2015 Şubat Anneleri

bizim günde 15 bardak su içmemiz gerekiyormuş bunu içebilen varmı

6 sayfa baktim biraktim :)
Hakikaten bi uru insan igramiyo artik
Hashande vardi hazirlik konusundaki heyeani superdi..
15 bardak su icmiyorumdur sanirim

deme öyle kız. pazar günü yesem olur mu? :))
Canin birseyi cok cektiginde vucudundan biyere dokunma leke olur derler birde beline yumurta koy cocugun gamzeli olsun dio arkadas denedim cocuklarim gamzeli diyo :)) bende dedim annesi gamzeli babasi gamzeli olursa olur coxugumda da gamze :))

ben içiyorum suuuu :) su içmessem içim yanıyor nedense sadece su kesiyor benim hararetimi.günde 3 belki 4 lt. bile oluyordur :)

ayy hızınıza yetısılmıoo arkadas yahuuu
okuym dedım ama gozcegızlerım agrıdı.. nelerden bahsettınız acabası bıde bu merak yokmu :) bırı ozet gecse yaaa :):):):)

bizim günde 15 bardak su içmemiz gerekiyormuş bunu içebilen varmı
:D ben sanırım 30 bardak içiyorum :) çünkü iş yerinde damacana yanımda sebil yani evde desen yemek yaparken daha ufak pet şişe bitiyor yemek yerken desen öle gece yatana kadar gece kalkınca falan çok içiyom yani o yüzden wc ile akraba oldum :D normaldede çok içerim zaten o yüzden alışkınım

su bende cok ıcıom hatta normalde zaten cok ıcerdım sımdı dahada costum ama ısten cıkmadan wc ye gırıom eve varmam yarım saat ama zor yetısıom sonlara dogru hasta bexı baglarım artıkın ben

yaa o sayfalara hızlı gıtmenın bı yolu yokmu tek tek gerımı gıttınız ılerı felan nasıl yaptınız

Slm arkadaşlarım bebek arabasına karar veremiyorum acemi olunca bilgimde yok pek şu tekerlekleri büyük olanlar hoşuma gidiyo marka önerenilecek olan varmı acaba ve kullanışlı bişey istiyorum daha önce kullananlar varmıki :D

Canin birseyi cok cektiginde vucudundan biyere dokunma leke olur derler birde beline yumurta koy cocugun gamzeli olsun dio arkadas denedim cocuklarim gamzeli diyo :)) bende dedim annesi gamzeli babasi gamzeli olursa olur coxugumda da gamze :))
gamzenin çene bozukluğuna bağlı bir şey olduğunu söylüyorlar.

:D ben sanırım 30 bardak içiyorum :) çünkü iş yerinde damacana yanımda sebil yani evde desen yemek yaparken daha ufak pet şişe bitiyor yemek yerken desen öle gece yatana kadar gece kalkınca falan çok içiyom yani o yüzden wc ile akraba oldum :D normaldede çok içerim zaten o yüzden alışkınım

ayy ben su da içemiyorum çok kötü bir anne olacağım ben kesin kendimi iğrenç hissettim şimdi :KK61:

yani 3 litre mi ? ben 1,5 kesin 2 bazen içiyorum anca o kadar içebiliyorum

evet 3 litre içmemiz gerekiyormuş canım

Slm arkadaşlarım bebek arabasına karar veremiyorum acemi olunca bilgimde yok pek şu tekerlekleri büyük olanlar hoşuma gidiyo marka önerenilecek olan varmı acaba ve kullanışlı bişey istiyorum daha önce kullananlar varmıki :D

bende henüz almadım ama kararımı verdim
çift ynlü olacak ağır olmayacak ve 3 tekerlekli olacak

iyi insan lafın üstüne gelirmiş. ben de tam kayıp olduğunu yazmıştım.

hahahaa ayy inanır mısın gece rüyamda internete girmişim doya doya ordada aynı şekilde benim nerelerde olduğumu soruyordunuz rüyam doğruya çıktı yahu resmen :-)

Back
X