- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
çarşamba günü kontrolüm var , inşallah görürüz bakalım daha belli değil
Tahmin yapıldı mı hiç ?çarşamba günü kontrolüm var , inşallah görürüz bakalım daha belli değil
baktımda yine cinsiyetler eklenmemiş ne zor işmiş yahuuu neyse black doğurduğumuzda yazar artıkkk?????
Tızlarrrr ben bugün domgünü çocuğuyum uleynnnnnn
kociş bana bir pasta hazırlamış çookk şımardım çok üstüne eymenimin annesi yazmış ayyyyy dünyalar benim oldu tabisiii bu şişko göbişe birde hamiş badisi hediye edilmiş yok benden mutlusuuuuuu
eslacım mart grubu bile ekledi beni düşün şubat sonu mart başı ya doğumum işim var dedi tatildeyim dedi tamam insanlık hali anlayışla karşıladık ama canı isteyince girip yazıyor valla kimseyi taktığı yok kusura bakmasın yanibirde çoğu insan girmiyor artık lisetede birazcık kalabalık onlarında çıkarılması lazım.
eslacım mart grubu bile ekledi beni düşün şubat sonu mart başı ya doğumum işim var dedi tatildeyim dedi tamam insanlık hali anlayışla karşıladık ama canı isteyince girip yazıyor valla kimseyi taktığı yok kusura bakmasın yani
canım en güzeli yaaa ben sana geliyorsam evini teftişe değil yüzünü görmeye geliyorum isterse ortalığ ..... götürsün bananesi uleynnnnn gönüller güzel olsun
canımmmm çook tşk ederimmm şeker gülbes eymen bana tamamen sürpriz oldu bir gün eşim eymen olcak dedi ve kızımda eymen kardeşim diye seviyor artık kabul ettim bende içimde ısındı yani adaş olcak bizimkilerdogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
nice mutlu yıllara
gelecek yıl bebişinle kutla inşallahhh
kız bu topikte eymen koyacak 3 kişi miyiz ??
biri daha vardı
insan kırılıyor yaa kırılmaz mı tabiki devretsin böle olmaz yani yalvaracaz öylemi ekleyecek bizi hiç eklemesin daha iyi o zamanben baştan demiştim canım. bende zor eklettim valla 5 kere mesaj filan atmamla oldu oda. aslında kendisi istekli ama sanırım zamanı yok o yüzden başka birine devretse daha iyi olur. yani ne kimse kırılır nede darılır bana göre. ne diyeyim umarım eklenirsiniz en kısa sürede.
canımmmm çook tşk ederimmm şeker gülbes eymen bana tamamen sürpriz oldu bir gün eşim eymen olcak dedi ve kızımda eymen kardeşim diye seviyor artık kabul ettim bende içimde ısındı yani adaş olcak bizimkiler
beslenmek açısından bende hiç sıkıntı çekmezdim az yerdim öz yerdim. mesela ekmek yemezdim ama sebze vs türleri hiç ayırmam. ama vücudum elverişli bu duruma. çünkü bünyem zayıftı ben ilk defa bukadar kilo aldım hayatımda. ve ilk defa kendimi hastalıklardan bu kadar kurtardım her sene kış aylarında 30 defa grip olup yataklara düşerdim yaz kış farketmiyor bademcik ve geniz etimde var ayrıca. doktor ameliyat yapmamıştı beni kanım düşük diye. en son doktor adet olduğum için kanımın düştüğünü söyledi çünkü ben 25 günde bir adet olurdum öyle azda gelmezdi 3 4 gün dolu dolu yaşardım. yani sorun adet olmam imiş. şimdi herhangi bir kanamam olmadığı için ne düşüyor nede aşırı yükseliyor kanım stabil yani
haber ver canımm bakalım ne olacak
ben ferrumu içiyorum mecburen verdi diye.
tahlil yaptırmak ıstıyordum ama korkudan gıdemedım sağlık ocağına. tetanos yapalım dıye yapışmalarından korkuyorum.
ne desem de atsam başımdan acaba.
evet kuzum mutlaka kız ismide vardır ama azınlıkta belki okul yıllarında problem olur bilirsin çocuklar çok alıngan oluyor yinede çok sevdiğiniz bir isimmiş güle güle kullansın inşş biz ensar yada rüzgar düşünüyorduk açıkçası nasip iştebi tane arkadaş daha var oda eymen koyacak
yalnız benımkının cınsıyetı belli değil
kızda olsa erkekte olsa koycam
17 yaşımda eşimle karar verdık 8yıl önce niyetimizi hiç bozmuyoz
herkes kıza gitmez diyo ama koycaz
anladım canım , ben destekli yerim : ))) ev arkadaşı ararken iki kişiydik biz şartlarımız , yemek yapabilecek sarımsak soğan turp turşu yiyecek : ))) mesela soğan sarımsak gripten korunmak için çok iyi ben pek grip olmam 1-2 belki tam olacak gibi olunca hemen önlem alırım mesela evimde hep bulunur kışın zencefilli limonlu kış çayı eşimle içeriz akşamları hasta olmadan yani
Allah bağışlasın canım:)yeminle söylüyorum benim bir kızım var veee iyikide kız olmuş birde oğlum olcak inşşş bir daha düşünürsem onuda kız isterim çok samimi söylüyorum
sağol canım seninkinide inşşAllah bağışlasın canım:)
Cnm bısey sorucam. tetanoza nıye bukadar karsısınız?yanı bı zararı var mıy mıs? bende yaptırmadım daha ama korktum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?