2015 Şubat Anneleri

Bugün gene içtim sütümü yedim çikolatamı uzattım ayaklarımı benim kuzucuk belki tepişir diye yine tık yok sizböyle yazıyorsunuz ya ben kendimi kötü hissediyorum 3 gündür falan bi geldiler gene bana bebeğim iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum bi hareketlerini hissetsem çok rahatlıcam çünkü hamikelikle ilgili bu dönemde başka işaret yokki göbekten başka Sizde bazen böle manyak duygulara kapılıyor musunuz?

Bende yapamazdim battaniye yapcm diye azmettim yaptim bi gecede ogrendim

Yok ogrenememek degil teknigi biraz biliyorum da elim de sabrim da yatkin degil benim olmuyir

Abartmayın daaa. Birde patates neden batırsın bizde bir şey olmuyor.ben elma dilim şeklinde doğrayıp az yağ pul biberle fırında yapıyorum
M.

firinda batmiyor zati ocaktakini diyom ben cam gibi olan siyah ankastrelerden ocagim temizliği gicik ediyor beni ondan useniyorum valla

canim sen bu ara buna cok takiliyorsun illa ki kiprascaklar bizimkiler bu donemler ciliz hareketler olunca fark edemiyoz demek ki evham yapma

Kizlar kefiri bugün konustunuz bnde eşime anlatmistim bana kefir icirdi zorla ama tadi hoşuma gitti tabi sade degildi orman meyveliydi ama sevdim arada da olsa icicem guzelmis

ya yurtdışındaki arkadaşlara sordum bir iki defa cevap gelmedi ya da geldi görmedik. onlarda var mı acaba tetanos aşısı bir bilgi verseler. ben ona gore yaptırcam.
Benim doktorum tetanoz asisi kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi. Ozellikle sordum. Isvicrede olan bir uygulama degil. Anlamadigim sekilde karsilar da.

Kizlar kefiri bugün konustunuz bnde eşime anlatmistim bana kefir icirdi zorla ama tadi hoşuma gitti tabi sade degildi orman meyveliydi ama sevdim arada da olsa icicem guzelmis
ben de sadesini içemiyorum meyveli olanlarda da tatlandırıcı var diye tercih etmiyordum ama meyveleri kendim ezip kefire karıstırayım bari :) kendi meyveli kefirimi kendim yapayım :)

Abartmayın daaa. Birde patates neden batırsın bizde bir şey olmuyor.ben elma dilim şeklinde doğrayıp az yağ pul biberle fırında yapıyorum
M.

fırında batmaz tabi ki canım benim koca kızartma delisi . mecburen kızartıyorum ama sonra o ankastreyi temizlemek yoruyor beni.

sen niye bu kadar kafaya takıyorsun canım. bak ben ne yazdım geçen pazar gecesi sabaha kadar uyuyamadım sırf o gün hareketliydim duyamadım hareketlerini diye. böyle yaparsan bebeğin çok etkilenir. evet o zaman zaman bende de oluyor hatta söylesem inanmayabilirsin ama doktora giderken hala elim ayağım titriyor. ultrasona giripte o doktorun surat ifadesini incelemem ömrümde unutamayacağım anlardan.ben ilk ekrana değil doktorun suratına bakıyorum eşim ailem çok kızıyor ama elimde değil. yani sen tek değilsin ha ben şimdi hissediyorum hareketlerini biraz daha rahatım ama yakında sende hissediceksin çoğu insan 24. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuş belki sende öyle olacak bilemezsinki. her bebeğin hareket karakteri değişik olurmuş belki tekme tarzı olmuyacak senin süzülme tarzı olacak. bence biran önce kafandan bu düşünceleri at.rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin yavrularını.

Kizlar tavsiye ben simde elimi karnima koydum ve sarki soylemeye basladim oda oynamaya basladi susunca duruyo sesinize alistirin bol bol konusun tepki veriyolar

Saol cnm benim en azından beni biraz rahatlattın bende öyleyim doktorda tansiyonum çıkıyor resmen bebeğimi çok seviyorum ve çok merak ediyorum tek isteğim onu sağlıklı bi şekilde kucağıma almakdaha önce yaşadıklarımızdan çoketkilendik üzüldük ya o yüzden acayip hassas oluyıruz galiba Allahım kuzucuklarımızı korusun hepimizinkini :)

Benim doktorum tetanoz asisi kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi. Ozellikle sordum. Isvicrede olan bir uygulama degil. Anlamadigim sekilde karsilar da.
Çok sağol canım. Zaten tahmin etmiştim. Hepsi ilaç satışı için yapılmış uygulama.ilaç sektörü çok büyük paralar dönen bir sektör çünkü.

Eniştem ablamın yemeklerini beğenmiyordu, ablam da ona bıraktı madem cok biliyorsun devam et diye:)) cok süper oldu bence
Bende oyle yapiorum valla tatilden döndüm esimsiz gitmistim gittim geldim ev tertemiz heryer toplanmis yemek yapilmis tam ev hanimi benimki

fırında batmaz tabi ki canım benim koca kızartma delisi . mecburen kızartıyorum ama sonra o ankastreyi temizlemek yoruyor beni.
Şu kızartma tencereleri varya alüminyum kaplama onlarda hiç sıçramıyor. Yani bende illede tersini iddia edicem. Klasik koç burcu.tamam sıçıyordur de geç yok anam yok.

Bende oyle yapiorum valla tatilden döndüm esimsiz gitmistim gittim geldim ev tertemiz heryer toplanmis yemek yapilmis tam ev hanimi benimki
Maşallah maşallah cok şanslısın =)) benimki de biraz dikkatsiz ama hevesli yavrucak :)) yerim onu

Deme 24 yaa 20 gelmiyor 24 ü bekletme bize.Bende aynı durumdayım çünkü..gidip gidip yatağa uzanıp dinleyenlerdeenim nerdeyse transa geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…