2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
sonunda trendyolda hamile pantolonu buldum hemen aldım
sıra gömleğe geldi onuda bulursam derin bi nefes alacağım

bu arada dilimde tam 6 tane uçuk var hepsi bembeyaz olmuş dilim şişmiş sabah çok acı çektim. birde ishal başladı
bir türlü atlatamıyorum bunu ben.
karbonatlı su ile gargara yap dediler yaptım ama faydası yok daha çok arttılar sanki
doktorumu aramaya karar verdim
korkuyorum artık bir problemmi var acaba

Arkadaşlar yakin zamanda tetenoz asisi yaptirip simdi yaptirmayacak olan varmi? Veya ikinci bebegi bekleyen önceden yaptirmis olan. Bugün saglik ocagiyla görüştüm ille yaptir diye tutturdular. Doktorum 2 yol önce yaptirdigim için gerek olmadigini söylüyor. İçimde kotu birşey var güvenmiyorum saglik ocagindakilere. Yaptirmayacagim dedigimdeyse gelip imza atmaniz gerek diyorlar. Birde saglik ocagindakiler karma asi imiş. Bi tanidik eczaneden alip yaptir demişti. Kafam allak bullak kizlar..
Ben kimseyi etkilemek istemiyorum ama yaptırmayı düşünmüyorum.sağlık ocağının ısrarını da anlamıyorum.bizi ne zaman bu kadar düşünmüşlerki üstüne bu kadar düşüyor bunlar. Gidince yüzüme bakmıyorkar ama aşı için deki gibiler.şüpheli geldi.

merhaba uzun süredir giremedim. evimizin yoluna mıcır döşemişler bir süştüm çok şükür sıkıntı olmadı ama bir hafta dinlen dedi dr amcamız dinlendik iyiyiz şükür sizler nasılsınız cinsiyetler belli olmuş maşallah yarın güncelleme yapma vaktidir diyorum.. bu hafta benim göbeğim coştu bi foto atasım geldi hani nerde göbüşler görelim bakalım...
Masallah seninki atmis kendini disari :D
Benim de pek farkim yok gerci..

bu arada dilimde tam 6 tane uçuk var hepsi bembeyaz olmuş dilim şişmiş sabah çok acı çektim. birde ishal başladı
karbonatlı su ile gargara yap dediler yaptım ama faydası yok daha çok arttılar sanki

uçuk dediğin pamukçuk denilen şeyden mi ? bende de pamukçuk çıkar arada ben mevsimiyse böğürtlen değilse reçelinden hem yer hemde o beyazlara sürerim en hızlı geçiren o ben de gargara falan denedim en iyisi böğürtlen geldi ama benimki uçuk değil pamukçuk

Canim gunaydin onlar ucuk değil afttir. Bagisiklik dusunce cikiyorlar su an gebelik senin depolari somuruyor demek ki vucudun zayif dustu vitamin takviyesi al muhakkak doğal takviyeler ile destekle kendini. Bulabilirsen karadut şurubu veya özü diye geciyor adi aktarda olur ya da dogal urun yapan yerlerde ondan bi kasik yut dolu dolu agzinda gezdrererk yavasca yut faydasini goreceksin inşallah

Ben vitaminsiz kaldigimda cikardi agzimda yara
Vitamin demir ilaci aliyosun d mi cnm
Pantalonunu gule gule kullan bulmana sevindim
Ben de disati cikarken 40 kere dusunuyorum
Spor giymektn skldim

vitamin hapı kullanıyosan ondandır canım
ishalde agzında uçukta ondandır

Ben kimseyi etkilemek istemiyorum ama yaptırmayı düşünmüyorum.sağlık ocağının ısrarını da anlamıyorum.bizi ne zaman bu kadar düşünmüşlerki üstüne bu kadar düşüyor bunlar. Gidince yüzüme bakmıyorkar ama aşı için deki gibiler.şüpheli geldi.

Aşı basina ucret performans aliyolar o yuzden asi zamanı yakandan dusmuyolar malesef bu dayatmayi ben de anlamiyorum hukuken bedenin uzernde soz hakkin var saglikla ilgili secme tedaviyi kabul ve ret kaldi ki bu tedavi bile degil ama o kadar çok zorluk cikariyolar ki bunu cocuktan sonra daha iyi göreceksiniz. Bi grup insan asi konusunda arastriyo ve karsit bi ekol oluatrmuslar sayilari da az degil hizla buyuyen bi akim ki okuyunca insan asidan supheye dusup mantigini zorluyor ileri surulen seyler basit degil ciddi yan etkiler vesaire. Iste saglik sistemi yerlesmis asi kulturu daha oncr yaptrmis olmamz yaptrmayz da o yuzde bir bize den gelirse korkusuna sorumluluk alamaysmz bu zihniyete meydan veriyor malesef. Mesela cocuguna asi yaptrmayaar devlet tedbiri tehdti ile mahkemelerle uğraşıyor nasil bi rantsa artik bu aşı olayi

Ben vitaminsiz kaldigimda cikardi agzimda yara
Vitamin demir ilaci aliyosun d mi cnm
Pantalonunu gule gule kullan bulmana sevindim
Ben de disati cikarken 40 kere dusunuyorum
Spor giymektn skldim

demir ilacı alıyorum canım 1 hafta oldu başlayalı
ay valla ne yapsam bilemedim acaba bişeye allerjimmi var diye düşünmeye başladım artık

ben iş için arıyordum sonunda buldum daha dışarı çıkmaya aramadım onu kendi bol kıyafetlerimle geçiştiriyorum şimdilik

uçuk dediğin pamukçuk denilen şeyden mi ? bende de pamukçuk çıkar arada ben mevsimiyse böğürtlen değilse reçelinden hem yer hemde o beyazlara sürerim en hızlı geçiren o ben de gargara falan denedim en iyisi böğürtlen geldi ama benimki uçuk değil pamukçuk

bilmiyorumki dün akşam uçuk gibiydi gargara yaptım sabah uyandım dilim şişmiş aynada b baktım 6 tane olmuşlar hepsi bembeyaz olmuş sivilce gibi :KK43:

Canim gunaydin onlar ucuk değil afttir. Bagisiklik dusunce cikiyorlar su an gebelik senin depolari somuruyor demek ki vucudun zayif dustu vitamin takviyesi al muhakkak doğal takviyeler ile destekle kendini. Bulabilirsen karadut şurubu veya özü diye geciyor adi aktarda olur ya da dogal urun yapan yerlerde ondan bi kasik yut dolu dolu agzinda gezdrererk yavasca yut faydasini goreceksin inşallah

ağız içi yaraları için bitkisel krem almıştım geçen sefer bi işe yaramadı bu sefer bitkilerden arayayım bakalım çaresini

çok sağolun kızlar

S Sond benim karnim hem o sekilde buyuk hem yana dogru genis sen dusun artik bide dengesiz gprumcem sana ne olmus cok yeme diyo dedim benim bunye bole ebeninki opmus dicektimde iste ahh ahh susma zorunlulugu:)
Bak şimdi kimse demeden sen diyeceksin karnım büyüdü genişledi diye. O zaman karşındaki tam tersini söylüyor. Yoo bence o kadarda büyümemiş. Ben düğünde gördüğüme dedim çok kilo aldım hepsi dedi şişsin iner o.

sivilce gibiyse pamukçuk değil sanki o daha düz ortasında minik bi deliği var gibi oluyor ama ağız yaraları çok zordur Allah yardımcın olsun bence bi doktora git uçuk durumu farklı bilmediğin bi ilacı kullanmak bebeğe iyi gelmeyebilir

Aşı basina ucret performans aliyolar o yuzden asi zamanı yakandan dusmuyolar malesef bu dayatmayi ben de anlamiyorum hukuken bedenin uzernde soz hakkin var saglikla ilgili secme tedaviyi kabul ve ret kaldi ki bu tedavi bile degil ama o kadar çok zorluk cikariyolar ki bunu cocuktan sonra daha iyi göreceksiniz. Bi grup insan asi konusunda arastriyo ve karsit bi ekol oluatrmuslar sayilari da az degil hizla buyuyen bi akim ki okuyunca insan asidan supheye dusup mantigini zorluyor ileri surulen seyler basit degil ciddi yan etkiler vesaire. Iste saglik sistemi yerlesmis asi kulturu daha oncr yaptrmis olmamz yaptrmayz da o yuzde bir bize den gelirse korkusuna sorumluluk alamaysmz bu zihniyete meydan veriyor malesef. Mesela cocuguna asi yaptrmayaar devlet tedbiri tehdti ile mahkemelerle uğraşıyor nasil bi rantsa artik bu aşı olayi
İşte diyorumya hiçbir durumda düşünülmemiliş şimdi düşünülmek garip geliyor.

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

BULDUMMM

sivilce gibiyse pamukçuk değil sanki o daha düz ortasında minik bi deliği var gibi oluyor ama ağız yaraları çok zordur Allah yardımcın olsun bence bi doktora git uçuk durumu farklı bilmediğin bi ilacı kullanmak bebeğe iyi gelmeyebilir

yok hayatım bilmediğim bir ilaç kullanırmıyım hiç
ben 7 sene eczanede çalıştım ilaçları tanıyorum
zaten aldığım krem hamilelikte ve bebeklerde kullanılıyor yoksa almazdım bende.
şimdi doktorsitesinden bir doktora yazdım karbonatla gargara yap demiş

Back
X