Anne olmak devamlı vicdanının sızlaması demek galiba...
yerleri sileyim dedim, elimle siliyorum yerleri birazcık karnım acıdı sıkıştı sandı bebeğimvicdanım sızladı.
Canlarım kabızlık için önerebileceğiniz birşey var mı?
Birsürü kayısı yiyip üstüne su içmek de etkilemedi.
Bu arada serefraz prenses bebişin hayırlı olsun canım.
Aynen ya.. Lcwden 3 tshirt aldim baktim cok rahat evde giymeye basladimya kızlar ben kıyafet bulamıyorum hiç
Bu arada ben de oglum olacagini ogrendim kizlar. Ve esimle aldi bir isim tartismasi. O alper yada selim istiyor. Ben de görkem istiyorum. Sonumuz nolcak bilmiyorum. :))) Kaynanamda gobek adini kayinpederimin adini. Cocugun ismini ise oguz yada selim koymamizi istiyor. Valla kimse demiyor. Bu kiz streslidir. Agriyi o cekiyor bulantiyi o cekiyor. Herkes kendi derdinde yahu
Bende bulamadim di :) netten jean aldim bakalim guzel olur ins kalibi cok komik oldum bacaklar ince karin buyudu biraz aynada bakip bakip guluyorum halime ust giyim sorun degil ama pantalon deli etti beni de
Aynen ya.. Lcwden 3 tshirt aldim baktim cok rahat evde giymeye basladim
Disarida da cok spor duruyor gibi geldi zaten benim gobek erkenden firklayinca cirkin hissetmeye basladim mi ne..
Tunik bakmaya karr verdim
Hani gomlek gibi ama salas gobekten oturmayan cinsinden
Doktor sırt üstü yatmamın rahatsız olacağını söyledi hem bel ve sırt ağrısı yaparmış hemde yan yatmak anne ve bebek için daha sağlıklıymış :) ay çok özeniyorum size var ya burda yazdıkça arkadaşlar sabırsızlığım artıyor :)
naber? orda havalar nasıl? der gibi olmuş bu :)))
ben sinirden delirmek üzereyim hiçbirşey bulamıyorum gezmediğim dükkan kalmadı burda
nette bile baktım hiç beden yok
işyerinden diktirdiler gömlek şimdiden dar düğmeleri birleşmiyor pantolonun ağı dizlerime geliyor aşiret ağası gibi oldum birde üçgen dikmiş beyinsiz adam sanki bende basen varmış gibi
basenden ayak bileklerine doğru daralıyor
beline lastik takacaktı pantolon şimdiden dar geliyor en fazla giyebileceğim 1 ay
ne yapacağım bilmiyorum
normal bir hamile tipinde değilsin kıyafet bulman çok zor diyor her girdiğim dükkan
zeytin tutmuş solucan gibiym ne bacak var ne göğüs sadece göbek
Çok iç açıcı cidden. Nasılsın ne var ne yok..nasılsın ne var ne yok de : ) annesi duygusal bağ kur işte
ben sinirden delirmek üzereyim hiçbirşey bulamıyorum gezmediğim dükkan kalmadı burda
nette bile baktım hiç beden yok
işyerinden diktirdiler gömlek şimdiden dar düğmeleri birleşmiyor pantolonun ağı dizlerime geliyor aşiret ağası gibi oldum birde üçgen dikmiş beyinsiz adam sanki bende basen varmış gibi
basenden ayak bileklerine doğru daralıyor
beline lastik takacaktı pantolon şimdiden dar geliyor en fazla giyebileceğim 1 ay
ne yapacağım bilmiyorum
normal bir hamile tipinde değilsin kıyafet bulman çok zor diyor her girdiğim dükkan
zeytin tutmuş solucan gibiym ne bacak var ne göğüs sadece göbek
Çok iç açıcı cidden. Nasılsın ne var ne yok..
Çok yaratıcısın
lcw bakmışsındır mutlaka ben geçen ay aldım ordan likralı fazla geniş değil göbek kısmı da zaten ayarlanıyor hamile pantolonu ama hiç hamile pantolonuna benzemiyor ben 40 beden aldım bi süre giyeyim diye ama daha küçük bedenleri vardı siyah renk
evet bende baktım burada 40-42 bedenler vardı ben ikiz bile doğursam giyemem onları 36 bedenleri çuval gibi geldi zaten
Facede arattım bulamadım canım ben grubuGunaydin kislar
Faceden bi grup actim
2015 subat annekeri ve melekleri
Simdilik grup gizli isteyen varsa ekleyelim ordan da goruselim
değil mi : )
kaç kilosun yahu 36 çuval gibi deyince merak ettim doğrusu
Bu doktorlar neden emin olmadan yorum yapıyor anlamıyorum. Bana 3 aylıkken kız dedi doğal olarak daha organı tam oluşmamıştı. 4 aylıkken de erkek dedi. Bi dahaki kontrolde acaba diyorum yine mi değiştirecek:))haber yok malesef
doktorun tek dediği
çıkıntı yok gibi
ama kız da erkekte diyemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?