- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim günde 15 bardak su içmemiz gerekiyormuş bunu içebilen varmı
Canin birseyi cok cektiginde vucudundan biyere dokunma leke olur derler birde beline yumurta koy cocugun gamzeli olsun dio arkadas denedim cocuklarim gamzeli diyo :)) bende dedim annesi gamzeli babasi gamzeli olursa olur coxugumda da gamze :))deme öyle kız. pazar günü yesem olur mu? :))
bizim günde 15 bardak su içmemiz gerekiyormuş bunu içebilen varmı
iyi insan lafın üstüne gelirmiş. ben de tam kayıp olduğunu yazmıştım.huhuuu güzel anneler ben geldim nassınızzz bakimm![]()
sana ilk ideal yazmış görmüştüm ben.6 sayfa baktim biraktim :)
Hakikaten bi uru insan igramiyo artik
Hashande vardi hazirlik konusundaki heyeani superdi..
15 bardak su icmiyorumdur sanirim
gamzenin çene bozukluğuna bağlı bir şey olduğunu söylüyorlar.Canin birseyi cok cektiginde vucudundan biyere dokunma leke olur derler birde beline yumurta koy cocugun gamzeli olsun dio arkadas denedim cocuklarim gamzeli diyo :)) bende dedim annesi gamzeli babasi gamzeli olursa olur coxugumda da gamze :))
ben sanırım 30 bardak içiyorum :) çünkü iş yerinde damacana yanımda sebil yani evde desen yemek yaparken daha ufak pet şişe bitiyor yemek yerken desen öle gece yatana kadar gece kalkınca falan çok içiyom yani o yüzden wc ile akraba oldum
normaldede çok içerim zaten o yüzden alışkınım
yani 3 litre mi ? ben 1,5 kesin 2 bazen içiyorum anca o kadar içebiliyorum
yaa o sayfalara hızlı gıtmenın bı yolu yokmu tek tek gerımı gıttınız ılerı felan nasıl yaptınız
Slm arkadaşlarım bebek arabasına karar veremiyorum acemi olunca bilgimde yok pek şu tekerlekleri büyük olanlar hoşuma gidiyo marka önerenilecek olan varmı acaba ve kullanışlı bişey istiyorum daha önce kullananlar varmıki![]()
gamzenin çene bozukluğuna bağlı bir şey olduğunu söylüyorlar.
orada arada ok var ona basında hızlı gıdıyor.yaa o sayfalara hızlı gıtmenın bı yolu yokmu tek tek gerımı gıttınız ılerı felan nasıl yaptınız
iyi insan lafın üstüne gelirmiş. ben de tam kayıp olduğunu yazmıştım.