2015 Şubat Anneleri

Anne olmak devamlı vicdanının sızlaması demek galiba...

yerleri sileyim dedim, elimle siliyorum yerleri birazcık karnım acıdı sıkıştı sandı bebeğim vicdanım sızladı.

gecen hafta bende bazanın kapagını kaldırdım, kasıklarım sancılandı hatta ertesı gun bıle agrıdı. kendımı dovesım geldı resmen

Canlarım kabızlık için önerebileceğiniz birşey var mı?
Birsürü kayısı yiyip üstüne su içmek de etkilemedi.
Bu arada serefraz prenses bebişin hayırlı olsun canım.

ac karnına seftalı yemek te etkılı. bıde arkasından bı bardak su ıc . işe yarar dıye dusunuyrum

ya kızlar ben kıyafet bulamıyorum hiç
Aynen ya.. Lcwden 3 tshirt aldim baktim cok rahat evde giymeye basladim
Disarida da cok spor duruyor gibi geldi zaten benim gobek erkenden firklayinca cirkin hissetmeye basladim mi ne..
Tunik bakmaya karr verdim
Hani gomlek gibi ama salas gobekten oturmayan cinsinden

valla isim konusu bizdede ılk once herkes kendını fıkrını soyledı. ben hıc kulak asmadım tabı. eşimin yıllardır ıstedıgı barlas ege ısmını destekledım. sonucta yıllardır hevesle takıcam dıyıp duruyordu, nıye kırayım kı kocamı dıye dusundum. bızden baska kımsede begenmıyor acıkcası ama onmelı degıl alısacaklar sonucta. sende eşinle anlaş bu konuda gerı kalanların ne dedıgı umrunda olmasın. onlar cocuklarına takmıslar ısım sonucta artık sıra bızde

Bende bulamadim di :) netten jean aldim bakalim guzel olur ins kalibi cok komik oldum bacaklar ince karin buyudu biraz aynada bakip bakip guluyorum halime ust giyim sorun degil ama pantalon deli etti beni de

bende butun hafta sonumu pantalon aramakla gecırdım. lcw ye baktım ama onların bedenlerı cok buyuk geldı bana. sadece gebe dıye bı magazada guzel pantolon buldum ama oda 160 tl dedı. ve o apntolonu son ıkı ay gıyemem zaten baya uzerıme oturuyor cunku. valla 2 ay gıyecegım pantolonada 160 tl vermek pek sacma geldı bıraktım. kotondan tayt aldım geldım eve en sonunda

ben sinirden delirmek üzereyim hiçbirşey bulamıyorum gezmediğim dükkan kalmadı burda
nette bile baktım hiç beden yok
işyerinden diktirdiler gömlek şimdiden dar düğmeleri birleşmiyor pantolonun ağı dizlerime geliyor aşiret ağası gibi oldum birde üçgen dikmiş beyinsiz adam sanki bende basen varmış gibi
basenden ayak bileklerine doğru daralıyor
beline lastik takacaktı pantolon şimdiden dar geliyor en fazla giyebileceğim 1 ay
ne yapacağım bilmiyorum
normal bir hamile tipinde değilsin kıyafet bulman çok zor diyor her girdiğim dükkan
zeytin tutmuş solucan gibiym ne bacak var ne göğüs sadece göbek

cnm hıc merak etme 20 den once hıssetmek zor zaten. bı ıkı hafta ıcınde hıssedeceksın sende. ben hıssetmeye baslamadn once her aksam cıkolata yıyordum vee sessız bır odada dumduz yatıp beklıyordum. ılk o sekılde hıssettım zaten. sende dene arada bır belkı hıssedıyorsundur ama yuruken yada baska seyler yaparken bıraz zor anlasılıyor. genelde sakınce yatarken hıssedıyorum bne

o zaman mecburen iyi bir terzi bulup sen diktirecen

lcw bakmışsındır mutlaka ben geçen ay aldım ordan likralı fazla geniş değil göbek kısmı da zaten ayarlanıyor hamile pantolonu ama hiç hamile pantolonuna benzemiyor ben 40 beden aldım bi süre giyeyim diye ama daha küçük bedenleri vardı siyah renk

kızlar ACİL CEVAP BEKLİYORUM
ÖZELLİKLE TECRÜBELİ ANNELER YAŞAYANINIZ VARMI ?
CUMARTESİ kontrolüm vardı gittik herşey çok güzeldi kafası elleri ayakları fakat kalbine gelince doktorum bebeğin kalbinde beyaz bir nokta gösterdi PARLAKLIK var dedi. kanama odağı oluşup durmuş. üstüne basa basa sordum ancak kadın ne sölediyse tatminkar eğildi başka bir doktora daha göstermeye karar verdik . 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı ayrıca AFP diye bi kan aldı (ismi yanlış hatırlıyo olabilirim). ama tabi kızlar kim benim yerimde olsa tedirgin olur lütfen bilen birileri bişey yazsın cumartesiden beri beynimi yicem kimseye de söleyemedim çünkü hemen ... atıyolar daha çok üzülüyorum hadi cevap bekliyorum sizden bu beyaz parlaklık nedir ?_

evet bende baktım burada 40-42 bedenler vardı ben ikiz bile doğursam giyemem onları 36 bedenleri çuval gibi geldi zaten

geçen netten okudum 14. haftada bebek annesinin sesini uğultu şeklinde duymaya başlarmış diye eşime de söylemiştim dün akşam eşime laf anlatıyordum azcık çok konuştum herlade kasığım ağrıdı eşimde diyorki içerden uyarıyor anne az sus diye !!

haber yok malesef
doktorun tek dediği
çıkıntı yok gibi
ama kız da erkekte diyemem dedi
Bu doktorlar neden emin olmadan yorum yapıyor anlamıyorum. Bana 3 aylıkken kız dedi doğal olarak daha organı tam oluşmamıştı. 4 aylıkken de erkek dedi. Bi dahaki kontrolde acaba diyorum yine mi değiştirecek:))
Şartlandırmayın kendinizi cinsiyete. Çoook duydum ilk aylarda yanlış söyleyen doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…