Bende öyleyim bilmiyorum sağlıklı bir kafanın ürünümü.
Canım sana çinko takviyesi gerekebilir. Multivitamin kullanıyor musun? Bir de çok asitli şeyler de ağız mukozasına zarar verebilir. Bakalım doktorun ne diyecek.
ben ise hep önden gidesim geliyo
Evet biz sat ı erken olanlarınz. Bende hep 20 haftalık olsunda oynasın diye bekliyorum ama zaman geçmiyor.
Oynadiginda da bi uyusa da uyusan diye bakicaksin :)Evet biz sat ı erken olanlarınz. Bende hep 20 haftalık olsunda oynasın diye bekliyorum ama zaman geçmiyor.
balık yağı , decavit , gynoferon kullanıyorum canım asitli şeyler zaten kola içmiyorum
bi ara bende öyleydim ama unuttum sanırım bu hafta
ne kalmış şurda bende hergün takip ediyorum takvimdeki yazıları okuyorum her hafta bebek ne tarafa dönecek diye bakıyorum
Ben saniyesini dahi takip ediyorum.Birde bir hafta ilerisini söylüyorum herkese.ramazanda da imsakiyeyi satır satır çizenlerdendim.hatta gebelik çizelgesi yapmıştım düşen bebekte, silerken üzülmüştüm bu sefer yapmadım.
balık yağı , decavit , gynoferon kullanıyorum canım asitli şeyler zaten kola içmiyorum
bi ara bende öyleydim ama unuttum sanırım bu hafta
ne kalmış şurda bende hergün takip ediyorum takvimdeki yazıları okuyorum her hafta bebek ne tarafa dönecek diye bakıyorum
Aynen ben de önceden gün gün sayıyodum. Şimdi ne kadarlık diye bakamıyorum. Henüz kimseye de söyleyemedim.
Bi ara sanırım senin şalgam suyu içtiğini okumuştum canım. Bak o da asitli o da yapar bunu. Yanılıyorsam kusura bakma :)
Onu bunu bilmem ama ben de ayni kafadayim vallaBende öyleyim bilmiyorum sağlıklı bir kafanın ürünümü.
sen kaç haftalıksın sahi yaa
takviminde yok
Canim 0-3 ay cok sey alma benim ilki 1 ay anca giydi onlarikızlar ben hiçbirşey almayı düşünmüyordum bebeğime
en azından 6. aya kadar
fakat bir düşündüm
6. aydan sonra herşeyi almaya kalksam unutacağım çok şey olacak veya istediğim gibi bulamayacağım
ve çok masraf olacak
bende karar verdim ufaktan ufaktan minik ihtiyaçlarını almaya başlayacağım
öncelikle arkadaşım bebek şekeri yapıyor ona beğendiğim modeli vereceğim
kapı süsü takı yastığı bebek şekeri şerbet bardağı onları hazırlatacağım
zaten pembe mavi düşünmüyorum renklerde
unisex bir renk seçip o renkte hazırlatacağım
3 tane kaliteli hastane çıkışı alırım çok kıyafet almayacağım zaten bir sürü kıyafet geliyor doğumda.
her ay 1 tane eksiğini kapatsam en sona beşik ve arabayı bırakırım diye düşündüm
bir taraftanda doğuma girene kadar bişey almayacağım diyorum
çünkü bir arkadaşım 6. ayda başladı hazırlanmaya herşeyini hazırladı ve doğumda kaybetti bebeğini
evden çıkarken herşeyi hazırdı ve eve giremedi döndüğünde
onu hatırladıkça hiçbirşey alasım gelmiyor
bu seferde bebeğimi kaybedersem onlar daha çok canımı yakar çünkü
ben 5 aylık olmusum yahu hala soranlara 4 aylık dıyorum :)
Cnm agiz yarasina sirke yapıyorum bn en doğal yöntemi bu bnce esimde yapar hep yararini gorduk..elma yada uzum farketmez agzinda gargara yap 2 3 gun geçer inşallahcimcimesultan .!.:ay ben 17. haftayı bitiriyorum hala sornlara 15 haftalık diyorum nedense
Ben de 15 mi desem acaba :) gerçekten canım korkumdan takvim bile yapamıyorum. Senin o arkadaşın gibi bir kaybım oldu benim de. Sonrasında psikolojik tedavi falan gördüm ama dediğim gibi ne kadarlık oldu ona bile bakamıyorum. Allah büyük inşallah tamamına erdirir sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşturur.
Cnm agiz yarasina sirke yapıyorum bn en doğal yöntemi bu bnce esimde yapar hep yararini gorduk..elma yada uzum farketmez agzinda gargara yap 2 3 gun geçer inşallah
amin inşallah canım
rabbim ne yazdıysa o olacak
dayanma gücü versin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?