2015 Şubat Anneleri

In out meselesi degil evet telefonla sohbet eder gibi daha kolay ulasiyoruz birbirimize bi sey oldugunda hemen cvp alabliyoruz burayi birakan yokki herkesin kendi tercihi

Herkes face kullanmiyor. Ya da katilmak istemiyor orda. Face kurulunca burasi bombos kaliyor. Whatsapp icin bi yasak yok
Ama iki ay sonra burasi bosalicaksa ben hic yazmayayim. Cogunuzu tanidim yavas yavas arkadas oluyoruz kaynasiyoruz. Ortam bozuluyor. Ama onemli degil, herkesin kendi tercihi. Kazen niye yasak koydugunu anlatmis 2015 mayis annelerinin ilk mesajinda. Yoksa ben geriye kalan 2 kisiyle de sohbet ederim.

In out meselesi degil evet telefonla sohbet eder gibi daha kolay ulasiyoruz birbirimize bi sey oldugunda hemen cvp alabliyoruz burayi birakan yokki herkesin kendi tercihi
Whatsapp frkli canim forumun yerini tam alamaz. Ama face tutulursa burasi bosalicak. Birakilicak burasi.
Yanlis anlasilmak istemem ben buranin havasini seviyorum. Herkesin kendibtercihi

Bence bir ara buluşalım tanışalım görüşelim artık :) o zaman muhabbetimize doyum olmaz
Cnm biz dedik bi istanbul bulusmasi yapalim herkes kendi sehrinde yapsin diye bak biz konuştukca yakin olduklarimiz bile cikti

Canım benim kimse gitmez zaten en azından Şubat'a kadar Allahım tamamına erdirir inşallah bebişler ve teyzeleri mutlu mutlu yaşarız.

ben tercih etmiyorum etmiyecemde sonuna kadar. kırgınlıklar küslükler hatta hakaretlere varabiliyor bazı konuşmalar.bilmiyorum belki facenin veya başka biyerin verdiği rahatlıktır bu. ama ben buradan rahatım herkese cevap vermeye çalışıyorum gördükçe. herkeslede muhabbet etmeye çalışıyorum..

Konuyu devir almak isteyen var mı ? Listeyi yapabilecek ?

ay hadi birinizde devralın ben alırdım ama liste yapmayı bilmiyorum

İyi akşamlar gzl anneler nasılsınz bakalım :)

Şimdi enerjimi topladım geldim sohbete :)

Bugün kontrol vardı 3lü testimizi dr hanıma gösterdik şükür sorun yok dedi.
Bebeğimi gördük nasıl hareketliydi anlatamam dr cinsiyetini ilk kez sölicekti dedi çok hareketli göremiyorum.
Sonra Gördük oğluşumun pipisini babamız görmüş ben göremedim.
Kilomuz 370 gr. ve 10 gün önden gidiyoruz. Dr dedi ki böyle giderse bu bebiş 4 kilonun üzerinde doğar.
Benim için en sevindirici ise sadece 20 haftada 1 kilo almışım...
RAbbim bebişimide bnide diğer anneleri bebeklerini nazardan korusun.
2 yada 3 hafta snra detaylı yaptırın dedi bayramdan snrada sonucuyla gelin.
ayrıntılı yaptırdığınızda tekrar şu kan tahlillerini yaptırın bakalım duruma dedi.
Tetanoz için ağrın sızım yoksa yaptır dedi. Kesin yaptır yada kesin yaptırma şeklinde konuşmadı.
Ben yakınlarda yaptırmadım aşıyı be bebeğim cidden iri doğacak olursa sezaryan olabilir o yüzden ben yaptırıcam çok çabuk enfeksiyon yapan hassas bir yapım var bnm.

gözün aydın canım masallah oğlusuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…