2015 Şubat Anneleri

aynen öle canım bi an önce kavuşmak istiyoruz aslında yalan değil ben çok ama çooook merak ediyorum kızımı onun her yerini ellerini ayaklarını en çokta kokusunu eşimde bende ilk bebeğimizi kaybedince adak adadık sağ salim doğsun diye şu kalpteki parlaklık olayınıda temize çıkarayım hayırlısıyla daha da çok dua ediyorum bi an önce sağlıkla onun o cennet kokusuna kavuşmak istiyorum bu benim kızım demek istiyorum belkide sadece bakıp ağlamak istiyorum ne bileyim .... aman neyse kötü oluyorum iyice :) allah kavuştursun bizi sağlıkla inşalah

benide aglatıcaksın ama .. iyi dusun iyi olsun cnm inş saglıkla dogucaktır bebegın. hepımız dua edıyoruz.

markasını bilmem de ben travel sistemlere fena kafayı taktım ama 700 tl den az bulamadım gönlüme göre :KK12:

Ya ben bu bebek arabası, puset, ana kucağı, oto koltuğu olayını anlamadım. Bi de travel falan yazıyo arabaların kategorilerinde, iyice kafam karıştı. Şimdi bebek arabasına puseti monte edebiliyoz hem de evde, gezmede falan mı yatırıyoz ona? Ana kucağı ile pusetin farkı ne? oto koltuğu tamamen farklı bi şe mi? travel olunca noluyo?
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

benimde haftaya aşı günüm ama hiç istemiyorum yaptırmak rüyamda pek iyi şeyler görmedim aşı yapıyorlardı ve ben çok fena oluyordum ağır geliyordu iğne o_O
şeker yüklemesi zaten yaptıramam arkadaşım yaptırmış fenalık geçirmiş bayılmış falan ben birde kusuyorum perişan olurum herhalde o yüzden pek sıcak bakmıyorum o olayada :KK43:
yaparken hissetmedimde şuan kolumda ağrı var yarına geçer.çok büyütcek bi şey değil canım yapılmasıda önemli.

şeker yüklemesi çokda fenalık geçirtcek bi şey değil ama aç karnına şekerli su pek hoş olmuyor ne yapacaksın bebişler için katlanıyoruz.benimde acabalarım vardı hatta doktora sordum değişik görüşler var yaptırmayan dr lar var diye falan yaptırmamız gerektiğini önemli olduğunu söyledi.bende güveniyorum doktora kaç senenin doktoru kadın bana da çocuğum diyor :KK48:

Ya ben bu bebek arabası, puset, ana kucağı, oto koltuğu olayını anlamadım. Bi de travel falan yazıyo arabaların kategorilerinde, iyice kafam karıştı. Şimdi bebek arabasına puseti monte edebiliyoz hem de evde, gezmede falan mı yatırıyoz ona? Ana kucağı ile pusetin farkı ne? oto koltuğu tamamen farklı bi şe mi? travel olunca noluyo?
aynen travel olunca ana kucağı kısmını aldın mı geri kalan kısım iskelet gibi kalıyor ve çok pratik oluyor ve boyunu da ayarlayabiliyorsun aracınız da varsa özellikle hem ana kucağı taşıyayım hem bebek arabası derdi olmuyor çok pratik birşey yani

kızlar çok fırlama arkadaşlarım var benim kızım için aldıkları emzik :D sizinle paylaşmak istedim :) severler böle ilginç şeyleri

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 56
merhaba uzun süredir giremedim. evimizin yoluna mıcır döşemişler bir süştüm çok şükür sıkıntı olmadı ama bir hafta dinlen dedi dr amcamız dinlendik iyiyiz şükür sizler nasılsınız cinsiyetler belli olmuş maşallah yarın güncelleme yapma vaktidir diyorum.. bu hafta benim göbeğim coştu bi foto atasım geldi hani nerde göbüşler görelim bakalım...

ooo hoşgeldin.evet bayadır yoktun.şükür iyimişsin.göbek büyütüyormuşsun.maaşallah kızz.sen baya baya hamile kategorisine geçmişsin.benim daha bol giysiyle anlaşılmıyor.

Cnm tshın yüksek olsaydı hamileliğimizin ilk zamanlarda yapılan tahlillerde çıkardı doktorun bişi demediyse takma yoktur bişey ya ben kaçtıkça kulağıma geliyor haberlerde dinledim bugün bi hbr mahvoldum gene bide tam kafayı rahatlatıyoruz bişi çıkıyor yani doğuma kadar rahat yok . Yok şu aylık olduk bu aylık olduk bitmiyor takıntı illa o bebeğin doğduğu günü görene kadar galiba,. Bide kızıyorum kendime ben mi böyleyim diye acaba bebeğimi üzmek istemiyorum

sen bu takıntın bebek doğunca bitcek mi sanıyorsun.:KK76:uyumasa takıntı,uyusa nefesini kontrol etme takıntısı...kakasını yapmasa takıntı,yapsa rengi takıntı..neler neler ..annelik başlı başına takıntıya talip olma hali.ömür boyu takıntı endişe...evham yapmayın.sakin olun yeter.her duyduğumuz başımıza gelmez.duayı ve tedbiri eksik etmeyelim yeter.

Slm arkadaşlarım bebek arabasına karar veremiyorum acemi olunca bilgimde yok pek şu tekerlekleri büyük olanlar hoşuma gidiyo marka önerenilecek olan varmı acaba ve kullanışlı bişey istiyorum daha önce kullananlar varmıki :D
canlar araba bagajiniz uygunsa rahat oluyor amortisorlu tekerlegi olan travel sistem arabalar
Ben benim oglana oyle almistim puseti araba koltugu yani ana kucagi da takiliyor buyuk tam yatar araba ust parcasi da var 0 -3 yas kullanabiliyosun

Arkadaşlar yakin zamanda tetenoz asisi yaptirip simdi yaptirmayacak olan varmi? Veya ikinci bebegi bekleyen önceden yaptirmis olan. Bugün saglik ocagiyla görüştüm ille yaptir diye tutturdular. Doktorum 2 yol önce yaptirdigim için gerek olmadigini söylüyor. İçimde kotu birşey var güvenmiyorum saglik ocagindakilere. Yaptirmayacagim dedigimdeyse gelip imza atmaniz gerek diyorlar. Birde saglik ocagindakiler karma asi imiş. Bi tanidik eczaneden alip yaptir demişti. Kafam allak bullak kizlar..

ben 3 yıl arayla doğurdum.ilkinde 2 doz yaptırmıştım.2.de gerek görülmedi.olmadım.imza attım mı atmadım mı onu hatırlayamıyorum.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
sonunda trendyolda hamile pantolonu buldum hemen aldım
sıra gömleğe geldi onuda bulursam derin bi nefes alacağım

bu arada dilimde tam 6 tane uçuk var hepsi bembeyaz olmuş dilim şişmiş sabah çok acı çektim. birde ishal başladı
bir türlü atlatamıyorum bunu ben.
karbonatlı su ile gargara yap dediler yaptım ama faydası yok daha çok arttılar sanki
doktorumu aramaya karar verdim
korkuyorum artık bir problemmi var acaba

ev yoğurdunun yüzeyinde biriken su
da iyileşmeyi hızlandırır.ama hemen çözüm bekleme.dilde de çok kötüymüş yaa.oraya da bişey sürülürmü ki.geçmiş olsun

Benim de kayinvalidem anakucagi almam icin bebisime bahsis atti :)
Tavsiyesi olan var mi
Harcanmadan alayim koyayim kenara

Çörek çörek dedikce ben de sizin oraların meşhur çöreğinden isteyeceğim sanırım :) ah bir de eskişehir simidini tek geçerim :)

Gondreyim canim sana hem coreginden hem simitinden :)

Slm arkadaşlarım bebek arabasına karar veremiyorum acemi olunca bilgimde yok pek şu tekerlekleri büyük olanlar hoşuma gidiyo marka önerenilecek olan varmı acaba ve kullanışlı bişey istiyorum daha önce kullananlar varmıki :D
Canim öyle duyulmamamis markalar ciktiki karsima ama muhteşem arabalar. Gün geçtikçe bebek arabasına daha çok para vereceğim gibi geliyor :( yeni yeni şeyler görüp atastiriyorum. Şuan iki tane beğendiğim var fakat çok pahali. Ama değer oda ayri. Silver cross surf ve mima bu iki markaya hayranim suann :)

valla bende bursaya gitmek istiyorum alışveriş için
hem daha çok çeşit var hem daha ucuz buradan

Bizde inegole gidip beşiğine baksak diyordum. O kadar uygunmu bursa ya nerelere gitmek gerekir nelere bakilir orada.

Back
X