2015 Şubat Anneleri

aynen canım ha deyince olacak bir durum değil. yapması kolay da değil yani he yazayım bitsin değil yani. hamileliği sıkıntısız geçen biri bile olsa her daim otur olmaz ki yani işi gücü var herkesin.

canım tüm katı gezdim detaylıca bakamadım ama biraz geç gitmiştik ama evet aranan herşey var.
Biberonda baktım ama karar veremeyince almadan çıktık. Aviventlerin camları hoşuma gidiyordu netten bakmıştım ama ağırmış baya biberonlar o yüzden kararsız kaldım alamadım.

Bende bayramdan sonra bir tur daha havuzlu han yapicam gittigimde kendimi kaybediyorum

Bende bayramdan sonra bir tur daha havuzlu han yapicam gittigimde kendimi kaybediyorum
hashande:)) sayfaya bakıyordum direk gözüm eiliştin oğlum 10 şubat doğumlu 7 ayını bitirdi:) seney benim yaşadıkalrımın aynısını yaşacaksın hatta yaşayacaksınız nasipse. hamilelğinizi güzel geçirin bol bol dinlenin gezin alacağınızı yapacağınızı yapın:) annelik güzel ama zahmetil zor. vaktim yok demeyin asıl anne olunca vaktiniz olmuyor:) hamilelik de anne olmak kadar güzel o hareketleri hissetmek ellemek merak etmek yüzünü hayal etmek:) inşallah sorunsuz hamieleikler yaşarsınız her biriniz

Amin cnm ins allaha sukur ben sorunsuz bi hamilelik geciriyorum ve o yuzden bol bol tadini cikariyorum

Amin cnm ins allaha sukur ben sorunsuz bi hamilelik geciriyorum ve o yuzden bol bol tadini cikariyorum

Canım bir gün bize gerekenler listesi yazarsın di mi? Hiçbişey bilmiyorum tek tek bakıyorum ama bir liste olsa hiç fena olmaz. Hem sen de herşeyi hazırladığına göre eksiği falan da farkedersin. Ne dersin?

Ayy ne güzel canım ya pastaya yazılan yazıya bayıldım
Doğum günün kutlu olsun. Bebişinle eşinle ailen ve sevdiklerinle güzel nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşlar gçeirmen dileğiyle iyiki doğmuşsun

Canım bir gün bize gerekenler listesi yazarsın di mi? Hiçbişey bilmiyorum tek tek bakıyorum ama bir liste olsa hiç fena olmaz. Hem sen de herşeyi hazırladığına göre eksiği falan da farkedersin. Ne dersin?
Tabikide cnm seve seve yazarim bende suan eksiklerimi tamamliyorum.ilk hamileligim belki bazilarina aldiklarim fazla gelebilir ama herkesin bebegi bir olmuyo o yuzden ben mumkun oldugunca herseyi aliyorum

Canım sizin oralarda tetenoz aşısı vuruyorlar mı? Bizde sağlık ocağından sürekli tetenoz aşısı çağrısı yApıyorlar. Yurt dışında nasıl diye merak ettik.
Hayır canım. Türkiyedeki sistem tam olarak nasıl bilmiyorum ama burdaki saglık karnelerinde hangi yaşta hangi aşının yapılacağı yazıyor butun aşılar yapılmış oluyor dolayısıyla hamilelikte tetanoz yapmıyorlar :)

Burda özellikle hamileyken bir tetenoz tutturmuşlar neymiş sezeryan olmak gerekirse gerekliymiş. Peki hamile kalmadan önce de vurmadılar di mi? Tetenoz yaşı kaç orada biliyor musun canım. Bir de Fransa'nın hangi şehrindesin. Ben iki yıl Paris'te kaldım çoooook güzeldi özledim yaw :)

canım bak ben şöyle birşey bulmuştum belki işinize yarar. çok uzun zamandır kaydetmişim kalmış şimdi sen yazınca aklıma geldi. fikir olur en azından.

Eklentiler

• bil-temizlik.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 99

Vaaaay süpermiş. Bilgisayardan girip bu dosyaları kaydedeyim ben de. Tek tek hepsini alıyor musun?

Vaaaay süpermiş. Bilgisayardan girip bu dosyaları kaydedeyim ben de. Tek tek hepsini alıyor musun?

ya en azından işine yarar şeylerin listesi var bana göre bazı şeyler şimdilik fuzuli. onların arasından çıkarıp ayrı bir liste yapabilir veya ekleyebilirsin daha fazlasını en azından fikir olmuş olur sana. ben öyle yapıcam kağıda dökmeyi düşünüyorum ben.

bende harekertleri 3 gün önce net hissetmeye başladım. anası-babası gbi kıpır kıpır maşallah. babamıza henüz hissettiremedim ama olsun. tokken daha ii hissediyorum acıkınca yavaşlıyo sanırım hareketleri. genelde akşam yediden sonra hissetmeye başlıyorum sabaha kadar ara ara tekmeliyo bu sürede ki tekmeler daha kuvvetli ama gün içindekiler o kadar değil. tam 1 ay önce bi kere hissetmiştim sonra gaz mı bebek mi dedim her seferinde. ama şimdi çok net ayırt ediyorum. yarın dr.kontrolümüz var. güzel şeyler duyarız umarım. herkese hayırlı sağlıklı akşamlar..

Bende gunun her saati aziyo cocuk disardan artik belli olmaya basladi cok mutlu oldum

Hep boyle soyleniyor. Sonra anneler aras kuslukler kirginliklar. Ben su an cepten yaziyorum. UcBrowser indirdim gayet hizli ve guzel giriyorum. Cozum arayinca bulunuyor. Herkes gidince isteyen gitsin isteyen kalsin olmuyor..

Bişi sorucam whatsapp ya da Facebook'tan girince karşılıklı sohbet ederken yine yazılmıyor mu? Eee burda da yazılıyor. Fark ne anlamadım gerçekten. Telefonla konuşur gibi sohbet olsa hadi dicem yazmaya üşenen tercih edebilir. Ama neden whatsapp ve facebook in kk out oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…