2015 Şubat Anneleri

29. Sıradaki arkadaşım ben hepimize merhaba bu hafta oğlum olacağını öğrendik güncellerseniz sevinirim

Cnm benim eğer doktoruna söylefiysen bu durumu kan uyuşmazlığı testi yapması laxımdı? Bu konuda konuşmadınız mı hiç?
Konuşmadık. Zaten son 2 seferdir çıkışında yakaladık doğuma gidecekti 2 dk.ultrasona baktı ilaçları düzenledi 4 tane kan tahlili verdi bizden önce çıktı. Akıllandım ama bu sefer ilk hastası olcam en erken ben gidecem. Not alayım da bunları sorayım bu sefer hep

aksamlari ver esinin eline bezi yavas yavas bitirir sen uzanma dolaplara falan citi piti bi hatunsun zaten basin doner dusuverirsin Allah korusun. Ben de esime sildirdim

ah kuzum benimki hayatta yapmaz öyle bişey
evlenirken ev temizliğinde avizeyi sildireyim dedim
yarısında indirdim kendim çıktım
hiç el becerisi yok süpürge tutmayı bile beceremiyor

ah kuzum benimki hayatta yapmaz öyle bişey
evlenirken ev temizliğinde avizeyi sildireyim dedim
yarısında indirdim kendim çıktım
hiç el becerisi yok süpürge tutmayı bile beceremiyor

Islerine oyle geliyor ccanım dogustan hazir bahaneleri hic yeme bunlari hamilelik tam zamani biomiyorsa da ogrenir ogretiverceksin nazinla niyazinla. Bezi sagdan sola cekmenin karmasik bi yani yok ilkinde guzel olmasa da yaptikca becerir hale geliyolar. Benim esim de oyleydi ne eline alirdi ne becerebilirdi cocuktan sonra yetisemeyince olan sana oluyor zorla cebren bisekilde kivama getrdk en azından hastalikta gebelikte bebekler ufakken acil is gorur hale geldi buna şükür

Vallahi benim adamda hic bisey yapamazki evde ne nerde mutfakda falan yerlerini bilmez bana sorar ama hakkini yrmim kocamin halsiz hasta oldugum zamanlar bi kac kez ev supurmustur okdr arada tul yikadigimda takar bu yani:)

Kızlar iyi akşamlar eşimin minik süpriziyle şu an mutluluk hormonum anormal derecede çoştu :) lay la lay la la lay modundayım hepinize koccamanbir akşam öpücüğü yolluyorum

Ayy bu aksam bura cok kalabalik niye kimse yazmiyo kizceler parmaklara kuvvet:)

Biz de severiz ama mumkun mertebe yapmiyorum hem sagliksiz diye cocuk alismasin hem de heryer batiyor uc kurus zevk icin bu arada sagliksiz diyen hatun az once pattis cipsi goturuyodu kızıyla caktirmayin
Ne kızartıyorsunuz kaçırdım

Kizlar basit benimki ben ogluma ordum simdi aynisinda bi daha yapiorum

Eklentiler

• IMG-20140826-WA0035.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…