- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
şükür yok cnm bn biraz yatayım ya iyi olmadıAman dikkat canım benim. Bişi yoktur inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şükür yok cnm bn biraz yatayım ya iyi olmadıAman dikkat canım benim. Bişi yoktur inşallah.
Canım çok güzel yazmışsın sağol. Bende de herşeyi yiyememe durumu devam ediyor. Tiroid için ben de ilaç kullanıyorum. Tsh Değerim 0.3 lere inmiş ilacın dozajını azalttık. Bebişler iyi olsun sağlıklı olsun inşallah.
mrb kızlar tam bi şeyler yazıodum pc elimden kaydı onu yakalayayım derken ani hareket oldu galiba kramp girdi offf![]()
Arkadaşlar konuyu anlamadım ama tetenoz a kim karşı zararı mı var yaptırcammda heralde bi kaç haftayaCnm bısey sorucam. tetanoza nıye bukadar karsısınız?yanı bı zararı var mıy mıs? bende yaptırmadım daha ama korktum acıkcası
Ben de zor yollardan gectim. Kurtajlar testler. Genetik sorun cikti. Tup bebek denedik genetik taramali olmadi sonra dogal yolla oglum geldi. Yasim su an 30. Deneyelim dedik hemen olmuyor korunmak istemedim ama oldu yne cok sukur. Insan olsun diye ugrasirken bi tane olsa yeter diyor ama sonra kardesi de olsn istiyor. Tabi kisisel bisey bu ben hep cok cocuk isterdimallah nasip ederse bende 2. bir bebek isterim ama ben çok uzun ve üzüntülü yollarla sahip oldum yavruma ha allaha şükür tüp bebek aşılama sıkıntısı olmadı kendiliğinden oldu ama kürtajlar düşükler çok yordu beni. bebeğim doğunca 30 a kadar düşünmüyorum şuan 24 yaşındayım. rabbim yine ne gösterir bilemem belkide 2 3 sene sonra bitane daha denerim ama şuanlık fikrim bu. rabbim evlatlarımızı hayırlı ve sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)=
Ayin burclardaki hareketine gore tarihler var. Ay buyurken tuy alirsan gucleniyor, kuculurken alirsan azaliyor. Hani bazen cabuk ve sert cikar tuyler bazen gec cikar ya bu yuzden. Google a kozmik bakim yazip ilk cikan blogtan inceleyebilirsin. Epilasyon aletinin zarari yok acisi coj sadece bnceKozmik bakım nedir canım? Bir de cımbızlı epilatörlerde sakınca yok di mi?
Gecmis olsun canim dinlenince gecer insmrb kızlar tam bi şeyler yazıodum pc elimden kaydı onu yakalayayım derken ani hareket oldu galiba kramp girdi offf![]()
Tiroid değerleri yüksek olan arkadaşlar değerleriniz kaçtı acaba?Ben hamile kalmadan önce tahlil yaptırmıştım tsh düşük olduğu için doktor bir sakıncası yok demişti ama bu durum benim hep aklımda...Bu konuda bilgisi olanlar bir değerlerime bakabilir mi?Teşekkürler...
Canım benim ilk öğrendiğimde tsh 6.4 tü. ilaç kullanmadım 1 ay snra tekrar yaptırdım 4.9 oldu. İlaç başladım 25 mg.
15 gün sonra 3.06 oldu ve bu değerle hamile kalmışım.
15 gün snra 3.9 çıkmıştı ilacımı 50 mg yaptık.
1 ay sonra 1.99 a inmişti.
1 ay sonra 18 ağustosta ise 1.88 di değerim. 50 mg ile devam ediyorum.
Şimdi eylülde tekrar yaptırcam bakalım tsh kaç olmuş.
Seninki de 1.7 sanırım normal yani iyi bir değerde kaç mg ilaç kullanıyorsun.
Canım ben şuanda ilaç kullanmıyorum doktor gerek yok bu değerle dedi ama anti tipo yani troid yüksek olduğu için ben yinede endişeliyim..Bana dediği tsh yüksek değilse bir tehlike yok...Ama diğeri yüksek olunca insan ister istemez acaba diyor...
Canım zaten öncelikli tsh değerine bakıyorlar dr eğer endişeli birşey yok demişse yoktur ama için rahat etmiyorsa endokrin uzmanına git en iyi onlar bu konuda uzmanlar. Ben gittim okmeydanı eğitim araştırmada kadın benim tüm 4lü 3 kusurlu değerler gebeler için bunlar yüksek dedi. Ama devlet hast. dahiliye dr ise 4.2 den aşağıda olduğu için normal diyordu. 50 mg içince 1.99a ordan da 1.88e düştü bunlara normal diyorlar. gebeler için 2.5 ve latında olması lazımmış. Sende istersen endokrin uzmanına görün bi.
Ayin burclardaki hareketine gore tarihler var. Ay buyurken tuy alirsan gucleniyor, kuculurken alirsan azaliyor. Hani bazen cabuk ve sert cikar tuyler bazen gec cikar ya bu yuzden. Google a kozmik bakim yazip ilk cikan blogtan inceleyebilirsin. Epilasyon aletinin zarari yok acisi coj sadece bnce
Tiroid değerleri yüksek olan arkadaşlar değerleriniz kaçtı acaba?Ben hamile kalmadan önce tahlil yaptırmıştım tsh düşük olduğu için doktor bir sakıncası yok demişti ama bu durum benim hep aklımda...Bu konuda bilgisi olanlar bir değerlerime bakabilir mi?Teşekkürler...