütfen.. bence ultrason sonucuna göre yine tatmin olmazsanız başka bir doktora gidersiniz.
Günaydın kızlar az sonra doktora gidicez. AFP MOM diye bir test için. bugün kan alınıcak sonra sonuç gösterme falan filan heralde. Dün geceden beri garip bir ağrı var valla bugün doktora gitmicek olsam acile gidicektim gece. Çok korkuyorum inşallah kötü bişey değildir. Artık yerleşme ağrısı bilmemne kalmamış olması lazım. 4 ay bitti ne yerleşmesi artık cidden içimde inanılmaz sıkıntı var bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
Günaydın kızlar az sonra doktora gidicez. AFP MOM diye bir test için. bugün kan alınıcak sonra sonuç gösterme falan filan heralde. Dün geceden beri garip bir ağrı var valla bugün doktora gitmicek olsam acile gidicektim gece. Çok korkuyorum inşallah kötü bişey değildir. Artık yerleşme ağrısı bilmemne kalmamış olması lazım. 4 ay bitti ne yerleşmesi artık cidden içimde inanılmaz sıkıntı var bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
Bana acayip moral verdin. Tesekkurler canm. Yurtdisinda bana tahlil sonuclarimi vermiyorlar. Tsh degerimi doktora sorarak ogrendim. Herseyi doktora birakma var buralarda. Ben Turkiyeden alismisim kendi degerlerimi arastirmaya. Ben de aylik kontrollerime devam ediyorum. Insallah bu yukseltilmis dozajla 1 2 arasi degerlere duseriz.bende kullanıyorum tsh için ilaç gebe kalır kalmaz doktoruma gittim dozu ayarlamıştı yani normal çıkmasına rağmen artırmıştı dozu ve aylık gidiyorum kontrollere, benim testlerimde 4,01 de referans aralığı içinde (4,02 max değer)yani tam sınırda kalmışsın benim düşüncem bebek etkilenmemiştir ciddi anormal bir yükseliş olmamış
çok tşk ederim canım evet öğrendik çok şükür bir pipilimiz olcak inşşşgözünaydın öğrenmişsin cinsiyeti.erkekti galiba dimi.sabah okudum anca yazıyorum da.karıştırmamışımdır inşallah.
Bana acayip moral verdin. Tesekkurler canm. Yurtdisinda bana tahlil sonuclarimi vermiyorlar. Tsh degerimi doktora sorarak ogrendim. Herseyi doktora birakma var buralarda. Ben Turkiyeden alismisim kendi degerlerimi arastirmaya. Ben de aylik kontrollerime devam ediyorum. Insallah bu yukseltilmis dozajla 1 2 arasi degerlere duseriz.
Bilmiyorum ki canim bi bak arat nettennetten satışı varmı oraların burda o mağazalar yok
Benimde oluyor du bazen ama sukur gecti idrar tahlili verdin mi enfeksyondan da agri oluyor birde ayaklarina corap giy sicaga guvenme der annem gercekten birazcik giyimime dikkat ettim agri gecti sort falan giymedim denemek amacli anam dogru demis rabbim sifa versin gecsin agrilarin zor oluyor hemen kotuseyler aklina geliyor icini ferah tut ben ne zaman kotu sey dusunsen pasam bir tepik atiyor ben rabbime emanetim diyor :))Günaydın kızlar az sonra doktora gidicez. AFP MOM diye bir test için. bugün kan alınıcak sonra sonuç gösterme falan filan heralde. Dün geceden beri garip bir ağrı var valla bugün doktora gitmicek olsam acile gidicektim gece. Çok korkuyorum inşallah kötü bişey değildir. Artık yerleşme ağrısı bilmemne kalmamış olması lazım. 4 ay bitti ne yerleşmesi artık cidden içimde inanılmaz sıkıntı var bana dua edin inşallah bişey çıkmaz
Benim bilgim yok canimburaya yazayım dedim tecrübeli anneler var dr çünkü bu durumun sık rastlandığını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?