- 30 Mayıs 2013
- 1.273
- 687
- 198
Hayır cnm senin negatif eşinin pozitif olması gerekiyor uyuşmazlıkta sizinkinde sorun yok rahat olKızlar bzde bnm kan grubu 0 pozitif eşim 0 negatif sorun olurmu yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır cnm senin negatif eşinin pozitif olması gerekiyor uyuşmazlıkta sizinkinde sorun yok rahat olKızlar bzde bnm kan grubu 0 pozitif eşim 0 negatif sorun olurmu yaaa
Ohhh be yirttim yemekten esim gelmiyomus
bende yırttım ama gelmiyo diye değil yalandan canım şunu çekti dedim gidip yiyelim dedi bugünde yırttık![]()
[/Q
ohh iyisiniz hadi adamla da konusmuyom ki gondereyim biseyler alsinMakarnaya talimiz yine
aranızda tansiyonu yükselen arkadaş var mı?
bende 3-4 gündür birden enseme bir ağrı giriyor göz kapaklarım ağır geliyor ve bayılcak gibi garip bi duygu geliyor. evde de tansiyon aletim yok acaba tansiyonum mu yükseliyor sonrada midem bulanır gibi oluyor.
canim ihmal etme belli ki tansiyon sikintin var cok gecmis olsun
patates kızartıcam bende koca bir tencerecanım istedi valla. normalde çok sevmem ama eşim çok sever arada böyle bir enerji geliyorda yapıyorum.
patates kızartıcam bende koca bir tencerecanım istedi valla. normalde çok sevmem ama eşim çok sever arada böyle bir enerji geliyorda yapıyorum.
yok canım ya bende yemem çok fazla ama canım istedi nabayımBiz de severiz ama mumkun mertebe yapmiyorum hem sagliksiz diye cocuk alismasin hem de heryer batiyor uc kurus zevk icin bu arada sagliksiz diyen hatun az oncepattis cipsi goturuyodu kızıyla caktirmayin
Biz de severiz ama mumkun mertebe yapmiyorum hem sagliksiz diye cocuk alismasin hem de heryer batiyor uc kurus zevk icin bu arada sagliksiz diyen hatun az oncepattis cipsi goturuyodu kızıyla caktirmayin
Ben de akşama bişiler hazırlayayım diyorum ama saat ikide yediğim öğlen yemeğini sanki daha hazmedemedim gibi. Acıkmadan da yapmak istemiyorum ya bakalım.
Bişi sorucam. Siz şekerli bişeyler yiyiyor ya da içiyor musunuz? Hiç şeker almıyorum ben acaba almamak sakıncalı mı?
extra bi seker almana gerek yok canım yedigin karbonhidratlar meyvelerin sekeri yeteri kadar seker içeriyor hatta fazlasınıBişi sorucam. Siz şekerli bişeyler yiyiyor ya da içiyor musunuz? Hiç şeker almıyorum ben acaba almamak sakıncalı mı?
vücudun şekere de ihtiyacı var mesela bende yemez içmezdim şekerli şeyler ama ne hikmettir bu aralar canım aşırı tatlı şeyler istiyor. demek ki vücudum istiyorbende eşime bebek istiyor deyip aldırıyorum valla
![]()
extra bi seker almana gerek yok canım yedigin karbonhidratlar meyvelerin sekeri yeteri kadar seker içeriyor hatta fazlasını
extra bi seker almana gerek yok canım yedigin karbonhidratlar meyvelerin sekeri yeteri kadar seker içeriyor hatta fazlasını
2. trimester işlem yaptırmak için en uygun dönem ama cok fazla komplike işler yapmak istemeyiz canım..seni cok cok zorlamıyorsa hamilelik bitince çektir ama dayanamıcak gibiysen yine de doktoruna danıs ondan sonra cektir canım..eger sorunsuz bi hamilelikse kadın dogumcular genelde sakınca görmüyor ama yine de hamilelik sonrasına bırakmanı öneririmCanım sana birşey sorucam.Yanlış hatırlamıyorsam sen diş doktoruydun değil mi?Benim sol üstte bir tane kaldı 20'lik dişim diğerlerini çektirdim hepsi de gömülü dişti bana çok çektirdiler çok tiksiniyorum çektirirken ağzımda sürekli bir kan tadıSol üstteki 20'lik dişim ara ara yokluyor beni o da gömülü diş eğer o tarafımla yemezsem bir süre düzeliyor durumum doktoruma sormadım ama acaba dişimi çektirebilir miyim?Çektirebilme ihtimalm varsa da çektirmesem de beklesem mi bir doktor olarak önerin nedir canım?
öyle değil aslında mesela ben çikolata filan hiç sevmezdim arada bir alıp 1 tane yiyorum. hala sevmem ama nedense bazen canım istiyor bu da heralde vücudum istiyora bağlıyorum. ha yediklerimizden alıyoruz ama ne bileyim tatlının yerini tutmuyor mesela meyve filan kesmiyor bazen beni bende 1 tane çikolata ile geçiştiriyorumIhtiyacımız vardır di mi? Yaa ne yiyeceğimi bilemiyorum hala iştahım çok açık değil. Tatlı ne yesem diye düşündüğümde bulamıyorum. Çay içmediğim için şeker atamıyorum. Sütü şekersiz içerim. Tatlı ne yapıcam bilemiyorum dışardan alıcak kimsem yok. Bir ara yoğurda reçel koyayım dedim düşüncesi bile midemi bulandırdı.
seker enerji veriyor heralde o yuzden bebekler hareketli oluyor..ee doktorlar da farklı pozisyonları gormek için bebişlerin hareketli olmasını istiyor..hiç bi doktorun diyette seker önerdiğini duymadım ztn demekki yediklerimizle yeterince alıyoruzBir ara meyve çok yiyordum şimdi günde iki tane yesem seviniyorum. Fazla karbonhidrat da tüketmiyorum pirinç uzun zaman oldu yemeyeli makarna da çok az. Ekmek tam buğday kullanıyorum. Sadece şekeri az mı aldığımı düşünüyorum gerçekten gerekli mi değil mi? Niye doktorlar bebişlerin kıpırdaması için tatlı bişeyler ye de gel diyorlar acaba?
2. trimester işlem yaptırmak için en uygun dönem ama cok fazla komplike işler yapmak istemeyiz canım..seni cok cok zorlamıyorsa hamilelik bitince çektir ama dayanamıcak gibiysen yine de doktoruna danıs ondan sonra cektir canım..eger sorunsuz bi hamilelikse kadın dogumcular genelde sakınca görmüyor ama yine de hamilelik sonrasına bırakmanı öneririm
emzirme donemini bitirmene gerek yok canım..işlemden sonra ilk sütünü sağıp atarsın sonra emzirirsin bi sıkıntı olmaz..emzirme doneminde işlem yaptırmakla ilgili bi sorun yokCanım çok teşekkür ederim,dediğim gibi eğer birkaç gün öteki tarafımla yemeye özen gösterirsem bir sorun kalmıyor ama ne zaman sol tarafımla özellikle de tatlı birşeyler yemeye kalkarsam hemen kendini belli ediyor :) Napalım aslında dişlerimle ilgili başka işlemlerim de vardı ama bana kalırsa emzirme döneminin bitişine kadar beklicek anlaşılan
Ben kızımı emziriyordum bir yandan da seviniyordum az kaldı emzirme döneminin bitmesine nihayet doktora gidebileceğim istediğim gibi saçımı boyatabileceğim filan diyordum ama 3 yıl filan askıya aldık şimdilik :)