2015 Şubat Anneleri

ay ben 17. haftayı bitiriyorum hala sornlara 15 haftalık diyorum nedense :KK48:

Bak şimdi kimse demeden sen diyeceksin karnım büyüdü genişledi diye. O zaman karşındaki tam tersini söylüyor. Yoo bence o kadarda büyümemiş. Ben düğünde gördüğüme dedim çok kilo aldım hepsi dedi şişsin iner o.

kesinlikle katılıyorum. ters psikoloji işe yarıyor :) bende kilo almadım dıyorum yok almıssın yuzunden bellı dıyolar. kılo aldım dıyorum biz hıc anlayamadık dıyolar :KK70::KK70:

Bak şimdi kimse demeden sen diyeceksin karnım büyüdü genişledi diye. O zaman karşındaki tam tersini söylüyor. Yoo bence o kadarda büyümemiş. Ben düğünde gördüğüme dedim çok kilo aldım hepsi dedi şişsin iner o.

benim hayat felsefemdir kendi kusurlarımı ben söylerim ki karşımdakinden önce o benim onu önemsediğimi farkedip üstüme gelmesin yada gevezelik yapmasın tavsiye ederim

Arkadaşlar yakin zamanda tetenoz asisi yaptirip simdi yaptirmayacak olan varmi? Veya ikinci bebegi bekleyen önceden yaptirmis olan. Bugün saglik ocagiyla görüştüm ille yaptir diye tutturdular. Doktorum 2 yol önce yaptirdigim için gerek olmadigini söylüyor. İçimde kotu birşey var güvenmiyorum saglik ocagindakilere. Yaptirmayacagim dedigimdeyse gelip imza atmaniz gerek diyorlar. Birde saglik ocagindakiler karma asi imiş. Bi tanidik eczaneden alip yaptir demişti. Kafam allak bullak kizlar..

Benim doktorum sağlık ocaklarındaki karma tavsiye etmiyorum dedi. Çok gerek yok ama tek olanlardan bulabilirsen ondan yaptırabilirsin dedi.

gunler cok cabuk gecıyor takıp edemıyourz galıba :)

bi düşününce evet çok çabuk geçiyor günler daha dün gibiydi kalp atışlarını duyduk bulantılarımız var kesemiz göründü dediğimiz günler
şimdi cinsiyetler belli olduda alışverişler başladı
bir bakmışız ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş bile :KK68:

Gönlünü ferah tut, ben de o kdr sıkıldım ki yaşadığım sehirden kalktım şimdi Amerikan hast e gidiyorum , cunku özel hastaneler biraz acımasız burada :) sıkılma gerçekten diyorum amniosentez dendi de döndüm ben, başka bi dolu sey de söylendi cunku :) takibi yaptıralım , gönlümüzü ferah tutalım Allah ın izniyle
amin canım alahın izniyle inşalah . biz tedbir alaım da tevekkül allahtan

benim hayat felsefemdir kendi kusurlarımı ben söylerim ki karşımdakinden önce o benim onu önemsediğimi farkedip üstüme gelmesin yada gevezelik yapmasın tavsiye ederim
Bende öyleyim bilmiyorum sağlıklı bir kafanın ürünümü.

Allahın izniyle hiç bişi olmaz canım bebiişlerimiz sağlıkla doğacak. RAbbime emanetler.
Sen gönlünü ferah tut. ayrıntılı usg ni bekle.
Benim bebeğiminde ensesi kalın çıktı sınırda tam.
2li testi yaptırdık şükür buna rağmen risklerimiz düşük çıktı.
Bugün 3lü testimin sonucunu aldım onda da risklerimiz cute off değeri altında çıktı. Ama işte annelik bir kere ense kalınlığı sınırda şöyle olabilir böyle olabilir dediler içine insanın işliyor. Ama ben 2 liyi yaptırdığımz gün bebişimi gördüm harketlerini fln burun kemiğide oluşmuştu ya içime ferahlık geldi ve o günden sonra hep bebişimle konuşuyorum annecim sen sağlıklısın ben hissediyorum sağlıkla kavuşacağız fln die :) belki deli diyebilirsiniz ama ben bebeğimi üzülerek mutsuz etmiyor aksine olumlu enerji vermeye çalışıyorum.

Ensesi kalın die kalbinde anomali olabilir ayrıntılıda bir perinatoloji uzmanına gitsen iyi olur dediler ama uygun fiyata yada devlette olan bir uzman bulamadık henüz dünya para istiyorlar napıcaz bilmiyorum.

Herşeye rağmen benim oğluşum sağlıkla gelişiyor annesine kavuşmayı bekliyor ben buna inanıyorum ki ben FMF hastasıyım bu yüzden bir çok riski taşıyor olma ihtimalimiz var.

canım saol yorumun için rahatlattın beni allahın izniyle atlatcaz bunu da inşallah bebişlerimiz sağlıklı doğar annelerini üzmezler

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
sonunda trendyolda hamile pantolonu buldum hemen aldım
sıra gömleğe geldi onuda bulursam derin bi nefes alacağım

bu arada dilimde tam 6 tane uçuk var hepsi bembeyaz olmuş dilim şişmiş sabah çok acı çektim. birde ishal başladı
bir türlü atlatamıyorum bunu ben.
karbonatlı su ile gargara yap dediler yaptım ama faydası yok daha çok arttılar sanki
doktorumu aramaya karar verdim
korkuyorum artık bir problemmi var acaba

Canım sana çinko takviyesi gerekebilir. Multivitamin kullanıyor musun? Bir de çok asitli şeyler de ağız mukozasına zarar verebilir. Bakalım doktorun ne diyecek.

gunler cok cabuk gecıyor takıp edemıyourz galıba :)
Ben saniyesini dahi takip ediyorum.Birde bir hafta ilerisini söylüyorum herkese.ramazanda da imsakiyeyi satır satır çizenlerdendim.hatta gebelik çizelgesi yapmıştım düşen bebekte, silerken üzülmüştüm bu sefer yapmadım.

Back
X