Ben de senin gibi dusunuyorum. Ama duzenli beslenemiyorum. Hala et pisiremiyorum. Yiyesim de pek yok. Bir de benim 2 yil emzirme sonrasi bu hamilelik takviye sart. Ilkinde lohusayken bile kullanmadim dr kizardi ama icmedim. Sonradan daha kotu oldu. Illa ki beslenmenin yetmedigi zamanlar oluyor ozman inat edilmemeli diyorum artik.
Tızlarrrr ben bugün domgünü çocuğuyum uleynnnnnn
kociş bana bir pasta hazırlamış çookk şımardım çok üstüne eymenimin annesi yazmış ayyyyy dünyalar benim oldu tabisiii bu şişko göbişe birde hamiş badisi hediye edilmiş yok benden mutlusuuuuuu
bende misafir olayı bitti çocuğum herşeyden önce gelir okul zamanı misafir yok uleynn sende hamişim gelmeyin uleynn deeeakşama misafirim varmış ,,,, poff evde pis napacam ya bari kolay bi yemek yapayımda diğer zamanda temizlik yapayım
Bulanti ve gerginlik gecti ama uyku hali artti mi ne. Simdi oglani uyuttum ben de uyucam. Haftaya napicam okul basliyor.
Uykuu uykuu guzel uykuu
aminnnn inşş canım sende fıstığınla eşinle çok çok mutlu ol inşşnice yıllara canım allah bozmasın mutluluğunuzu eymen paşa kocamannn mutlulukları daha getirsin size
evet canım şahsen ben hissediyorum:)Kızlar bebişinizin hareketlerini artık hissedebiliyor musunuz net bir şekilde?
bende misafir olayı bitti çocuğum herşeyden önce gelir okul zamanı misafir yok uleynn sende hamişim gelmeyin uleynn deee
amin canım hepimiz benim de doğum günüsü 9 şubat yani bebeişimle aynı gün kısmet olursa en güzel hediyem olacak :)aminnnn inşş canım sende fıstığınla eşinle çok çok mutlu ol inşş
Tızlarrrr ben bugün domgünü çocuğuyum uleynnnnnn
kociş bana bir pasta hazırlamış çookk şımardım çok üstüne eymenimin annesi yazmış ayyyyy dünyalar benim oldu tabisiii bu şişko göbişe birde hamiş badisi hediye edilmiş yok benden mutlusuuuuuu
amannn sevdiceklerinse kusuruna bakmasınlar çalıştır hatunları boş durmasınlar çay kayfe servisi yapsınlarsevdiğim arkadaşlarım ya ev pis o sorun var işte , eşimle yaparız onuda artık belki elimi bile sürdürmez saolsun
evet canım şahsen ben hissediyorum:)
Bnm de 141 di canım kalp atışı:) kilosu kaç çıktı senin bi de bende boyu yazmıyor sende yazıyor mu merak ediyorum boyunuaman canım 38 den önce gelmesin miniklerimiz. ya 142 çıktı kalp atışı hemşire çok güzel dedi. ben sadece sesini atın koşuşuna benzettim. öyle değişik birşey :) ilk defa duydum birde daha önce hiç dinletmedi doktorum bana. gerek yok rahatsız etmiyelim demişti bende tamam zaten görüyorum ekrandan demiştim yani tuhafıma gitti
bizim cadı yemekten sonra kuduruyor çok seviyor bişiler yiyeyim :)Ya ne güzel bir hismiş ben de hissediyorum , hissettikçe de isteyen dileyen herkese Allahım yaşatsın bu duyguyu diye dua ediyorum.
amannn sevdiceklerinse kusuruna bakmasınlar çalıştır hatunları boş durmasınlar çay kayfe servisi yapsınlar
bende enerji içeceği içip mi gitsem diye düşündüm. ben ayağa zor kalkıyorum ne oynaması. düğün yattaymış zaten kalkıyorum başım dönüyor sallanıyorum. artık kimse düğün salonunda düğün yapmıyor nedense .KIZLARR KIZLARR ,
ben size söliyim hepimiz kafayı yedikbence sağlam bir terapiste toplu olarak gitmeliyiz 2015 şubat anneleri yerine kafayı yemiş anneler dicekler kız bi bırakın kendinizi dinlemeyi ağrı sızı naz niyaz niye biz böleyiz hadi toplayın enerjinizi kendinize gelin akşam düğün var zaten S Sond ve ben oynıcaz daha ( bu yazışmalar doktorun verdiği VİNELAC adlı haptan sanırım bende enerji patlaması yaptı ) hadi elin kendinize
Evet evet aynen benim cingöz de öyle , sabah kahvaltıdan sonra bugün çıldırdı.bizim cadı yemekten sonra kuduruyor çok seviyor bişiler yiyeyim :)
ahahabende enerji içeceği içip mi gitsem diye düşündüm. ben ayağa zor kalkıyorum ne oynaması. düğün yattaymış zaten kalkıyorum başım dönüyor sallanıyorum. artık kimse düğün salonunda düğün yapmıyor nedense .
bıcırığa bak cidden tekmeliyor. erkek mi bebek.Merhaba hepinize arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim muhtemel doğum tarihimiz 9 Şubat şuan için :) bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum ilk çocuğum ama çok fena tekmeliyor ultrasonda da gördük hatta doktorum bile şaşırdı:) bu da tekmelerken fotoğrafı Eki Görüntüle 1241246 Eki Görüntüle 1241247
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?