- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Bir ara melike düzenlemeye başlamıştı listeyi ama ona da doktor yatmasını söyleyince pek giremiyor sanırım. Sürekli bilgisayar başında olan biri lazım. Tabii hamileliği de sıkıntısız olan. Zor işler bunlar :)
İyi yapmissin canim..
Fiyarlar nasil..
Bebe alisverisi havuzlu han Bebe arabasi mama sandalyesi yurutec bisiklet akululer sarachane :)
Havuzlu hanin en altinda bebe ceyiz var oradan sebamed chicci falan bakim malzemelerini kuvetini alezini biberon emzik gigus ucu anne atlet sutyen vs ne ararsaniz bulabilirsiniz. En altta diye kacirmayin canlar
Bende bayramdan sonra bir tur daha havuzlu han yapicam gittigimde kendimi kaybediyorumcanım tüm katı gezdim detaylıca bakamadım ama biraz geç gitmiştik ama evet aranan herşey var.
Biberonda baktım ama karar veremeyince almadan çıktık. Aviventlerin camları hoşuma gidiyordu netten bakmıştım ama ağırmış baya biberonlar o yüzden kararsız kaldım alamadım.
hashande:)) sayfaya bakıyordum direk gözüm eiliştin oğlum 10 şubat doğumlu 7 ayını bitirdi:) seney benim yaşadıkalrımın aynısını yaşacaksın hatta yaşayacaksınız nasipse. hamilelğinizi güzel geçirin bol bol dinlenin gezin alacağınızı yapacağınızı yapın:) annelik güzel ama zahmetil zor. vaktim yok demeyin asıl anne olunca vaktiniz olmuyor:) hamilelik de anne olmak kadar güzel o hareketleri hissetmek ellemek merak etmek yüzünü hayal etmek:) inşallah sorunsuz hamieleikler yaşarsınız her birinizBende bayramdan sonra bir tur daha havuzlu han yapicam gittigimde kendimi kaybediyorum
Amin cnm ins allaha sukur ben sorunsuz bi hamilelik geciriyorum ve o yuzden bol bol tadini cikariyorumhashande:)) sayfaya bakıyordum direk gözüm eiliştin oğlum 10 şubat doğumlu 7 ayını bitirdi:) seney benim yaşadıkalrımın aynısını yaşacaksın hatta yaşayacaksınız nasipse. hamilelğinizi güzel geçirin bol bol dinlenin gezin alacağınızı yapacağınızı yapın:) annelik güzel ama zahmetil zor. vaktim yok demeyin asıl anne olunca vaktiniz olmuyor:) hamilelik de anne olmak kadar güzel o hareketleri hissetmek ellemek merak etmek yüzünü hayal etmek:) inşallah sorunsuz hamieleikler yaşarsınız her biriniz
Amin cnm ins allaha sukur ben sorunsuz bi hamilelik geciriyorum ve o yuzden bol bol tadini cikariyorum
Tızlarrrr ben bugün domgünü çocuğuyum uleynnnnnn
kociş bana bir pasta hazırlamış çookk şımardım çok üstüne eymenimin annesi yazmış ayyyyy dünyalar benim oldu tabisiii bu şişko göbişe birde hamiş badisi hediye edilmiş yok benden mutlusuuuuuu
Tabikide cnm seve seve yazarim bende suan eksiklerimi tamamliyorum.ilk hamileligim belki bazilarina aldiklarim fazla gelebilir ama herkesin bebegi bir olmuyo o yuzden ben mumkun oldugunca herseyi aliyorumCanım bir gün bize gerekenler listesi yazarsın di mi? Hiçbişey bilmiyorum tek tek bakıyorum ama bir liste olsa hiç fena olmaz. Hem sen de herşeyi hazırladığına göre eksiği falan da farkedersin. Ne dersin?
Hayır canım. Türkiyedeki sistem tam olarak nasıl bilmiyorum ama burdaki saglık karnelerinde hangi yaşta hangi aşının yapılacağı yazıyor butun aşılar yapılmış oluyor dolayısıyla hamilelikte tetanoz yapmıyorlar :)Canım sizin oralarda tetenoz aşısı vuruyorlar mı? Bizde sağlık ocağından sürekli tetenoz aşısı çağrısı yApıyorlar. Yurt dışında nasıl diye merak ettik.
Hayır canım. Türkiyedeki sistem tam olarak nasıl bilmiyorum ama burdaki saglık karnelerinde hangi yaşta hangi aşının yapılacağı yazıyor butun aşılar yapılmış oluyor dolayısıyla hamilelikte tetanoz yapmıyorlar :)
Canım bir gün bize gerekenler listesi yazarsın di mi? Hiçbişey bilmiyorum tek tek bakıyorum ama bir liste olsa hiç fena olmaz. Hem sen de herşeyi hazırladığına göre eksiği falan da farkedersin. Ne dersin?
canım bak ben şöyle birşey bulmuştum belki işinize yarar. çok uzun zamandır kaydetmişim kalmış şimdi sen yazınca aklıma geldi. fikir olur en azından.
Eki Görüntüle 1241628 Eki Görüntüle 1241629 Eki Görüntüle 1241630 Eki Görüntüle 1241632 Eki Görüntüle 1241633 Eki Görüntüle 1241634 Eki Görüntüle 1241636 Eki Görüntüle 1241637 Eki Görüntüle 1241628
Vaaaay süpermiş. Bilgisayardan girip bu dosyaları kaydedeyim ben de. Tek tek hepsini alıyor musun?
Bende gunun her saati aziyo cocuk disardan artik belli olmaya basladi cok mutlu oldumbende harekertleri 3 gün önce net hissetmeye başladım. anası-babası gbi kıpır kıpır maşallah. babamıza henüz hissettiremedim ama olsun. tokken daha ii hissediyorum acıkınca yavaşlıyo sanırım hareketleri. genelde akşam yediden sonra hissetmeye başlıyorum sabaha kadar ara ara tekmeliyo bu sürede ki tekmeler daha kuvvetli ama gün içindekiler o kadar değil. tam 1 ay önce bi kere hissetmiştim sonra gaz mı bebek mi dedim her seferinde. ama şimdi çok net ayırt ediyorum. yarın dr.kontrolümüz var. güzel şeyler duyarız umarım. herkese hayırlı sağlıklı akşamlar..
cok begendim bu listeleri ben :)canım bak ben şöyle birşey bulmuştum belki işinize yarar. çok uzun zamandır kaydetmişim kalmış şimdi sen yazınca aklıma geldi. fikir olur en azından.
Eki Görüntüle 1241628 Eki Görüntüle 1241629 Eki Görüntüle 1241630 Eki Görüntüle 1241632 Eki Görüntüle 1241633 Eki Görüntüle 1241634 Eki Görüntüle 1241636 Eki Görüntüle 1241637 Eki Görüntüle 1241628
yağız güzelmiş.BİZDE YAMAN YAĞIZ ÇINAR DAĞHAN AREL İSİMLERİ ARASINDA GEZİNİYORUZ ..
Hep boyle soyleniyor. Sonra anneler aras kuslukler kirginliklar. Ben su an cepten yaziyorum. UcBrowser indirdim gayet hizli ve guzel giriyorum. Cozum arayinca bulunuyor. Herkes gidince isteyen gitsin isteyen kalsin olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?