2015 Şubat Anneleri

ben bebeğin yanında bir çentikte sigarayı bırakma günlerine atıyorum. ikisine ayrı ayrı seviniyorum. takvimde eskiden beyanname verme günleri önemli olurdu şimdi onları gözüm bile görmüyor.

sonucta insan olduğu değil hissettiği haftadadır dimi ama. nasıl mutlu hıssedıyorsan oyle soyle mıllete zaten emın ol 2 gun sonra degıstırsen kımse anlamıyor. :)
yok yok sen niyeti bozdun. bence 9 aylık demek sen ona inanmazlar sanırım.

En iyisi korkular geldiğinde dua okumak sanırım. Esla yunus peygamberin duasından bahsetmişti onu okuyorum ben de. Bir de Yasin okumak da iyi oluyormuş. Canım yaa veren Allah inşallah tamamına erdirir mutlu sağlıklı bebişlerimiz olur. Her şey çok güzel olucak di mi esobacım

sanmıyorum ya. en rahat insanlar bile hamilelikte aynı şekılde oluyorsa biz de bır sorun yok demektır. sen duydun mu hıc cok rahatım hıc kafama takmıyorum dıye. ben sımdıkı donemı bıraktım bır de buyunce onu nasıl korurum derdine dustum.
hep rahat anne olayım ıstedım ama olmayacak sanırım.

inşallah inşallah. bilmiyorum ilk hamile kalıp problemsiz bugüne gelseydım belkı bukadar sorunlu olmazdım ama burdakı cogu kişi gıbı benım gecmısım problemlı, korkurlarım ondan.

herkes korkulardan bahsetmiş ah ah pazar gecesi sabah kadar uyumadım kafama takmaktan. pazar sabahı köyde idik annemlerle birlikte o gün oturmadım hiç hareketleri malum hiç hissedemedim. her neyse gece geldik annemlerde kalıcaktım yine zaten bacağım çok ağrıyordu erkenden yattım sabaha karşı 4 te bir uyandım niye hareket etmiyor diye kafama yine dank etti. bacak ağrım bir taraftan onu düşünmek bir taraftan tam o saatte sabah ezanı okunuyordu bildiğim her duayı okuyup yattım uyudum sabah benim paşam hiç durmadan akşama kadar tepikledi. şimdiden düzenli tepikleniyorum. yani aslında kafaya takmayan yoktur. bundan önce kalp atışları devam ediyormudur korkusu vardı bende şimdiki daha da kötü hareket etmese psikolojin bozuluyor. rabbim onları korusun inşallah. hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım yavrularımızı :)

Canım aftavit diye bi ilaç var bitkisel ztn onu kullanabilirsin kısa sürede iyilestiriyor

protefix aldım ama hiç fayda etmedi

Güle güle kullan cnm. Bu arada geçmiş olsun diş hekimim karbonatlı su ile gargara yap demişti banada.

Canim yarina cikacagimizda belli değil ki. İyi düşün ki iyi olsun. Allah esirgesin kotusunden de.

internette bir doktor bulup yazdım oda karbonatlı suyla gargara yap demiş
evet yarına çıkacağımız belli değil rabbim onları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar doktorumu aradım ishal için dahiliyeye git ağız yaraları için kbb ye git dedi
ikisinede en erken perşembeye randevu alabiliyorum off

Öyle tabii canım. En iyisi mucizemize sıkı sıkı sarılmak. Onu çok çok sevmek. Allah büyük insallah yavrumuza sağlıklı bir şekilde kavuşturur. Bardağın dolu tarafını da görebiliriz boş tarafını da. Dolusunu görüp her anımızın keyfini çıkarmaya bakalım. Burayı ve sizleri çok seviyorum birbirimize destek oluyoruz

ben de genel olarak erken bişeyler alınmaması taraftarıyım ama insan görünce dayanamadığı şeyler oluyo geçen gün ilk eşyası olan battaniyesini aldım o kadar heyecanlandım kı daha çok idrakina varıyosun bebişin :) bi de bizim son aylar kişa denk geliyo dışarı çıkmak iyice zorlaşabilir onu da düşünüyorum.

son aylarımın ve doğumun kışa denk gelmesine bayıldım hiç değilse hava soğuk deyip evde oturma bahanesi oldu bi düünsene ağustosta doğum yaptığını
ne kapı açabilirsin ne klima

son aylarımın ve doğumun kışa denk gelmesine bayıldım hiç değilse hava soğuk deyip evde oturma bahanesi oldu bi düünsene ağustosta doğum yaptığını
ne kapı açabilirsin ne klima

bana da görümcem falan hep diyor iyi denk geldi ağır zamanların kışa denk geliyor diyorlar bende planlı gebelik heralde diyorum : ))

kızlar doktorumu aradım ishal için dahiliyeye git ağız yaraları için kbb ye git dedi

Balık yağını sabah mı alıyosun ishale o neden olabilir. Ağız yarası için karbonatlı suya devam et istersen belki rahatlatır. Bir de krizantemcik diş hekimi onun söylediği ilaç da iyi gelebilir. Tekrar geçmiş olsun canım. Bağışıklığını yüksek tutmaya çalış et ye protein ye vitaminlerine devam et inşallah çabucak atlatırsın. Perşembeye kalmadan geçer.

zaten perşembeye randevu almadım o güne kadar karbonatlı suya ve sirkeye devam ederim
balık yağını akşam alıyorum bütün ilaçlarımı akşam alıyorum
valla ben hiç süt yumurta yemiyorum ondanmıdır nedir
sabah gözümü zor açıyorum kahvaltı etmeden geliyorum işe
poça çayla geçiştiriyorum sabahlrı
bundan sonra kalkıp kahvaltı edeyim bari
ama tek başımada canım istemiyorki yaaa

bana da görümcem falan hep diyor iyi denk geldi ağır zamanların kışa denk geliyor diyorlar bende planlı gebelik heralde diyorum : ))

benim ilki ekimde olacaktı o zamanda çok iyi olacak kışın büyütür ele avuca geldiği zaman bahara denk gelir gezersiniz diyorlardı şimdide aynı şeyi söylüyorlar

Bende de oluyo bu sıralar. geçen bi arkadaş demişti yaranın üzerine tuz bas uyuşuncaya kadar diye. hakkaten bana çok iyi geldi. en azından acısını aldı ve rahatla yemek yiyebildim.
bi tanesinde dene istersen.

Bende de oluyo bu sıralar. geçen bi arkadaş demişti yaranın üzerine tuz bas uyuşuncaya kadar diye. hakkaten bana çok iyi geldi. en azından acısını aldı ve rahatla yemek yiyebildim.
bi tanesinde dene istersen.

tuz basınca ağzımın suyu akıyor benim yav
eve gidince onuda deneyeceğim ama.
vitaminsizmiyim neyim

ben 5 diyemiyorum 5 mi olduk. geçen ay sonunda ben 4 - 4 diye dolaşırken doktor dedi 3 ay 20 günlük dedi bir sıkıntı çöktü içime. laa daha 4 ay bile dolmamış diye.

1 sayfadakı lısteye gore mişiz cnm :)

ensesini düşününce kötü oluyom bende
enseciğine ölüveririm ben onun kokusuna kıvır kıvır etinee
oyhh annesi yesin onuu

sen böle yazınca bende baktım ilk ne zaman sayfaya yazmışım diye buldum bende ağlıcaktım nerdeyse sonra bakıyım devamına dedim ilk sen yazmışsın hayırlısı olsun diye :) zaman ne kadar çabuk geçmiş halbuki geçmiyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…