2015 Şubat Anneleri

baktımda yine cinsiyetler eklenmemiş ne zor işmiş yahuuu neyse black doğurduğumuzda yazar artıkkk?????

dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
nice mutlu yıllara
gelecek yıl bebişinle kutla inşallahhh
kız bu topikte eymen koyacak 3 kişi miyiz ??
biri daha vardı

birde çoğu insan girmiyor artık lisetede birazcık kalabalık onlarında çıkarılması lazım.
eslacım mart grubu bile ekledi beni düşün şubat sonu mart başı ya doğumum işim var dedi tatildeyim dedi tamam insanlık hali anlayışla karşıladık ama canı isteyince girip yazıyor valla kimseyi taktığı yok kusura bakmasın yani

ben baştan demiştim canım. bende zor eklettim valla 5 kere mesaj filan atmamla oldu oda. aslında kendisi istekli ama sanırım zamanı yok o yüzden başka birine devretse daha iyi olur. yani ne kimse kırılır nede darılır bana göre. ne diyeyim umarım eklenirsiniz en kısa sürede.

canım en güzeli yaaa ben sana geliyorsam evini teftişe değil yüzünü görmeye geliyorum isterse ortalığ ..... götürsün bananesi uleynnnnn gönüller güzel olsun

öyle ya muhabbetimiz güzel çok şükür seviyorum arkadaşlarımı ne kadar da olsa ev hanımı gibi olamıyoz napalım idere edecez birbirimizi öyle de yapıyoz zaten

dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
nice mutlu yıllara
gelecek yıl bebişinle kutla inşallahhh
kız bu topikte eymen koyacak 3 kişi miyiz ??
biri daha vardı
canımmmm çook tşk ederimmm şeker gülbes eymen bana tamamen sürpriz oldu bir gün eşim eymen olcak dedi ve kızımda eymen kardeşim diye seviyor artık kabul ettim bende içimde ısındı yani adaş olcak bizimkiler

insan kırılıyor yaa kırılmaz mı tabiki devretsin böle olmaz yani yalvaracaz öylemi ekleyecek bizi hiç eklemesin daha iyi o zaman

bi tane arkadaş daha var oda eymen koyacak
yalnız benımkının cınsıyetı belli değil
kızda olsa erkekte olsa koycam
17 yaşımda eşimle karar verdık 8yıl önce niyetimizi hiç bozmuyoz
herkes kıza gitmez diyo ama koycaz

anladım canım , ben destekli yerim : ))) ev arkadaşı ararken iki kişiydik biz şartlarımız , yemek yapabilecek sarımsak soğan turp turşu yiyecek : ))) mesela soğan sarımsak gripten korunmak için çok iyi ben pek grip olmam 1-2 belki tam olacak gibi olunca hemen önlem alırım mesela evimde hep bulunur kışın zencefilli limonlu kış çayı eşimle içeriz akşamları hasta olmadan yani

ben ferrumu içiyorum mecburen verdi diye.
tahlil yaptırmak ıstıyordum ama korkudan gıdemedım sağlık ocağına. tetanos yapalım dıye yapışmalarından korkuyorum.
ne desem de atsam başımdan acaba.

Cnm bısey sorucam. tetanoza nıye bukadar karsısınız?yanı bı zararı var mıy mıs? bende yaptırmadım daha ama korktum acıkcası

evet kuzum mutlaka kız ismide vardır ama azınlıkta belki okul yıllarında problem olur bilirsin çocuklar çok alıngan oluyor yinede çok sevdiğiniz bir isimmiş güle güle kullansın inşş biz ensar yada rüzgar düşünüyorduk açıkçası nasip işte

işte görüyorsun tamamen bünye meselesi benim bünyem zayıf. etki etmiyor kör olası gribe D: en korktuğumda o bu sene. inşallah olmadan yada olup hafiften atlatırım. tabi şimdi bebeğide düşünerek daha da kendimi güçlendirici şeyler yiyorum. tavuktu balıktı etti sebzeydi. soğan sarımsak zaten yerim çekinmem hiç lahana turp bunlar vazgeçilmezimdir kışın. eh kışta geliyor portakal mandalina başucu vitaminimiz olacak :)

şeker yüklemesi yaptıranlar kaçıncı haftada ya ? bana öyle bişey söylemedi henüz doktor. merak ettim kızlar yaptırıcakmısınız?

Cnm bısey sorucam. tetanoza nıye bukadar karsısınız?yanı bı zararı var mıy mıs? bende yaptırmadım daha ama korktum acıkcası

ben karşı değildim hatta bugün yaptıracaktım buradan bir arkadaş sanırım riskli gebeliklere yapılmıyormuş demişti. bende hiç akıl edip doktoruma sormadım. o yüzden hemşireye söyledim oda madem doktorun yaptır derse gel haftaya cuma yapalım aşını dedi. her doktor farklı birşey söylüyor bu seferde böyle toplulukta insanların kafası karışıyor.yani benimki muhtemelen yaptır der.o yüzden haftaya yaptırıcam. ama ben aşıdan şimdiye kadar birşey olduğunu duymadım. ağrı sızı haricinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…