• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Meyveyi iyice azalttım günde bir yada iki anca. Balı da kabız yapıyor gibi geldi onu da bıraktım. Beni endişelendiren şey acaba kan şekerim falan mı düşüyor?

Halsizlik mi yasiyorsun aniden de boyle bi suphen oldu. Olctur sekerini madem sut icerken tarcin koy biraz o da dengeliyor kan sekerini hem çok tatli degil. Bal tam tersi kabizliga onerilir ilik suyla ama sana dokunuyordur belki

Kizi parka indirmisken esim bi guc geldi hafif bi yemek ativerdim ocaga zeytinyağli makarna yemesin diye cocugum yıne diye iyi oldu

Meyveyi iyice azalttım günde bir yada iki anca. Balı da kabız yapıyor gibi geldi onu da bıraktım. Beni endişelendiren şey acaba kan şekerim falan myor?
Cnm kan sekeri dusunce halsizlik yapar ama benim bildigim canin tatli bisey ister kan sekeri dusunce ole biliyorum ama

Halsizlik mi yasiyorsun aniden de boyle bi suphen oldu. Olctur sekerini madem sut icerken tarcin koy biraz o da dengeliyor kan sekerini hem çok tatli degil. Bal tam tersi kabizliga onerilir ilik suyla ama sana dokunuyordur belki

Evet bazen bir anda acıktığımı hissediyorum titriyorum falan. Heyecanlanınca daha çok hissediyorum. Aralarda da atıştırmaya çalışıyorum o yüzden bu neden oluyo ki diye düşündüm.

Cnm kan sekeri dusunce halsizlik yapar ama benim bildigim canin tatli bisey ister kan sekeri dusunce ole biliyorum ama

İşte canım şekerli bişey istiyo ama ne yicem bilemeyip kalıyorum. Midem bulanır gibi oluyor. Öyle garip bir durum işte. Bir ara markete gidersem naneli şeker alıyım diyorum belki böyle durumlarda iyi gelir.

yok canım ya ödemim filan yok. arka üstü yatamıyorum başım dönüyo fena oluyorum. baş ağırm var ve aniden böyle enseme birşey oluyo bayılma hissi gibi geliyor içim bitiyor gibi oluyor. ben tansiyon düşüyor sanıyordum hep ama ödem yok...

Canım ödeminin olmadığına çok sevindim tabii doktorun daha iyi ve doğru bilgi verebilir ama benim de oğlumda yüksek tansiyon+ödem problemim olmuştu preeklampsi gelişme tehlikesi yaşadık ama onda ödem de oluyordu o çok daha tehlikeli bir durumdu kllanılabilecek doğru düzgün ilaç da yok diyet vermişlerdi bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlardı ama bunlara rağmen tansiyon ve ödem artmaya devam etseydi tek çare olarak gebelik haftasına bakılmaksızın hamileliğimi sonlandıracaklardı çok sıkıntılı günlerdi sen de kendine çok dikkat et tuz tansiyonun düşmanı tuzlu yememeye çalış sen ve bebeğin Allah'a emanet olun...

emzirme donemini bitirmene gerek yok canım..işlemden sonra ilk sütünü sağıp atarsın sonra emzirirsin bi sıkıntı olmaz..emzirme doneminde işlem yaptırmakla ilgili bi sorun yok

Ben yine de önlemimi alayım diye öyle düşünmüştüm ne bileyim bi iğne vuruyorlar o tarafım tamamen yamuluyor aynen şöyle oluyorum : :KK53:
Hatta bi keresinde dudağımı ısırmışım kanatmışım hiç farkında değilim gerçekten şu dişle ilgili olan şeyler çok korkutucu dolgu yaptırmak tam bir işkence o canavar gibi bi makine var ya küçük o çalışırken sesi bile dişlerimi gıcırdatmaya yetiyor bilmiyorum ben mi bu kadar hassasım aksi gibi o kadar çok dolgum var ki anlatamam :KK17:

Oluyor canım ve o an bir anda idrarım çok geliyor.

Acaba neden oluyor öyle?Benim bir dahaki randevum 10 ekimde eğer sen benden önce doktora gidersen sorabilir misin canım ve beni de bilgilendirebilir misin?Bazen sayfaları takip edemiyorum malum benim 2 çocuğum var bir de çalışıyorum bikaç gün girmiyorum sonra da bir bakıyorum ki kaç sayfa yazılmış :KK48: Haliyle hepsini okuyamıyorum :KK51:

Kızlar hadi akşam akşam çenem düştü sizlere bi soru daha sorayım:aranızda durup durup içi sıkılan var mı hiç yok yere?Şu anda öyleyim.Sanki kötü birşey olmuş yada olacakmış gibi sıkıntılıyım.Halbuki çok şükür hiçbir şey yok.

oh nasil ici aciliyor insanin misler gibi otur ferah ferah yemekler de can olsun yarasin kuzunla sana

sorma valla deterjan kokusunu özlemişim mis gibi oldum evde uçarak gezmek istiyorum :KK55:
şimdi yemek zamanı sonrada annemle dışarı çıkacağız bugün güzel bir gün oldu bana:cool:

Ohhh ellerinize saglik cnm gule gule kirletin:) su annelerde olmasa

aman hiç kirlenmesin :KK70:
valla annem olmasa hayatta bitiremezdim bugün bu işleri
sadece mutfak dolaplarım kaldı silinecek onlarıda her akşam kendim yavaş yavaş bitiririm artık

Evet bazen bir anda acıktığımı hissediyorum titriyorum falan. Heyecanlanınca daha çok hissediyorum. Aralarda da atıştırmaya çalışıyorum o yüzden bu neden oluyo ki diye düşündüm.

Meyve kurusu bulundur yanında hem enerji verir hem boyle dususler yaşamazsin gun icinde. Kuru üzüm kayisi kurusu dut kurusu ya da gunde bir ikiyi geçmemek kaydiyla kuru incir atistir muhakkak

aman hiç kirlenmesin :KK70:
valla annem olmasa hayatta bitiremezdim bugün bu işleri
sadece mutfak dolaplarım kaldı silinecek onlarıda her akşam kendtüyş yavaş bitiririm artık

aksamlari ver esinin eline bezi yavas yavas bitirir sen uzanma dolaplara falan citi piti bi hatunsun zaten basin doner dusuverirsin Allah korusun. Ben de esime sildirdim

Tiramisu35 Tiramisu35 o bazen bana da oluyor ruhum darlaniyor bi an sebepsiz sıkıntı oturuyor icime ruhsal gecislerimiz hizli bu ara ya ondandir. Bu arada iki kucuk kuzunla calisiyor oldugunu bilmiyordum nsl yetsiyorsun canim yardimcin var mi

halledersin kuzum yaaa yavaştan bişeyler al şimdi artık her bebiş giysileriyle dolu çok takma zaten en fazla 3 ay kışlık giycekler hoooppp yaz gelcek
doğru söylüosun bn hem kızın hem erkeğin giyeceği şekilde bi hazırlık yapayım yazın ele avuca gelmeye başlarlar o zaman asıl cicilerimize başlarız:KK68:

Meyve kurusu bulundur yanında hem enerji verir hem boyle dususler yaşamazsin gun icinde. Kuru üzüm kayisi kurusu dut kurusu ya da gunde bir ikiyi geçmemek kaydiyla kuru incir atistir muhakkak

Haklısın canım en iyisi onlar. Kayısıdan başkasını almıyodum diğerlerini de alayım.

Hadi ya benim kirik disim var ve de yirmilik dis ara ara sisıkıntı Veriyor biliyirum ki son trimesterda esas golu atacak o disler kizimda oyle oldu cok dis kaybi yasadim son aylarda mudahale de etmiyorlar. Hazir ikinci trimesterdayken halletsem diyordum tuh :KK43: kanal tedavisi de mi yapilmiyor peki Canim?

doktoruna danıs canım eger sıkıntılı bi hamileliğin yoksa olur verirse doktorun, işlem yaptırmak için en uygun donem 2. trimester..yalnız kanal tedavisinde röntgen çekip kanalı kontrol etmek gerek..ya röntgensiz yaptırcaksın tedavini ki bunu onermem çünkü kanal eksik veya taskın doldurulabilir rontgensiz ya da sadece sinirini aldırırsın dişinin gecici dolgu ile kapattırırsın doğum sonrası kanal tedavini bitirtirsin..aslında en ideali hamilelik düşünen kişilerin önceden tum tedavilerini yaptırıp hamile kalmaları ama her zaman mumkun olmuyor tabi bu

Haklısın canım en iyisi onlar. Kayısıdan başkasını almıyodum diğerlerini de alayım.

Yalniz inciri bu belirtiler yokken ye kan sekerin dustugu an yersen hizli yukselis yapabilir incirde seker yuksek ya o da iyi degil diyor uzmanlar. Arada ceviz badem de ye güçten dusmezsin hem bunlarin hepsi kuzulara faydali. Muzlu sutu de tavsiye ederim gun icinde baya enerjik tutuyor

doktoruna danıs canım eger sıkıntılı bi hamileliğin yoksa olur verirse doktorun, işlem yaptırmak için en uygun donem 2. trimester..yalnız kanal tedavisinde röntgen çekip kanalı kontrol etmek gerek..ya röntgensiz yaptırcaksın tedavini ki bunu onermem çünkü kanal eksik veya taskın doldurulabilir rontgensiz ya da sadece sinirini aldırırsın dişinin gecici dolgu ile kapattırırsın doğum sonrası kanal tedavini bitirtirsin..aslında en ideali hamilelik düşünen kişilerin önceden tum tedavilerini yaptırıp hamile kalmaları ama her zaman mumkun olmuyor tabi bu

Benim azi disimim biri cok problemli iki kez kanal tedavisi oldum ona ragmen gebeligimde cok sikinti yasatti icini tamamen doldurdular sadece disin dıs ceperi kaldi oyle oyle gotursun seni dediler bana kalsa cektirirdim ama yeri muhim noktada cenemde kayma yapar diye onermediler cekmeyi implant yaptrmadikca. Ona da ben cesaret edemedim. Bu gebeligim plansız oldu tamamlyamadm tedavilerimi acikcasi yine ayni dis sıkıntı veriyor cok olmasa da sinyal veriyor ondan kurtulmayi isterdim acikcasi. Dedgn gibi rontgen isi bozuyor dayancaz o zaman ins cok zorlamaz bilgiler icin teşekkürler canim

Benim azi disimim biri cok problemli iki kez kanal tedavisi oldum ona ragmen gebeligimde cok sikinti yasatti icini tamamen doldurdular sadece disin dıs ceperi kaldi oyle oyle gotursun seni dediler bana kalsa cektirirdim ama yeri muhim noktada cenemde kayma yapar diye onermediler cekmeyi implant yaptrmadikca. Ona da ben cesaret edemedim. Bu gebeligim plansız oldu tamamlyamadm tedavilerimi acikcasi yine ayni dis sıkıntı veriyor cok olmasa da sinyal veriyor ondan kurtulmayi isterdim acikcasi. Dedgn gibi rontgen isi bozuyor dayancaz o zaman ins cok zorlamaz bilgiler icin teşekkürler canim
insallah bi sorun cıkarmaz canım cıkarırsa da düşük doz bi antibiyotik kullanırsın hamilelikte kullanılabilen türden o seni sonuna kadar rahatlatır ztn

Back
X